2г и 4месеца,памперси и нежелание да седне на гърне!!!

• 5 349
  • 77
  •   1
Отговори
# 75
  • Майничка
На 2г. и 10м. дребната дори не удостояваше с поглед гърнето или тоалетната. На 2г. и 11м.вече беше денонощно само на гащи, по нейна инициатива. Така и не благоволи да свърши нещо в гърне, директно в тоалетната, с допълнителна седалка. За три дни отказа и дневен, и следобеден, и нощен памперс.

Второ дете ми е, нито съм си/й давала зор, нито съм се шашкала. Кака й навремето сядаше на гърне от година и десет месеца, но с променлив резултат. Научи се да "полива дръвчета" на 2,5г., на едно море, после месец поне, при всеки позив за малка нужда, търчахме надолу от 7-ия етаж да поливаме дръвчета, през нощта, естествено, нямах нерви за такива придвижвания и по два пъти я смъквах спяща на гърнето. За "голямата работа" си чакаше пък само на домашната тоалетна, с детската седалка, абе... улава работа.
С малкото нямах този кръст и тези нерви, изчаках си я чинно да се накани и не се впечатлявах от разни питанки. Сега по разходки си носи раничка с помощната седалка, сама си я вади, стиска до вкъщи или до близка тоалетна, абе, все едно допреди 3 месеца не е била денонощно с памперс.

# 76
gargamela пожелавам си и при моя син така да се случат нещата Simple Smile. След като отказва гърнето, оня ден му купих седалка за тоалетната. Сложих го, а той се уплаши, явно от високото Rolling Eyes. Ами за сега се отказвам, ще изчакам малко и после пак ще пробвам.

# 77
  • Майничка
Ами измисли му нещо под краката - столче, табуретка, никой не обича да е нестабилен. Моята ползва едно съндъче с пиратски съкровища или дървено детско столче.

Общи условия

Активация на акаунт