Коледата чука на вратата - Дюканка си похапва пиле със салата - 242

• 36 265
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте!Аз днес от бързане забравих да се претегля,но дано да е късмет.

# 46
И аз отдавна не съм се включвала с отчет . Килограмите ми са все още - 5    Grinning , за това реших и смених малко схемата и сега е 3/3 . Надявам се по празниците да видя 6 отпред на кантара  Sunglasses. За сведение моят кантар е  най-обикновен , не електронен . Даже понякога ми се струва че не мери особено вярно . Споделям  го, защото повечето от вас се отчитат в грамове , но на мен подобна точност ми е излишна . Достатъчно ми е да виждам че стрелката се движи надолу , пък дали е с 600 или 700 гр не ми е толкова важно.  Hug
Между другото исках и да ви питам нещичко  newsm78. Лененото семе в какво количество се консумира и по какъв начин , т.е натрошавате ли го , кисне ли се в нещо или просто го прибавяте към храната. Благодаря .      bouquet

# 47
  • Зеленият рай в сърцето на България
И аз отдавна не съм се включвала с отчет . Килограмите ми са все още - 5    Grinning , за това реших и смених малко схемата и сега е 3/3 . Надявам се по празниците да видя 6 отпред на кантара  Sunglasses. За сведение моят кантар е  най-обикновен , не електронен . Даже понякога ми се струва че не мери особено вярно . Споделям  го, защото повечето от вас се отчитат в грамове , но на мен подобна точност ми е излишна . Достатъчно ми е да виждам че стрелката се движи надолу , пък дали е с 600 или 700 гр не ми е толкова важно.  Hug
Между другото исках и да ви питам нещичко  newsm78. Лененото семе в какво количество се консумира и по какъв начин , т.е натрошавате ли го , кисне ли се в нещо или просто го прибавяте към храната. Благодаря .      bouquet

Лененото семе, ако е смляно се консомира направо, ако е на семенца се кисне. Може и като подправка Simple Smile Ама, четох нещо, че не се препоръчва  термична обработка.

# 48
Dream*, браво на теб! Знам каква радост беше , и е, като видях 7-цата на кантара!
sisi_f , мерси! Сигурно замествам жестовете и физиономиите, които използвам иначе!
udis*, за лененото семе съм чувала, че трява да се приема смляно, защото иначе както влезе, така си и излиза... Реших обаче да  прочета из нета повече и се натресох на тема пусната във форума - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=237996.375 . Като резултат и аз вече не знам как, кога и дали е добре да се приема!

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 16:01 от (не)Обикновена

# 49
Здравейте:)Минавам да споделя,че вече започвам 2-ри месец в удържането на свалените килца.За сега успешно.Карам си нещо като 3-та + EmbarassedЗа сега успешно.Имам въпроси към по-опитните:Понеже свалих 12 кг и трябва да пазя 4 мес. трета,удачно ли е взесто 3-та да мина на разделно хранене?Или просто да не прекалявам с хапването.И ако задържа свалените кг. за тези 4 мес.това означава ли,че съм успяла?
Поздрави на всички и успех:)

# 50
Добър ден.. Последният ми "работен ден" мина  Laughing
Лененото семе  за деня влиза в 3те лъжици трици  Peace
Dream* любоффф  Hug Hug Много се радвам за теб..Аз се чудя днес защо беше така развалнувана.. Много се радвам...дай Боже края на януари да влизаш в 3та и аз да съм се посмъкнала и да припкаме на хорце..(че с моито темпо  ooooh!)  Направо нямам търпение да мине гадния януари Crazy Mr. Green
Отивам да си готвя рибка...  chef

# 51
Необикновенааааааааа, бях сигурна, че си свалила....не знам що... HugИ аз съм вече 80.200.......тва 200 накрая направо ми избожда очичките. CloseДано утре и аз видя 7-цата, та да видите какви всеобщи тържества ще настъпят...
На мен пък нещо не ми се яде тези дни, та и затова сигурно кантара мръдна близо 2 кила надолу.Явно трябва да ям умерено, а не да се тъпча, дори и режимно.
Аз също обичам цвекло и ходя в едно ресторантче, където ям салата "Витамина", а тя е от цвекло, моркови, белени семки и много магданоз.Е, сега си я поръчвам без семето. Mr. Green
Дано до празниците всички да видят желаните цифри на кантара!....нали все пак ставали чудеса...

# 52
Необикновенааааааааа, бях сигурна, че си свалила....не знам що... Hug
и за теб! И браво!
Цитат
Явно трябва да ям умерено, а не да се тъпча, дори и режимно.
Сестри по оръжие и по стратегии сме - и туй то! Ама с дружинка си е по-лесно!
Не останаха дни до Коледа! Бързо си пожелайте нещо!

# 53
Да дам и аз лек отчет:))Днес съм доволна имам си задоволяващ минус и с него свалените килограми за 2 мес.и 10 дни са 14кг.Браво на всички за минусите:))))Само така Simple Smile)Лека вечер от мен и утре отново много минуси за всички:)))

# 54
Честита нова тема (поне за мен е такава) отдавна не бях влизала, че ми е много бизи напоследък, но съм режимна в застой Laughing
Искам да попитам страдащите от косопад и преминали във трета
 Confused: като започнахте по разнообразното хранене и поотшумял ли е проблема ?
Confused: опадалата коса възстанови ли се или  newsm78
Питам, защото аз капя, доки ми каза , че след нова година ме праща на дерматолог, защото отидох с няколко болежки, та поетапно ги мятаме.
засега това от мен, Благодарско за отговорите които вярвам ще получа  Hug

# 55
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
    Позагубили сте се покрай коледните купони..., но не става и без тях  Wink
    (не)Обикновена,
    desitka*, да не забравиш после да се покажеш на фото
     Диването, радвам се, че са ти харесали, ама барем грешките в съобщението да беше ми поправила, че като го четох...
     Dream*,
     R&B&G, ще си успяла, ако си променила хранителните си навици и отношението си към храната
     *Дюкесса*, а защо да чакаш чак до трета, че да вземеш мерки за косопада  newsm78
     Уф, много ми се спи и много ми се яде тези дни, но с яденето приключих за днес, сега раздавам козинките и се отдавам на спането...

Хайде, лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 56
     Диването, радвам се, че са ти харесали, ама барем грешките в съобщението да беше ми поправила, че като го четох...

Айде са... Грешки, подробности. Аз прекалих с тия филийки днес. Изядох за 2 дни, не можах да удържа.  Mr. Green Пак добре, че не изядох всичко, ама след като си излапах дозата и в главата ми "филийки, филийки, филийки, филийки". Че и сега пак "филийки, филийки"  Joy Ама аз като наблъсках тая домашна чубрица и оно мирише ли мирише... Филийки, филийки, филийки  Crazy

Ех, много ви се радвам на минусите и постиженията. Simple Smile

# 57
Честита нова тема, да е изпълнена с многоооо (–)'чета! Praynig Praynig Praynig
Тази сутрин съм 63,00кг, за 22 дена -6кг. Дънките ми преди бременност са ми широки.  Flutter
Смело напред, но ме притеснява факта че за Нова година ще ходим в Истанбул.  ooooh!
Лека нощ на всички

# 58
Аз зa 4 дни П съм -2кг

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 09:14 от m9m9

# 59
Добро утро ~o) People Santa
За отчет сега сутринта като стъпих на кантара\Grinning/ съм -0,500гр.Днес и утре мисля да са ми П дни, че тия два празнични дни незнам как ще се справя с яденето.Единия ще е ПЗ ден, а на 25 ще ми е гала.Confused? колко бързо мина времето когато бях в началото и с вас как бързо се свалят килцата.Благодаря за подкрепата и отговорите които давате.@};-
Тия дни няма да мога да пиша, че ще водя малката да ми я гледат  и няма да съм си на компа, но ще опитам от някъде да се вмъкна, поне за отчета.
Така, че мили дюканки от сега да пожелая на всички:В коледната нощ ви пожелавам (*)
да сте добри и да сте истински! (angel)
Душите Ви да бъдат стопляни от обич! (h) santa2
И по-вече минусчета на всички.  madnoelЕдно ми е предпразнично само дето мъжо ми няма да е при нас, а ще се чуваме по скайп.Но това е живота.Пак много се разписах.
……. (*)
……. (skype)
…… (skype)(skype)
….. (skype)(skype)(skype)
…. (sun)(skype)(sun)(skype)
… (skype)(skype)(skype)(skype)(skype)
.. (skype)(skype)(sun)(skype)(sun)(skype)
. (skype)(skype)(skype)(skype)(skype)(skype)(sun)
(skype)(skype)(sun)(skype)(skype)(sun)(skype)(skype)
(sun)(skype)(skype)(skype)(skype)(skype)(skype)(sun)(skype)
……. (hug)(hug)

Общи условия

Активация на акаунт