Алтернативна козметика 4

• 59 018
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Някой правил ли си е домашен твърд дезодорант? Като чета съставките на един био дезодорант , те нямат край....

# 166
  • Пловдив
Някой правил ли си е домашен твърд дезодорант? Като чета съставките на един био дезодорант , те нямат край....

Може да пробваш този дезодорант http://healtheworld-ts.blogspot.com/2009/09/blog-post_2436.html , напълно естествен е  Peace

# 167
започвам да ви чета, откога си мечтая... Засега споделям опит - содата бикарбонат вместо дезодорант е супер! Hug

# 168
  • Пловдив
започвам да ви чета, откога си мечтая... Засега споделям опит - содата бикарбонат вместо дезодорант е супер! Hug

Как и къде? Rolling Eyes

# 169
  • Пловдив

Как и къде? Rolling Eyes

Аз също ползвам сода бикарбоната. Първо мажа с камъка против изпотяване и докато е още мокро отгоре натривам малко сода, много е добро, потта не миреше  Peace

# 170
  • Пловдив

Как и къде? Rolling Eyes

Аз също ползвам сода бикарбоната. Първо мажа с камъка против изпотяване и докато е още мокро отгоре натривам малко сода, много е добро, потта не миреше  Peace

А от къде купуваш камъка и колко струва? Peace

# 171
  • Пловдив

Как и къде? Rolling Eyes

Моя камък е от iherb и е ето този http://www.iherb.com/Crystal-Body-Deodorant-Crystal-Body-Deodora … z-120-g/5705?at=0 , но има и тук http://www.bioslunceluna.com/shop/kozmetika/deodoranti.html

# 172
  • Пловдив
...
Най-лесно е в ДМ. Има на Balea с цена около 5лв. Аз лично не съм го пробвала, защото другия, който имам е още до половината, но съм срещала отзиви за него, че си действа. И смятам от него да си взема следващия път Peace

# 173
  • Пловдив
...
Най-лесно е в ДМ. Има на Balea с цена около 5лв. Аз лично не съм го пробвала, защото другия, който имам е още до половината, но съм срещала отзиви за него, че си действа. И смятам от него да си взема следващия път Peace

Мерси,дами! Peace

# 174

Как и къде? Rolling Eyes

С пръсти, директно натривам малко, без камъни.

# 175
  • Пловдив

Как и къде? Rolling Eyes

С пръсти, директно натривам малко, без камъни.

А не остават ли бели следи или... Rolling Eyes

# 176
ми не, ти съвсем малко втриваш, на върха на нож все едно

# 177
# 178
  • Sofia
Аз си взимам камъка от iHerb и съм доволна  Peace

# 179
Момичета, ако трябва да избирате между Badger слънцезащитния крем и Green People, на кое бихте заложили? В чуденка съм, защото миналото лято ползвах Badger за детето, но много трудно се маже...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт