Коледата чука на вратата - Дюканка си похапва пиле със салата - 242

• 36 295
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен момичета,за отчет -0.200кг.пипнало ме е едно вирусче направо немога да мръдна от леглото хубавото е че нямам никъкав апетит само с чайчета се наливам.Дюкеса аз имах същия проблем с косопада разреших го с Фитовал ,това е шампоан продава се в аптеките.Петя хуска го пия сутрин на гладно две лъжички разтворени в чаша вода,при мен дйства.Приятен ден момичета santa2

# 76
  • София
Вече мога да се похваля!
След близо 15 дена застой - само 500гр  smile3515, днес кантарев ми е гоооолям приятел - сутринта удари 66.6кг /-1.200кг за 1 ден/  newsm48
Хваля се на мъжО - викам днес ударих числото на звяра... а той - кое 999 ли  smile3532
Как може да са толкоз лоши тия мъже...  fight

# 77
  • Plovdiv->Toronto
60 кила, 60 кила-ааа  newsm57 ....
До догодина може и да видя петичката, а дано  Praynig ...
Включвам тежката артилерия, пия сутрин и вечер зелен чай на капсули и л-карнитин за енергия, три пъти седмично слизам до фитнеса, неохотно но ще станем приятели с бягащата  пътека  Crossing Arms ...
Успех на всички в борбата със сладкишите  Twisted Evil, аз не пека нищо тази година но отвсякъде ми подаряват меденки, масленки, шоколади  Crazy ... Анатема  Stop   Twisted Evil !!!

# 78
(не)Обикновена,а защо в къщи не си пълниш шише?Защо пиеш от чаша? newsm78

Да ти кажа... ...честно ...идея си нямам!
R&B&G, Вещи, умиргам ама вегетарианка не ставам! Месоядно съм си по рождение!
Майка все разправя как като малка съм казвала, че ще се омъжа за месар и как е увивала колбасите в хартии и торбички, за да ги скрие от мен, `щото съм ги моряла яко, до изприщване!
sollarism, оправяй се!
Ивка, такива са да им се не види! Моя все ме майтапи и ми вика хърба! Ама не му оставам длъжна!
eli_c, браво на теб!

# 79
60 кила, 60 кила-ааа  newsm57 ....

И аз 60 кила гоня!  Ама ще е догодина, тази няма как да стане, то се е видяло ...  ooooh!

# 80
Здравейте сладЮранки,

ето ме и мен след дъъъъълга липса от темичката  Blush

По-важното обаче, е че не съм липсвала от режима, бях си стриктна през цялото време, макар че доста зор видях, големи задържания, голямо чудо  Crossing Arms Crossing Arms След като през последните 2 месеца мотах едно кило нагоре-надолу реших, че е по-добре да вляза в трета, за да не направя някоя глупост и да си запазя резултата. Калкулатора ми дава още 9 кг, но аз нямах сили да продължа и за сега целта ми е да задържа килограмите, които усях да сваля.  Та така, от понеделник съм третофазничка и по този повод, Корни, мила, честита трета и успех със запазване на постигнатото  Hug Hug Hug
За сега моята трета ще е само с 1 нишестено хранене и 1 гала в седмицата, ще се опитам да спазя новите препоръки на доктора, а и страх лозе пази  Simple Smile След първият ден имах минус от 500г, а днес още 300г ги няма, голям кеф, скоро не бях виждала такива минуси, а сега кантара ме радва в трета  newsm44 Знам, че няма да е все така, но нека се порадвам малко...............

Да не забравя... Вещи и Тумбе, благодарско за хубавата темичка  Hug  bouquet Нямам червено боди и така като гледам май няма и да си купя  Shocked

Моннн и Едирка  Hug    bouquet
Успех и на новите момичета, режима работи, само трябва да сте стриктни   bouquet Hug
Ще гледам вече да съм по-редовна в писането, иначе успях да изчета всичко, което бях пропуснала, сакън да не изпусна нещо  Laughing

# 81
Здравейте момичета,
поздравления за постигнатите минуси Simple Smile
Убедих се във важността на водата - наливам се на воля и така не ми се подува стомаха Simple Smile
Аз продължавам с поредното питане Simple Smile Този път ме вълнува изварата - може да е каква  да е ( в нашия магазин имаше 0.6% и не посмях да взема) или само тази  Excuisa която споменавате?

# 82
Момиичета благодаря за съветите но при мен проблема с косопада е от лятото пробвах и фитовал и низорал и неовал  и шампоана на каливита и един друг за косопад с арника и какво ли не , а маски всякакви тривитаминол, газ, яйце , клеева тинктура , хума и т.н. , доки знае че съм на режима и отчасти отдава на това и тя е екс дюканка не е против, вероятно при мен нещата опират до стрес или хормонален дисбаланс, но след нова година ще търсим причината, тъй като в момента провеждам друго лечение и ако сега се търси причината за косопада, провежданото лечение може да опорочи изследванията.

Вчера във Варна беше пролет, Тони и трябваше да нарамя буркана с гъбата и да ти донеса ама вторника след НГ пак съм Варненка Wink

# 83
nat.nat, за изварата знам, че трябва да е суроватъчна, а не кашкавалена. Ако бъркам, нека момичетата ме поправят  Simple Smile

# 84
Ня тази нищо не пишеше дали е кашкавалена, даже едвам открих малките букви да видя че е 0.6% масленост

# 85
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     Нещо нямам настроение да пиша... Поне плюсовете си намериха обеснението - МЦ, ама вече ми писна да ме изненадва така - два - три дни плюсчета и толкова - няма ПМС, няма дявол, не е често просто  Crossing Arms
     Хайде да ви раздавам козинките, че да се хоризонтирам и аз...

Лека, мека, палава и режимна, а за мен скучна и самотна, нощ  Hug Hug Hug

# 86
Добро утроооо,сладкииииииииии! Party Hug Party
Днеска кафето и закуската от мен :

Юхуууууууууу да кажа сега :Днес съм 61,900. newsm68 newsm44 Еееейййй няма такава радост просто.Ама снощи не вечерях ,в смисъл ядох към 11 преди обед и това ми беше .Вечерта пих една чаша вино .Аз съм в четвърта еййй ,не правете другите като мен ,да предупредя! Laughing Laughing
Може и да е било вода туй мойто ама от 63 вчера сутринта ,днеска на 61,900 направо си е рекорд.Не ми се е случвало друг път.хиххии ,днес съм и на танцова ,с банкет де ама то много играем тъй че не се притеснявам. Heart Eyes
Чакам днес и детето да се прибере и да си я прегърна ,че ми домъчня много за нея. Heart Eyes Heart Eyes
nat.nat,Ескуизата не е извара ,то е тип крема-сирене и с нея по-внимателно.Изварата си е извара,има я на кг и в опаковки ,едни бомбички. Heart Eyes
Айде да ставам да се приготвям ,че ще водя малчо на училище ,за последно таз година. Heart Eyes
Хубав и успешен ден на всички ви и много целувки от мен . Party Hug

# 87

Днес ще черпя! Щерка ми става на 11 години!

...............

(Сори, ама не се сдържах да не ви пусна импровизираната анимацийка!)
И между другото... ...
Въобще - еуфорията покрай Коледните и Новогодишните празници за мен е в четворен размер! `Щото за капак малкият е именник на 27...

За Бъдни вечер смятам да се пробвам със сърмичките с трици.
Аз и готвене... Ще стане лудница... Ама поне ще има к`во да ям!

# 88
(не)Обикновена,да ви е жива и здрава момата!Много щастие,късмет и весело и безгрижно детство и пожелавам !

# 89
Здравейте!
Най-вече поради здравословни причини (препоръчаха ми ми нисковъглехидратна диета) се включвам при вас. Имам много да свалям, както се видва в подписа ми и знам, че ще ми е трудно да си каля волята особено по празниците, но положението в просто отчайващо.
Стискайте ми палци!
Лек ден и до скоро!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт