"Black Swan" на Дарън Аронофски (:

• 6 130
  • 71
  •   1
Отговори
# 60
Тя ми е слабост още от Звездните войни!

Vanya_I, ти сигурно си доста млада, но ние (да кажем, хората от едно друго поколение  Joy )я забелязахме още в "Леон" http://www.imdb.com/title/tt0110413/ , така че, ако не си го гледала...

# 61
  • Ænima/Albuquerque
Всички сме забелязали Натали в "Леон", но на мен пък ми е любима в "В за Вендета", нима личните предпочитания се свързват с невежество?

# 62
Всички сме забелязали Натали в "Леон", но на мен пък ми е любима в "В за Вендета", нима личните предпочитания се свързват с невежество?

Няма подтекст в думите ми Sarcasm™     Grinning  Wink

# 63
  • Ænima/Albuquerque
Така ми прозвуча, пък не мисля, че хората трябва да влагат смисъла, който аз открих при положение, че всичко е въпрос на вкус (не само към героя, но и към жанра на филма).
Отплеснах се.

# 64
  • София
А, на мен Натали ми е любимка от Звездните войни, защото съм върла фенка на сагата.
Сега погледнах филмовата енциклопедия и със сигурност бих поправила пропуските си  Hug

# 65
Няма проблем  Peace Но се изненадах, че мислиш, че оценявам Натали най-много в първата й роля в киното (ама че изречение направих  ooooh! ) Просто харесах филма тогава (далечната 1995-та) и предположих, че Vanya_I го е пропуснала във филмографията й  Simple Smile За мен наистина "Черен Лебед " е върховото й постижение до момента. "В като вендета" премина по екраните малко като "Генезис" тази година, но наистина Натали направи чудесна роля (макар че масовия зрител оцени повече обръснатата й глава, отколкото актьорската игра)...Прекрасна е и да се надяваме, че още велики роли и предстоят  Sunglasses

# 66
  • Ænima/Albuquerque
Мда, Вендета не беше нещо много разбиващо, като се появи, но на мен ми е много на сърцето.
А Натали там се променя през целия филм.
Абе разкошна е, много я обичам.  Heart Eyes

# 67
И аз съм отдавнашна фенка на Наталито Mr. Green
Много ми хареса и в този филм - Where the heart is  http://www.imdb.com/title/tt0198021/
Mай всички нейни филми ми харесват Peace

# 68
Филма е уникален, определено е за ценители. Не мисля, че на масовия зрител би му харесал или би го разбрал. Натали Портмант направи брилянтно изпълнение, напълно заслужени награди получи  (и Оскара разбира се;).

# 69
  • Ænima/Albuquerque
Аз след обстойно повторно гледане на филмографията на Аронофски, стигнах до извода, че той не е за всички.
Иначе Натали - фантастична както винаги.  Heart Eyes

# 70
Прекрасна е Натали.
Аз също я харесах още в Междузвездни войни. Страшен фен съм на сагата. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 71
  • In The Middle Of Nowhere
Най-накрая и аз го гледах този филм. Чудя се дали, ако не беше цялата тази еуфория около него през последните месеци и особено след Оскарите, щях да го гледам по същият начин?

Така - този филм ми остави едно голямо депресарско усещане. Направо ме сдуха  Grinning Един почти съвършен филм, Аранофски знае какво и как, има много тънко усещане за нещата.
Относно играта на Натали Портман тъй като беше много спрягана тази й роля, то аз почти през лупа следях всяко нейно движение и анализирах на ум. Може да ви се стори смешно и некомпетентно, но имаше моменти, в които ми се искаше да видя нещо различно. Подобно усещане съм имала и в други нейни филми. Някакси близо до съвършенството аха да е безупречна и все пак нещо ми липсва в играта й. Но както и да е, това е една много сложна роля, която не е по силите на всяка актриса. Натали заслужено спечели Оскар.

Общи условия

Активация на акаунт