Бебето от Горна Оряховица е родено мъртво

• 37 242
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 1 080
Провеждането на грозен разговор по телефона не е престъпление.
Но може да послужи като доказателство на престъпление.....или поне така си мисля аз.

Не се стърпях....
         Може да послужи за повдигане на обвинение, което не означава доказателство за престъпление.

# 1 081
Информацията за отказания болничен я имаше както в местния, така и в другите вестници.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=708539
....

На мен ми излезе месец март, като цъкнах на дадения линк. Може да е преразказана по- стара информация. Сега пък не ми се отваря изобщо.
Намерих друг от декември, миналата година.

Нали е била в болницата? Не си ли е търсила от там документ за извиняване на отсъствията?

# 1 082
Информацията за отказания болничен я имаше както в местния, така и в другите вестници.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=708539
....

На мен ми излезе месец март, като цъкнах на дадения линк. Може да е преразказана по- стара информация. Сега пък не ми се отваря изобщо.
Намерих друг от декември, миналата година.

Нали е била в болницата? Не си ли е търсила от там документ за извиняване на отсъствията?

Доколкото разбрах от целият информационен хаос, отишла е във Великотърновската болница, защото знаела, че в Горна Оряховица няма да и издадат такъв документ ... Shocked /само не питай, откъде е решила Боряна, че няма да и издадат такъв в Горна Оряховица/.

# 1 083
Провеждането на грозен разговор по телефона не е престъпление.
Но може да послужи като доказателство на престъпление.....или поне така си мисля аз.

Не се стърпях....
         Може да послужи за повдигане на обвинение, което не означава доказателство за престъпление.

Аз не съм юрист и не съм наясно, но ако бях юрист, то последното нещо, което бих направила е да защитавам подобни лекари по форумите.

# 1 084
inna-bubulina , няма да питам, няма, обещавам!
Туй- пак поради празДника. Днес ми е такова, щедро.
Приемам, че понеже са виновни и са извършили умишлено углавно престъпление, то следва да се предположи, че нямало да издадат документ.  Simple Smile
ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх
Значи няма да ги защитаваме- това добре, то никой не го и прави.
Остава да ги обвиняваме- чисто е и с гражданска позиция.  bowuu

# 1 085
  • София
Айде пак се почна със "защитаване на лекарите"  Laughing Чукча не чете, знаете. В тази тема (и в предишната) имаше само едно лице, което упорито твърдеше, че лекарите са безусловно невинни и чисти като момини сълзи, и това лице се регистрира специално за целта. Всички останали, които не влизат в припяването на "смърт на площада за тези изроди", не защитават лекарите, а защитават законността и обективността. Има разлика, ама се улавя с периферното зрение, през капаците няма как да я видите.

# 1 086
В този форум се начетох на потресаващи истории.
За да имат толкова много сходни теми, то явно има проблем.
За да няма виновни и осъдени, също говори за проблем.
Юристите обвиняват журналистите, журналистите юристите, но ако те или техен близък се озове в ситуацията на жертвата, то едва ли и тогава ще са толкова умни и остроумни както са сега.

# 1 087
Тогава, за да се съхраниш, не чети и не гледай филми на ужасите. Можеш да вземеш съседа за Франкенщайн и току- виж сте организирали едно изселване или линч.

Може да си жертва и на скърпени писаници, и на недоказани обвинения също толкова, колкото и на професионална немърливост. Да не си жертва на никои, викам аз, все едно на кои.
Пък дано отличиш "защитата на лекарите" от "защитават законността и обективността". Някой ден. И това пожелавам.

# 1 088
  • София
Юристите обвиняват журналистите, журналистите юристите, но ако те или техен близък се озове в ситуацията на жертвата, то едва ли и тогава ще са толкова умни и остроумни както са сега.

Ако ти и или твой близък се озове в ситуацията, в която медии, изпълнителна власт и общество целокупно обвиняват в престъпление, за което не се знае дали изобщо е извършено и при какви обстоятелства, и ти ще си смениш позицията. А от такава "ситуация" никой не е застрахован, като гледам.

# 1 089
Хората, които се опитват да ни разяснят законите в България, наясно ли са какво е  мнението на ЕК за съдебната ни система?
Или и това е някаква долнопробна журналистическа манипулация?

# 1 090
Пожелавам на всички нас да се схване идеята, описана в по- горните постове от настоящата страница.  Grinning Това би била една солидна крачка към истинско гражданско общество.
Останалото са си, как беше, "хорица" /терминът не е мой, друг го заби в темата, затова го цитирам в кавички/и писанки, предимно в жълто.
Айде, весел празник на онези, които го празнуват и ако има новини по темата ще съм благодарна да ги споделите.

# 1 091
      Да ясно ни е, четем докладите. И ни омръзна да слушаме по медиите за велики операции, които са си чисти поръчкови дела, с цел да се харесаме на европата. Защото парите, които се харчат за такива дела, пак идват от нашия джоб, а правосъдието е много скъпо. Не искаме да проумеем, защо вместо да се хвърлят средства и човешки ресурс за разкриване на истинските, сериозните престъпления, се създават митове, които минават за момента, и после след години приключват или с оправдателна присъда, или с прекратяване. Рекламата е хубаво нещо, но поне нека рекламираме истински  положителните факти, а не илюзии за свършена работа, които ни струват много скъпо и не водят до нищо друго, освен беззаконие.

# 1 092
Водят, водят и до друго! До дела в Страсбург водят! Или у нас по ЗОДОВ.

# 1 093
     Права си, още едно голямо перо за чужди безсмислици, платени от джоба ни.

# 1 094
     Права си, още едно голямо перо за чужди безсмислици, платени от джоба ни.
Страсбург ли са чужди безсмислици?  newsm78  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт