Бебето от Горна Оряховица е родено мъртво

• 37 246
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 1 065
Забравих още едно хубаво пожелание- ако вие /или ваши близки/ сте следващите в обвинение, то ви желая най- искрено да попаднете на съд, който си гледа доказателсдтвата и решава според тях, а не според обществения натиск и желанията на изпълнителната власт.

# 1 066
     За съжаление, това положение ще продължи още доста. След изказвания, които прехвърлят топката, като снощното по БТВ, няма как да е друго яче. Не сме си свършили работата, но що да не обвиним гадната съдебната система, и без това никой не й вярва! Ми така, де тя е оставила с "подписка" крадец на коли, който има "цели 16 заявителски материала".  Mr. Green
    Простете ми, че съм малко извън темата. За тези, които не са наясно - заявителски материал обикновено е информация от поверителен източник. Ако не е потвърдена, е просто един "донос".

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 11:13 от Хърмаяни

# 1 067
Следващо благопожелание- днес, по повод празника вероятно ми идват, валят като априлски дъжд направо.
Дано не ви правораздадат един ден на база заявителски материали!  Mr. Green То ще си е като един линч направо.

# 1 068
Информацията за отказания болничен я имаше както в местния, така и в другите вестници.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=708539
Делфина фон Ю., извинителна бележка на ученик се дава за 3-5 дена от личния лекар. За по-дълго отсъствие се представя болничен лист, въз основа на който могат да се извинят отсъствията от училище.
Може и да греша, но до скоро беше така.

# 1 069
Не разбрах нещо- искала "болничен за раждане" от края на м-ц ноември в началото на м-ц март?

# 1 070
О, ама аз не мисля че проблема е в съда
Проблема е преди съда
Например документите, които издават или не издават лекарите, и които са сред основните доказателства пред съда.
За лекарите от ГО ни е лесно да приемем че са виновни именно защото всички сме попадали на хм, неизрядни медицински документи в някакъв момент по някакъв повод
А за болнничния- сигурно са приключвали 1 срок в училището и са привикали ученичката за бележка за отсъствия...и тя е хукнала по болниците за медицински документ, вместо да й напишат нещо по домашни причини newsm78

# 1 071
     Да лесно е да приемеш някой за виновен за неизрядни документи на база опит с други. После все по-лесно се приема другия за убиец. Без да е ясно дали въобще има убийство. Да, този човек би могъл да бъде убиец, но може и да не е.
     А тук лекарите бяха заклеймени само въз основа на медийна информация.

# 1 072
  • София

Флип, разбирам професионалните ти притеснения, но пък и ти разбери средностатистическия човечец. Съдебната система е толкова срината като авторитет, че линчуването ни изглежда логично и справедливо и поне създава илюзията, че някой си върши работата.

Притесненията ми не професионални, а чисто човешки. Притеснена съм от хаотичните действия (при това предимно медийни) на изпълнителната власт и прокуратурата. Притеснена съм от първосигналната реакция на обществото. Сриването на авторитета на съдебната система не може да извини пълната неспособност на "средностатистическия човечец" да види метър по-напред от долнопробните журналистически манипулации и да осъзнае, че не трима лекари се гаврят с него, а една цяла държавна система.

Съдебната система не е самотен остров, който сам си определя правилата, колкото и да се стараят да те убедят в обратното. Съдебната власт работи изцяло върху законите, които законодателната власт е създала, и върху фактите, които изпълнителната власт е събрала. И всеки провал на една власт е неразривно свързан с останалите две. Разбира се, за някой, чиято истина се изчерпва с "ние ги хващаме, те ги пускат" - и за който това е бисер на мъдростта и обективността, е трудно да схване тази толкова проста схема.

# 1 073
Я пак да питам аз нещо, че от два месеца не съм задавала този въпрос, а отговор не получих тогава, а и до сега:
За подслушания разговор се разбра в края на ноември, а кога бе дадено разрешението за разгласяването му?

Ох, добре, че вас няма да ви съди този "човечец", че майка ви жална, ама съвсем сериозно...Или пак да викам "дано" и да продължа с пожеланията...

# 1 074
Притесненията ми не професионални, а чисто човешки. Притеснена съм от хаотичните действия (при това предимно медийни) на изпълнителната власт и прокуратурата. Притеснена съм от първосигналната реакция на обществото. Сриването на авторитета на съдебната система не може да извини пълната неспособност на "средностатистическия човечец" да види метър по-напред от долнопробните журналистически манипулации и да осъзнае, че не трима лекари се гаврят с него, а една цяла държавна система.

Лекарите не отричат да са провеждали този грозен (както един от тях се изрази) разговор по телефона.............за какви долнопробни журналистически манипулации пишеш?  newsm78

# 1 075
  • София
Провеждането на грозен разговор по телефона не е престъпление.

# 1 076
Но може да послужи като доказателство на престъпление.....или поне така си мисля аз.

# 1 077
Има ли развитие по случая?

# 1 078
Но може да послужи като доказателство на престъпление.....или поне така си мисля аз.

Грозотата му ли? Определено не.

До колкото схванах- никакво.

# 1 079
Не разбрах нещо- искала "болничен за раждане" от края на м-ц ноември в началото на м-ц март?

Тя-статията, е от 14.12.10г.
И такъв болничен/бележка не се ли издава при изписването още?

Общи условия

Активация на акаунт