Отговори
# 30
  • София
Честити нови бебченца на Shikozna и Wondergirl   bouquet  Да са им живи и здрави!

Уф, не мога да спя. Нервно ми е и ядосано, заради това коледно тържество. Благодаря на нощни за палците, ама не успях да убедя лелката. Категорична беше. Нали сме щели да имаме снимка с дядо Коледа от фотографа. Да, нагласена глупава снимка с дядо Коледа... а снимки на хорцата, песничките и игрите - нъц  Crossing Arms

адис. явно им е практика да не пускат родители, а поводи то е ясно, че могат да си намерят всякакви - я куклен театър, я че ще се дезорганизират...  ooooh!   Все пак дано децата ни си прекарат добре днес на празника, пък ние, че няма да можем да го споделим с тях си е отделно.

Мацки, не се ядосвайте на мъжете си. Те в по-голямата си част са такива. Малко темерути. На моменти и аз съм се чудила на разни постъпки, но като си гушна мъничката сладка яна и всичко ми е минавало. дечицата са голямо успокоително. малките им ръчички около шията ви, унмкално сладката им миризма, едно "обичам те, мамо" или "ти си добричка" или дори "искам приказка"  и нищо, ама нищо друго няма да има значение.

# 31
  • ул. "Мечтание"
Сакси, и ти ли не спиш?!  Confused

Мен една чаша кола на вечеря ми изигра кофти шега и до сега зяпах тавана. Та ми писна и рекох да стана.

# 32
  • София
Е, аз досега изрязвах хартиени снежинки...  Party    Залепих ги вече доволно по стъклата и си лягам, а утре ще пускам прахосмукачка и ще събирам изрезки от пода.  Crazy

# 33
  • ул. "Мечтание"
Аз да пусна пък ранна закусчица и напитки и да се мятам и аз да поспя.

Да ви е сладко!

# 34
  • някъде
Добро утро,момичета!Я да ви питам,като почнат болките пречи ли да си пийна нош па?!Второ раждане ми е,но първия път след цяла нощ присвиване решх,че вече ще раждам и тръгнах към болницата.Бях с 1см разкритие.Та сега си мисля,че ако всичко е ок да пия обезболяващо и да не търча рано рано към родилното.
И друго щях да питам-някой беше писал какво да ядем за изхвърляне на течности.Ако може пак да пише Praynig

# 35
  • София
Честита Самуела на мама monick
Честита Снежи на мама Az i ti
Честита принцеска на мама Soffia
Честит принц Веселин на мама shikozna
Честита Мона на мама wondergirl

bouquet  bouquet  bouquet

Да са ви живи и здрави дечицата!
Да ви радват много, да наддават с грамчетата и да слушкат  Hug

Нощни очи   bouquet  bouquet  bouquet  благодаря за темата която си създала! Заглавието е чудесно!!!! Hug

Колко бебчета са се народили, а аз чак сега успявам да пиша. Все още не съм чела всичко назад, после ще довърша  Hug
Вчера ходих на ЖК + запис на тонове, бебка се представи много добре този път  Flutter Доки ми даде направлението за хоспитализация и обменната карта. Изпраща ме днес на кръвни изследвания + урина, отделно ми даде направление за алерголог и вече имам записан час за днес (другия вариант беше чак след празниците). На запис съм пак на 30.12. Бебка е 2752гр, май е малко по-малка ама то нали е относително измерването с ехографа...

Това е от мен - отивам да чета назад!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 36
  • в Надежда-та
Честито на всички родили, да са им живи и здрави дечицата, мн радост да им носят и бързо да се прибират в къщи Hug
Честита ни и нова тема Laughing

# 37
Добро утро!
Минавам само да проверя нямаме ли някое нощно бебоче   Wink
Сакси, разбирам те напълно.   Hug
На Ивайла в понеделник и беше коледното тържество. Разбира се, без родители. Разбира се, защото били малки и като си видят родителите и щели да плачат и да искат при мама и бла-бла. Разбира се само една тъпа ГРОЗНА снимка, БЕЗ дядо Коледа, а на тъп календар ( 6лв), едно китайско слонче, дето тръби и свети като му стиснеш опашката( ИВайла още вчера му счупи хобота Simple Smile ) и великата торбичка с лакомства, заради която бях "повишила тон". Родителският актив били решили вътре да има жилибон и някви шоколадови истории и аз нададох вой Simple Smile Та не знам за другите, ама Ивината торбичка съдържаше един банан и една мандаринка  Laughing

Отказах се да се ядосвам, защото нищо не мога да променя, особено като се неррвя. Яд ме беше, ама като куче, бях се разревала от бяс...и какво направих-нищо-размазах си спиралата на очите  Mr. Green
И си рекох- Я по-дзен! Ще си направим пък в къщи по-интересно! И така  Peace

Разчитам повече, живот и здраве на ДГ- все пак там щ е по-голяма, по ще разбира и ще е 4 години, а тука...майната им, не остана.
Та така. Ще мине и ще замине. Важното е, ако ти държиш на Коледа да си възпиташ детето така, че да знае какво Е Коледа  Peace

http://analysis.actualno.com/news_328795.html

# 38
Добро утро и от мен.
Честито на всички новородили мамчета.Да са в живи и здрави дечицата и по-бързо възстановяване и пребиране в къщи.
Добро утро!
Минавам само да проверя нямаме ли някое нощно бебоче   Wink
Сакси, разбирам те напълно.   Hug
На Ивайла в понеделник и беше коледното тържество. Разбира се, без родители. Разбира се, защото били малки и като си видят родителите и щели да плачат и да искат при мама и бла-бла. Разбира се само една тъпа ГРОЗНА снимка, БЕЗ дядо Коледа, а на тъп календар ( 6лв), едно китайско слонче, дето тръби и свети като му стиснеш опашката( ИВайла още вчера му счупи хобота Simple Smile ) и великата торбичка с лакомства, заради която бях "повишила тон". Родителският актив били решили вътре да има жилибон и някви шоколадови истории и аз нададох вой Simple Smile Та не знам за другите, ама Ивината торбичка съдържаше един банан и една мандаринка  Laughing

Отказах се да се ядосвам, защото нищо не мога да променя, особено като се неррвя. Яд ме беше, ама като куче, бях се разревала от бяс...и какво направих-нищо-размазах си спиралата на очите  Mr. Green
И си рекох- Я по-дзен! Ще си направим пък в къщи по-интересно! И така  Peace

Разчитам повече, живот и здраве на ДГ- все пак там щ е по-голяма, по ще разбира и ще е 4 години, а тука...майната им, не остана.
Та така. Ще мине и ще замине. Важното е, ако ти държиш на Коледа да си възпиташ детето така, че да знае какво Е Коледа  Peace

http://analysis.actualno.com/news_328795.html

И при нас така,но аз мога да се похваля с обратното,че госпожите от нашата групичка са уникални.Често правят снимки на малките буболечки и  ги пускат във Фейсбук в група,която те са създали.ПОчти всеки ден има нови снимки на децата и по този начин аз мога да вида дали детето ми се храни,играе с другите деца и дали се чувства добре.Всички роителисме възхитени от активността на госпожите,във всякоотношение.Дано и за в бъдеще продължат в този дух.
Лек ден от мен.  bouquet

# 39
  • Пазарджик
Добро утро и от мене!!!

НОЩНИ   bouquet

pepita1973 аз съм ползвала таблетки,но дъщеря ми беше по голяма/преди това изварявах/,не съм очарована се имах чувството ,че нещо остава по шишетата и бибите и ги миех с вряла вода и веро след това -според мене си губи ефекта.

Да се похваля вече имам превод от НОИ,болничен от 12.11,предаден на 16.12/без банкова сметка,коригиран на 20.12/ и сега изписа ,че има плащане.Аз очаквах да е догодина.

# 40
Добро утро
Цоп и аз в новата темичка.
Нощни очи мерси за старанието което си положила и за закуската  bouquet   bouquet
Честито момченце на мама Шикозна! Нека малкия Веселин бъде жив и здрав и много да ви радва!
Честито бебче Мона и на мама Wondergirl! Да е жива и здрава,малката госпожица!
Като прочета за нови бебчета и направо се разтапям.Толкова хубаво ми става.

# 41
  • София
МилаИванова, неприятно като изживяване, но се радвам, че го сподели да знам, че не съм сама в това. И аз вчера много плаках в колата като си тръгнах от яслата след като отказаха да вземат фотоапарата. И днес също ми се насълзиха очите като я целунах и й пожелах весело да си изкара. При нас няма да има торбички, а подаръците си остават там - да си обновявали базата. Та ще ми се върне детенцето с празни ръце, но поне сърцето й е пълно с хубави емоции около този празник.  Praynig

пс. страхотна статия!

xixi, ако това го казваш за някоя държавна ясла, евала им правя на госпожите ви. Наистина са хора. Peace

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 08:29 от saxophone

# 42
Запис и от мен  Grinning
Нощни   bouquet за темичката и закуската Hug

Нали имаше още едно момиче с планово секцио на 21.12 нищо не се каза. Дано всичко да е наред.

# 43
  • Пазарджик
CHERRY благодаря ти мила ,сега ще го метна в микровълновата!

# 44
Здравейте, искам да поздравя всички родили мами и техните бебчета, това наистина е най-невероятното събитие. Да са живи, здрави и много щастливи малките същества
Аз да кажа, че в началото писах при февруарките, после никъде, защото нямах нет и сега накрая пак се включвам, но този път при вас, защото имам усещането, че бебчо ще се роди не по-късно от средата на януари.

Общи условия

Активация на акаунт