Много сложна ситуация

• 5 987
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
...  Друго си е удобно да се криеш в тълпа, нали?

Единственото нещо което не правя тук Уважаема Китче е да се крия в тълпата  Peace

А състоянието на духа Ви явно се дължи на факта че още хващате око  Peace Споко  Peace И това ще мине  Hug

# 31
А състоянието на духа Ви явно се дължи на факта че още хващате око  Peace Споко  Peace И това ще мине  Hug
Ах братко Немо ..как можа да се усъмниш в качествата на Кинчето....ма то е невъзможно да се промени бре...хубост на заем ще вземе и пак ще е неповторимо!!!!! Peace

# 32
Да му се невиди, как ме засърбяха ръцете, а нямам време да пиша... Довечера. Елате повече, междувременно Simple Smile  Heart Eyes Hug

# 33
  • Варна
Що се излагате, а?
Всичките сте готини! Мир да е!  Hug
Защо не ви е коледно, ами се дърляте за такива глупости?

# 34
Да му се невиди, как ме засърбяха ръцете, а нямам време да пиша... Довечера. Елате повече, междувременно Simple Smile  Heart Eyes Hug

Вечер правя по-смислени неща Уважаема Кинче  Peace

Айде сега кажете че съм се уплашил  Mr. Green

# 35
Що се излагате, а?
Всичките сте готини! Мир да е!  Hug
Защо не ви е коледно, ами се дърляте за такива глупости?

Ааа не така...Какъв е този хипарски конформизъм? Outta Joint Ако треа да цитирам иносказателно една класика от непреходен български киношедьовър "Ама искам сега да ми кажеш, вие защо ядете жаби"? Crazy

Кина /да не е двулевката/ видя че сплотихме предната редица на строя и нещо изфиряса кат миризма от вчерашна гозба Whistling

# 36
  • Варна
Девиатор, по умният отстъпва.  Wink

# 37
Девиатор, по умният отстъпва.  Wink

А скромността красяло човека нали? И "Вся власть советов!" и още...и още... Outta Joint Outta Joint Outta Joint

# 38
  • Варна
Стига, де! Защо се правиш на неразбрал? Спорът е безумен, клонящ към тъповат. Ако поне едната страна
не спре, може да си продължи вечно.

# 39
Стига, де! Защо се правиш на неразбрал? Спорът е безумен, клонящ към тъповат. Ако поне едната страна
не спре, може да си продължи вечно.

А какъв реално е спорът? newsm78

# 40
  • Варна
Доколкото разбрах: "Са ли балканците пичове или не?". Поне това беше в началото. После тръгнахте да доказвате, че Кинчето не била хубава.
Все едно слушам децата от групата на щерката.  Stop

# 41

Все едно слушам децата от групата на щерката.  Stop

А те балканчета ли са? Имам предвид децата, не колелетата? Mr. Green Щото ако са рано или късно и те ще ти зададат този въпрос и трябва да си подготвена. За да си подготвена треа да разбистрим спора. Следиш ли ми мислата? Thinking

# 42
  • Варна
Аз съм готова с отговора, ама никой няма да ме пита.  Mr. Green Те сегашните всичко знаят. Да не говорим, че вкусовете ни относно мъжете няма да имат нищо общо. Консерва съм си аз, отвсЕкъде.

# 43
  • София
Има още хляб у вас,и салам има.Що бе Девиаторе така спрямо жените,аз и друг път съм забелязала,че си женомразец,ама сега просто ConfusedВървежен си още,само секс бате и ги пускай да пасат.Чувства,сантименти найн.Няма жена/мъж няма проблем,има-има и проблем.
А темата е фиууууууу
Ти сигурен ли си/автора/ ,че задоволяваш жена си подобаващо?Ние и бременни /особенно тогава/си го търсим благия.

# 44
Има още хляб у вас,и салам има.Що бе Девиаторе така спрямо жените,аз и друг път съм забелязала,че си женомразец,ама сега просто ConfusedВървежен си още,само секс бате и ги пускай да пасат.Чувства,сантименти найн.Няма жена/мъж няма проблем,има-има и проблем.

Саканларъ, уважаема, че скоро и некой Денди ще ме изкарате. Stop След щерка ми, отбора и метъла най-много вас жениците либим. Либим ви душу и карактер леп.И всичко за вас сторвам,що ми е по силите человечески. Женомразец нивга не бих бил, но съм женореалист, което не знам дали не е една тъждественост за някой по-повърхностни венери.

А тва за бременността си е баш така. Имаше даже тема по въпроса...не е зле да я посъживам малце. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт