Януари дойде нека само радост да ни донесе

• 8 556
  • 174
  •   1
Отговори
# 165
Ей и мен ме лепна вируса Tired едва устисках на работа, иначе Цвете е все така, поне не се влошава, че аман вече.........гледат се с баба си, прави я на бръм Mr. Green И аз й давах по схема хомеопатични за укрепване на имунитета, ама нищо!

Силви, добре че му е минало на Дени, щом изследванията са добри няма страшно.

Карма135, ми то май без АБ не минава за съжаление.

# 166
  • Талант на 2012,2013 г.
Талето, взимай мерки някакви, че много е тежък вируса. ooooh!С много висока температура. И няма сваляне поне няколко денонощия. ooooh! Синът мина през този ад. После пък го удари в ушите. Т.е. заглъхнаха. ooooh! Преди малко се върнахме от личната. Няма възпаление. Praynig От налягането било. Абе... направо  УЖАС!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

А ако не беше взел антибиотик... той имаше гноен секрет и много лесно можеше да прерасне в нещо по-лошо.

# 167
Карма135,липсваше ни!Радвам се,че синът ти е по-добре! Hug
Талето,момичета,които сте болнички или дечицата ви са пипнали вируса,моля се час по-скоро да се отървете от болежките Praynig Praynig Praynig!Бързо оздравпване и се пазете! Hug

# 168
Карма, ами да и на мен ми заглъхна дясното ухо, много кофти добре че и аз започнах АБ ooooh!

# 169
Здравейте, момичета!   bouquet Hug

И аз се присъединявам към групата на болните. Първо Ники се разболя и то на деня след като слагахме ваксина  ooooh! Два дена по-късно и мен ме тръшна, добре че майка ми не работи да ни гледа няколко дена докато се пооправя. Ники е на АБ, на мен ми се размина засега, а таткото е на ръба...

Карма, ами да и на мен ми заглъхна дясното ухо, много кофти добре че и аз започнах АБ ooooh!
и моите уши са заглъхнали и пукат  Tired

Хайде бързо да оздравяват всички болни дечица и мами  Hug и дано този студ да убие малко вирусите  Praynig

# 170
Мили мои,отдавна не съм писала,но ви държа изкъсо да знаете.
Снимките на малките и малко по-големите сладурчета са страхотни. Heart Eyes
Гледам много нови попълнения има,а много от старата банда не се разписват,само Светлето е най-сериозна,нали е класна все пак  Hug
Ох,да ви кажа с тоя грип направо е кошмарно.Тръшна ме на първи януари и още не мога да се оправя.Една седмица бях с Т,след това с гнойна ангина и сега продължавам да съм с ужасна хрема и кашлица.Изпих де що имаше по аптеките,а ефект нулев.Марти и той заедно с мен горкия си боледува цял месец.Оставила съм го в къщи и не го пускам на градина,малко да се закрепи,че направо в чудо съм се видяла.
Целувам ви  Heart Eyes  Hug

# 171
Ааа аз от днес съм и с конюктивит-страхооотно просто! Хайде всички бързо бързо да оздравяваме, че вече.....  Blush Иначе Цвете ми е само с хрема и почти не кашля, поне тя да е добре. И ние като Сладуранка добре че е майка ми да ни гледа и двете.

# 172
  • на дъното
Честит Рожден Ден,Катнедин!И тук да ти пожелая много здраве,любов,щастие,късмет,успехи и всичко най-хубаво за което се сетиш. Hug Heart Eyes

# 173
  • Талант на 2012,2013 г.
Ели, толкова е хубаво да прочетеш, че на някого си липсвал... Макар и да се познаваме само виртуално ние си станахме толкова близки. Имах приятели, които ме предадоха... В реалният живот. Не съжалявам. Ето, че дори чрез общата ни мъка, която споделяме тук намирам нови... А това е наистина МНОГО!!!  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug

# 174
Мерри, Честит Рожден Ден! И тук ти пожелавам да си много щастлива с прекрасното си семейство! smile3525

Общи условия

Активация на акаунт