"Black Swan" на Дарън Аронофски (:

• 6 140
  • 71
  •   1
Отговори
# 45
  • Ænima/Albuquerque
Оф, аз съм така с всички филми, които гледам на компютъра.  Tired

# 46
Не бях видяла, че има специална тема. Заслужава си. Този филм ще проди дискусии.
  Аз вече се разписах в темата "Гледах... ", не искам да се повтарям.
Много, много ми хареса! Н.Портмън прави ненормално добра роля. Академията ще ме разочарова за пореден път, ако даде наградата за главна женска роля на друг...
   Направи ми впечатление, че ако някой се изказва лошо, то той е гледал филма на кофти качество от торентите. Май все още няма добро копие из нета, или бъркам? Знам, че звучи досадно, но да си кажа, не го гледайте с кофти качество, поне, ако ще е на компютъра. Това "краде" много от филма, усещането...
   Като излязох от салона, музика, сцени, не ми излизаха от главата.
Беше ми много тъжно за Нина...
 Брилянтен трилър!

# 47
  • София
Мисля, че качеството на файла в замунда е прилично.

# 48
  • Ænima/Albuquerque
Чудесно е качеството в Замунда, страхотен скрийнър извадиха този път.  Peace

# 49
  • София
Една пародия на Джим Кери - http://www.youtube.com/watch?v=bd7lttA5rVM&feature=player_embedded    Joy

# 50
  • Ænima/Albuquerque

Ох, гледах го скоро, адски смях!
Не можах да преживея пилешките крилца на гърба му!  Joy

# 51
  • София
Леле прочетох за пилешкит крилца и като си пускам клипчето се зачудих къде са и като се врътна Джим Кери щях да падна от стола, на който седях!  smile3532

Честит Златен Глобус на Натали Портман!

# 52
  • Ænima/Albuquerque
Дам, знаех си, че ще и дадат някакво отличие за филма.

А, а, а, пилешките крилца, а?  hahaha

# 53
zdraveite!
Az gledah filma predi 2 dena i mi haresa osobeno mnogo! Kato cqlo filma e prosto krasiv!
newsm10

# 54
  • София
В българските форуми се пише на КИРИЛИЦА!

# 55
В българските форуми се пише на КИРИЛИЦА!

Vanya_I , усетих написаното от теб и ти благодаря за това   bouquet
Да, харесах филма и макар за мен да остава до някаква степен ограничен в рамките, поставени и от тематиката и от режисьора (горе-долу всичко негово съм изгледала и имам представа  Embarassed ), смятам, че филмът си остава явление, което ще буди интерес дълго време, а дали е за Оскар - ами това е критерий, който следя и уважавам, но вътрешно не се съобразявам  Simple Smile  Wink

# 56
Vanya_I Прочетох на един дъх  целия ти пост , по същият начин го усетих и  аз  Peace Прекрасен филм !

# 57
  • МАРС
Изгледах го и веднага влизам да отбележа мнение.
Превъзходен филм, страхотно изпълнение на Натали Портман и силно магнетичен Венсан Касел.
Уви, аз не видях нищо пошло в ролята му, освен леко сексуалната му провокация, а тя определено беше увлечена по него.
Мисля, че искаха да ни покажат по скоро действителността зад кулисите - амбицията, напрежението, конкуренцията, завистта и не на последно място, колко бързо отминава славата в лицето на Уинона Райдър.
Относно коментара, че на майката нищо и нямало, не знам колко годишна трябваше да е Нина, но мама я събличаше и й режеше ноктите, на мен хич не ми се видя нормално, ами постоянното звънене по телефона!?

# 58
Ужасно ми хареса,великолепен newsm53

# 59
  • София
Благодаря   bouquet

Радвам се, че не само аз съм се развълнувала от филма.

Нека е честит на Натали Оскара и нека не остане единствен в кариерата и, а да прави все по - хубави филми! Тя ми е слабост още от Звездните войни!

Общи условия

Активация на акаунт