SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 904
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Бичи, мойто последно само се изуми, като случайно намери 10-те ГБ снимки на Джаред и Дженсън на компютъра ми. Каза ми: "ти си тотално изтрещяла" и се засмя, ама не се е размрънкал за снимките по хладилника. Предполагам щото и на него сериала му харесва. Simple Smile

,апартамените ще ни заприличат ката на Стичето,само че има един проблем при мен всяка стая требва да е с различен индивиди и стайте дори няма ми стигнат Blush Crazy Joy Joy Joy Joy,трябват ми 3-4 апартамента newsm56[/b][/i]

Е, това вече си е проблем. Виж, аз съм лесна по облепването - на вратата в спалнята още от време уно ни виси едно плакатче от Досиетата Х - с летящата чиния и надписа "I want to believe". Сега съм украсила и в кухнята. Simple Smile Не ми хрумна да си разпечатам снимчици, за да си закача и на елхата тази година, чудничка украса щеше да е. Simple Smile

# 196
  • София
Плами и твоята не е лесна...пак добре, че цяла сграда няма да ти е нужна Simple Smile
мен пък нещо ме прифана да правя чистка на компа, че и наличните от него снимки махнах скоро....нищо си нямам вече... само сериалчето Simple Smile

# 197
  • # супернатурална #
Ееееее, Гале ти ще действаш под прикритие, а и ако трябва ние ще те прикрива ме  Twisted Evil Peace

Знам, че мога да разчитам на вас  Hug Все пак предпочитам да се оставя в ръцете(направо в прегръдките) на професионалистите.
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN … ernatural0119.jpg

Плами, това:

ми действа като наркотик  Rolling Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 23:59 от Г. Краули

# 198
  • КиТ
Плами и твоята не е лесна...пак добре, че цяла сграда няма да ти е нужна Simple Smile

tooth tooth tooth tooth,тъй,тъй права си Crazy hahaha hahaha hahaha,ма трябва вече да са ограничавам с тея сериали,че страшно Mr. Green За това избягвам часта с облепването,компа ми само е натоварен с тази чест! newsm47

Краули и на мен Blush,мога да го гледам цяла нощ без да мигна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 199
КраулИ,
Благодаря   bouquet за чудесната идея за коледна украса. Само че ще е по-добре да се въздържа: да не взема да се объркам, да олигавя някоя от лампичките и да ида зян .
И при мен SPN украсата е само на компютъра - от съображения за сигурност Joy .

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 01:16 от Impala

# 200
Ау, вижте, моля ви се, какъв герой сме си били имали в лицето на не кой да е, ами самият г-н Дженсън Екълс:
(Материал от LJ) Автор на поста е момичето от снимката

That's what really happened ... Jensen is my hero!

She saw him in a bar..and only know who he was because of me and my friend..but she knew we were OBSESSED and also she knew he was famous so she decided it would be stupid not to get a pict...ure. As she was walking up to him some a-hole came up to this girl that was just sitting by Jensen and his friend, minding her own business and Jensen noticed this her trying to get the guy away so he stepped in and told the dude to leave her alone twice in the same minute and like she said the guy apparently started like pulling the girl towards him so Jensen got up and pinned him towards the wall and like told him to stop being such a scumbag and to go away when people say go away and Jensen and his innocent friend got kicked out, not the other guy - _ - So she ran outside and made such a fool out of herself and was just like "JENSEN! I saw the whole thing! I can go back and vouge for you!" and he was like "Hah no no it's ok, it's over now I'm gunna get back to my buddys house. How did you know my name?" and she said like her sister and her friend are obsessed with his show and she "didn't watch often but when she does she's a dean fan" - which is a lie - and he was like "aw, well thank you." and she was like "can I just get a picture with you real quick before you leave?" and he was like "Yeah, sure of course." and was extremely sweet and talked to her for a minute after that before he left. She said he was like extremely polite and sort of shy which made him much cuter. (с)

E, как да не му станеш фен на това шоу след всичко това! Аз бих! Mr. Green

Другия въпрос е - "Трябва ли сега да започна да се размотавам по баровете с надеждата Дженсън / Дийн да дойде и да ме спаси някогЪш от някой навлек?"

# 201
  • # супернатурална #
. Само че ще е по-добре да се въздържа: да не взема да се объркам, да олигавя някоя от лампичките и да ида зян Cry .

Това наистина е проблем. Аз например си търся водоустойчив монитор и клавиарура  Laughing

Другия въпрос е - "Трябва ли сега да започна да се размотавам по баровете с надеждата Дженсън / Дийн да дойде и да ме спаси някогЪш от някой навлек?"

Ако има и минимална вероятност Джаред да го играе рицар фор ми  Flutter ще моля мъжът ми да се престори на навлек, ако не ме огрее от Джаред, поне да си остана в семейството Joy

Ох, Импалко, и още нещо се сетих за коледната украса. Представяш ли си бодличките от елхата и пораженията от тях върху езика Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 00:29 от Г. Краули

# 202
Г. Краули - като една истинска дъщеря на вироломния демон, вие пак сте попаднали на най-разумното ( и изгодно) решение! Бравос!

# 203
Ето тук: http://tvovermind.zap2it.com/tv-news/show-strongest-fandom-scien … pts-measure/43214 ни дават поредната възможност да гласуваме за SPN, за да докажем кое шоу има най-силната онлайн фен общност.
Чудя се, след последните успехи дето жънем на онлайн фронта, налага ли се въобще да ни питат?

# 204
... на вироломния  и секси демон, ...

тук вече, на тази снимка

# 205
Нашите съпружия май са доказано търпеливи в тази област. Мойто само не ме пуска на кънвеншън сама, иначе дава да си залепвам и облепвам каквото ми душа иска. Само в спалнята е забранил. 

Твоят човек много разумен изглежда. Фенството от къщи е доста безопасно, но виж конвентът - там е божа работа  Joy   Пораженията ще са трайни  Grinning

# 206
О, браво на Дженсън ! Адмирирам такова поведение по принцип и още повече в този случай smile3544 .

Четох някъде, че преди време J2 са се били в някакъв бар в Канада. Не помня newsm78 точно къде съм го прочела и защо са се били, но Дженсън беше скъсал ризата на Джаред, докато го измъквал.

Галче,
Не мога чак толкова да се объркам, че да *** цяло клонче Mr. Green . Било то светещо Laughing .

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 01:39 от Impala

# 207
Ангелът посегна да я вземе. По начало безизразно, сега лицето му показваше откровена погнуса. Завъртя кутийката между пръстите си и каза:
- Преди много години халифът Харун Ал Саид призовал невидимата армия на триста и двадесетте джина на пустинята. За да направи това той използвал много мощна магия. Когато водачът на армията се явил пред него във видима форма, халифът му наредил да го научи как да запазва мислите на хората след смъртта им. Обещал му кърваво жертвоприношение. Така се сдобил с тази кутийка, за която платил с живота на хиляда девици.
- И как точно действа това нещо? – полюбопитства Сам.
- Мислите на притежателя на кутийката – обясни Кастиел – се записват на малкото късче хартия на дъното.
- Няма начин – намеси се Дийн, - то е съвсем дребно.
- Вълшебно е – колкото повече го разгъваш, толкова по-голямо става.
- Добре де, но можеш ли да го разчетеш? – попита Руби.
Кастиел я изгледа с нескрита враждебност. Как си позволяваше да го заговаря? Тя, която беше извърнала лицето си от Него, от Вечната светлина, тя, която служеше на тъмните сили!
Въпреки това отговори:
- Ще ми трябва много време. Това все пак не е писано от обикновени джинове...
- Охо, те били различни видове! – подсвирна Дийн.
- Джиновете – започна да обяснява Кастиел с привичното си търпение, - са сътворени от чист огън. В Корана има специална сура, посветена на тях. Казано е ”наистина вървим ние по най-различни пътища - праведни са някои от нас, а някои от нас много по-долу са от тях”. Това разделя джиновете на две групи – добри и лоши, най-общо казано. Но измежду лошите има такива, които са се отдали на вечното зло - съществуват от  и заради злото. Мнозина са били изкушавани от наградите, които те дават, но са заплащали кървава цена за това.  Тази кутийка е създадена от тях. За да се разчете написаното е необходим специален ритуал.
- А когато разберем какво пише ще разберем и какво ни беше замислил Краули, нали? – поинтересува се Сам.
- Да – отвърна кратко ангелът.

- Добре, какво ще ни трябва ???? попита Дийн.
Кас го погледна с притеснен поглед, прокашля се и каза ..
- Кръв от три девици !!!
- Какво????? Ти майтапиш ли се?? - Сам бе повече от изумен.
- Съвсем не Сам. Поради цялата история с девиците, девици за ритуала трябват. Не напразно Краули прати девица да прилъсти Дийн.
- Но къде ще намерим девици ..., че и три!!! Това е лудост. Трябва да има друг начин. - незнайно защо Сам беше станал страшно нервен ....

- И това не е всичко - Кастиел погледна тревожно към Дийн. -Ритуала трябва да се извърши на кръстопът при пълнолуние. Трябва ми камата на Харун Ал Саид и също така ще ми трявба и нещо притежание на Краули - произнесе името му така сякаш някой го зашлеви.
- Камата на Харун Ал Саид???????? Кас, осъзнаваш ли какво искаш? И единственото място където можем да намерим девици е някой манастир .... - Сам гледаше невярващо. Самата мисъл за жертвопринушението го караше стомахът му да се обръща.
- Оставете това на мен - Kас смотолеви нещо и изчезна както винаги., взимайки със себе си кутийката.
- Сам, ще се видим по късно - докато го каже и Руби се изпари.
- Чудесно!!!- Дийн вдигна безпомощно ръце. Мислеше за Стела, за кутийката, за ......
- И така г-н Казанова ..... сега какво?- попита Сам
- Трябва да пийна нещо ....

Аз не се отказвам  Mr. Green

Добро утро,

кафенце гор. шоколад и чай

и разбира се .... сладкиши  Twisted Evil

Та сноЩи се чудех, потретвайки някои епизоди и спомняйки си , че някой беше питал тук: Кой сега е Баш Шефа на  Twisted Evil. Все пак Луци е в клетката, Краули ( Heart Eyes) му видяха сметката (искрено се надявам да не е така), тогава кой командва там? Или е пълна анархия?

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 09:14 от bichito

# 208
Добро утро и от мен!
Бичи, наблягам на сладкишите, че са неустоими  Embarassed
Аз снощи приключих с 4ти сезон и захапах 5ти. Ма то като наркотик, бе... Не мога да си легна, а сутринта - хайде на работа! Ама нямам нищо против да се жертвам - все пак е за компанията на Дийн и Сам  Heart Eyes

# 209
Добро утро!

Още не съм прочела пропуснатото от снощи, но като първа клюкарка бързам да пусна най-новия спойлер от Ausiello: Question: Any new stuff on Supernatural? —Christy
Ausiello: As you may or may not have heard, a late winter episode will obliterate the fourth wall by transporting Sam and Dean to an alt-uni where they are actors named Jensen Ackles and Jared Padalecki starring in a cult TV show called Supernatural. Wait, it gets wink-winkier: In this other dimension, Sam/Jared has a wife — and it’s none other than Padalecki’s real-life bride (and former ‘Supe costar) Genevieve Cortese!

Източник - http://www.tvline.com/2011/01/ask-ausiello-spoilers-on-house-glee-more/

Сега отивам да чета.

Общи условия

Активация на акаунт