Януари дойде нека само радост да ни донесе

• 8 567
  • 174
  •   1
Отговори
# 105
  • Талант на 2012,2013 г.
Диди, тръпки ме побиха от кеф като видях и прочетох поста ти. Имаш ги стиснатите палци. Ще чакаме повече инфо, когато ти решиш...

fingerscrossed fingerscrossed Hug

# 106
Диди, тръпки ме побиха от кеф като видях и прочетох поста ти. Имаш ги стиснатите палци. Ще чакаме повече инфо, когато ти решиш...

fingerscrossed fingerscrossed Hug
И аз много се зарадвах.

# 107
Честито на всички които празнуват днес . bouquet  bouquet  bouquet

# 108
Мили мами, Hug HugАми днес си направих отново тест и си беше с бледа чертичка втора.Татенцето иска да пусна и кръвен,но ще е утре.Според мен е втора седмица  preggo
На 11.01 като ходих при доки нямаше нищо. Аз и за това вчера бях изненадана,ама мъжо е виновен, заподозря ме в събота вечер ,че нещо въртях палачинки в 23.00  food002 Mr. GreenЦелувки на всички и ще Ви досаждам amiiii
На всички ,които празнуват днес ,много любов и само положителни емоции smile3525

# 109
  • Талант на 2012,2013 г.
Ха, ДАНО!!! Досаждай си ти колкото искаш... Wink Само да е за хубаво, нали така? Hug

Честит празник и от мен на всички! Аз пък съвсем изумих, че днес е Антоновден... Embarassed

# 110
  • Варна
Диди,  бледа не бледа втора черта си е  Wink Много се радвам за теб newsm44 Само хубави  новини да ни съобщаваш   bouquet  И като спомена  за палачинки  eat май и аз отивам да се въртя около печката  Embarassed

На всички именници днес пожелавам здраве и късмет!   bouquet

# 111
Диана,  Praynig за всичкото оки за теб!   bouquet
Поне 4-та г.с. си, защото се брои от последната менструация.   Wink

# 112
Дианче  fingerscrossed
Честит празник на именниците!

# 113
Ами днес си направих отново тест и си беше с бледа чертичка втора.
Диди, от един час се опитвам да приспя моята мнооого бледа втора черта на теста. Толкова бледа, че си мислех, че само аз я виждам. Знаех че е много рано да ходя на лекар и за една седмица си направих три кръвни теста.
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Хайде скоро да ни се похвалиш, че сте видяли и тупкащо сърчице.  Heart Eyes

# 114
Диде ,на 24 юли създадохме нашия бебо ,на 6 август направих тест и втората черта беше едва забележима ,даже само аз си я видях и то на 5 минута ,след два дена още един тест ,беше малко по забележима ,след още 2 вече се виждаха 2 черти .
Щом я има втората черта ,и бебе има  Hug Heart Eyes
Имай търпение Диди ,хубавите работи бавно стават  Grinning.

# 115
Охо, Диди много се радвам за теб, чудото е станало-две чертички са си две както и да го погледнеш smile3521 сега следва да се похвалиш с тупкащо сърчице, но всичко с времето си.

Честит имен ден!  bouquet

# 116
Много Ви благодаря  newsm51 Прекрасни сте Hug Hug Hug

Рони,само не мога да разбера, толкова ли изтрещях ,че пиша глупости  newsm78 Embarassed Embarassed

# 117
На всички именници пожелавам много здраве и късмет smile3525

# 118
  • Варна
Диди и от мен стиснати палци да ни се похвалиш с тупкащо сърчице!
Честит празник на всички вчерашни и днешни именници! Да са живи и здрави!
Фивърчето скоро не се е разписвала! Някой има ли новини от нея?

# 119
Диди, честито и от мен!   bouquet Пожелавам ти прекрасна бременност и още по-прекрасно бебе! Hug Hug Hug
Явно във нашият форум има много щъкащи бледи чертички  Grinning  Аз правих 2 теста за 10 дена и двата с много бледи, почти незабележими черти. Ами искам да ти кажа, че моята незабележима черта сега държи всички да я забележат като прави някоя беля  Mr. Green

Честито на всички, които са имали повод за празнуване!   bouquet

Честит имен ден на всички Атанасовци!

Общи условия

Активация на акаунт