Първа Коледа посрещна вече ЮНСКОТО човече! № 12

• 25 332
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
мартеа, имате стиснатате палци и положителната енергия на цялото ни семейство!  Praynig Hug Дано я изкара бързо и леко малкото човече! Аз я карах на стари години(година и нещо преди да забременея) и беше ужаснооо!  Tired Прегръщам ви силно и тричките!  Heart Eyes

# 136
Рая е с варицела.
Стиснете ни по един палец да мине по-леко.

Миличката тя, дано не я усети много тази гадория и да отмине по-бързо! Hug

Момичета (софиянки), това с тази система за детските градини е пълен бъркоч, с тези точки е много кофти. А и за нашите наборчета все още няма ред за кандиатура, не че като дойде ще се доредим. Направо  #Sniper

Дано всички малки човечета оздравяват по-бързо!

# 137
Кети , каквото се сетиш :чушка ,морков, карфиол бяхме купували и го бланширахме, бамя , зел. боб,грах, патладжан, тиквичка, тиква, домати вече нямам, ряпа, лук, зеле, праз, магданоз, целина , спанак, гъби, копър, е и картоф ( от него почнах),  квото имам го слагам .. Ох имам ревяща ЧАО! ! ! !

# 138
Мартеа, дано мине възможно най - леко при Рая Hug

Табакова, Киди и всички други с болни бебета, да оздравяват бързо, да не се тормозят дечицата и да ви притесняват.

# 139
Добро утро  Hug
Хайде по едно кафе от мен тази сутрин

Мартеа, дано Рая да изкара варицелата по възможно най-лекия начин Praynig Praynig Praynig

# 140
  • София
Добро утро  newsm03,

Мартеа, дано всичко да мине по-лекичко и да не се мъчи Рая  Hug

Десито, мерси много за кафенцето  Wink.

Лорка, да ти кажа честно и аз нищо неразбирам от тази точкова система, но по принцип по закон на Али ще й се полага място в логопедична градина/ясла та това е едана от причините да не съм в час с тези новости.

оф, малката бандитка нещо писка , до по-късно .

Лек и спорен ден.

# 141
  • Пловдив
Мартеа  Peace Дано мине леко тази варицела.Милото ти детенце  Hug
Табакова и Киди дано и вашите бебоци се оправят бързо  Praynig

# 142
  • малкия йеросалим
Мартеа мила дано всичко да мине бързо  baby_neutral.Много прегръдки от нас  Hug Hug Hug
Табакова на моя позната бебето извади зъбче по коледните празници.Три дни беше с тем 39.4 и с разтройство.Мислеха,че е прихванала вирус.На третият ден и проби зъбчето.Но при всяко дете е различни,нали знаеш.Каката вадеше зъбките без температура,но с много рев.Жоро няколко нощи беше непоносим и си мислех ,че иде зъбчето.На пипане се усеща през венеца.Снощи беше спокоен и май пак има затишие пред буря  Rolling Eyes
Ох аз отивам да готвя за нас и за малкият.Между другото вчера дадох няколко лъжици елда.Е няма такова отвращение.Милият направо се потрисаше Laughing

# 143
Мартеа и от мен стиснати палци за малката Рая.Да мине възможно най-леко.

# 144
  • Варна
Добро утро, момичета!

И за много години. То от празници не можах да се включа, а пък сега  ви чета от 8.00 ч сутринта.
Нашето Петърче от няколко дни има нов номер - подава ръце на човек, в който иска да стои. От към храната ме изненадва - не иска да яде пюре от бурканче, но когато го сложа в неговата чинийка - яде. Преди два дни му направих бисквитки без глутен с кисело мляко и толкова му хареса, че сам си отваря устата /това много ме радва, защото другите неща ги яде почти насилствено/.

Прочетох, че някои дечица са болнички. Пожелавам бързо оздравяване.

# 145
  • Пловдив
Добро утро! Добро, добро....колко да е добро  Thinking
 Тази нощ в продължение на 15 минути Стили ревя и пищя, трябваше хубаво да го разсъня, за да спре. Явно нещо го болеше, дадох му Панадол. Сега сутринта пак същата работа- реве и спи. Разсъних го, спря, сега пак спи и от време на време проревава. Зъб няма. Сега се замислих друго- нали споменах, че пишката беше синя снощи като забелвах- дали не го боли, когато пишка?  newsm78 От друга страна точно снощи по време на баня се изпика и то без проблем. Сега ще чакам да се събуди и пак ще погледна пишока- ако още е така странно син, отивам пак при лекаля.  Sad
Момичета, искрено ви пожелавам едни здрави и спокойни бебоци днес!
Смилянова, чакаме новини за Ивана! И то добри!
Мартеа пиши как е Рая.

# 146
  • Варна
Добро утро!
Табакова, Киди, мартеа, стиснати палчета и от нас с Теди, да се оправяте по-бързо.  fingerscrossed

Вчера пуснахме още една урина на Теди, сега излязоха и бактерии.  ooooh! Педито ще ни праща на уролог, много ме притеснява този факт. Страх ме е да не го забели изведнъж пишлето. Не знам, кое е по-малкото зло, да го забели лекаря или да оставя Теди след време малко по малко той да си го забели. Докато беше тук баща му, вървяха добре работите, но аз не се справям с тази задача и всичко се връща в първоначална позиция. Посъветвайте ме, какво да правя, че тези дни трябва да го заведа. Ако зависеше само от мен, най-вероятно щях да искам да го обрежем, но мъжа ми не дава. Ох, Табакова, ужас с тези пишлета, дано всичко ви е наред. Отделно и на ортопед ще ходим, дано и там нещата са добре.

Искам да споделя, че съм много доволна от бънджито. Теди много му се кефи, явно сега е по-стабилен и се хоцка с двете крачета, голям хилеж пада. Сега обаче трябва да избирам проходилка, има ли някакви критерии на които да заложа? Харесах си тази, но няма къде да я видя на живо и се чудя дали да поръчвам.
Софи, за това шише на Медела ли писа в преден твой пост? Чудя се и за него или да пробвам първо с чашка с мек накрайник?  newsm78

Ох, щях да забравя, да споделя за снощния си експеримент. Вчера като ходих при педиатърката и споделих, че Теди вечер ме ползва като биберон. Очудих се, че и тя ме посъветва да го оставя да поплаче. Снощи се разплака към 1 часа, плака на интервали за около 30мин, може и по-малко да е било и след това сме заспали и двамата. Аз с две възглавници в/у мен..., сърчицето ми бие, бие..., но устисках.  Blush Сутринта се събуди чак в 8ч.

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 10:15 от Pepsilight

# 147
Табакова, споко, и на Никола му е синкаво-прозрачна главичката. Предполагам, че е нормално.
Мартеа, Hug
За много години, момичета! Пожелавам ви здраве и много форумни взаимополезности.
Захранвам и аз от седмица - тиква, картоф и тиквичка. Фаворит е последното, мн. лакомо яде. Картофът хич не се понрави, освен това се появиха обривчета по гърдичките и коремчето, за това за сега сме пас с него. За пюретата си мислех, че ще си ги правя и че градински зеленчуци съм си замразила достатъчно, а то... хич си нямам.
Банан също давам да облизва, освен това на НГ му дадох крак от заек, а на следващия ден - от домашна кокошка. Но такива, голи кокали - само ми се смяха, че като на кученце съм му давала, пффф. И двата пъти като му ги взех, го прие за кръвна обида - и аз дърпам, и той дърпа сърдито, голям майтап.
Джей, браво на Ивчо. И Никола се набира да пълзи, но твърде безуспешно. За сметка на това седи стабилно, сам си се изправя от полулегнало.
Ааа, да - и още нещо - това чорапите за бебета са най-безполезното нещо в света. А имам една торба от тях, да ме пита човек за какво са ми.

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 10:08 от maretu

# 148
Привет, благодаря за подкрепата!
Рая вече е със стабилни обриви, засега няма висока температура - 37,1 поддържа, но цяла нощ беше много неспокойна, на практика почти не е спала за повече от 15 минути без да се разплаче или разхлипа. Миличкото, докато не плаче, мяука като котенце. Има и подути лимфни възли. Цяла нощ изкарахме скачени, само кърменето я успокоява за малко.
Сигурно й е дискомфортно, но няма как да си каже.

Табакова
, да не е ушенце, все пак. Иначе, не е вдигал Т от вчера, така ли? По принцип пронизителният рев насън според мен е сигурен знак за растящи зъби, но ако отново вдигне Т защо не потърсиш още едно лекарско мнение, за всеки случай. Дано не вдига повече и ако е зъб да излезе съвсем скоро.

# 149
Добро утро!
Мартеа,дано минава по-бьрзо тази шарка,стискам палци.
Пепси,имам споменм,че на Ники ведньж бяха излязли някакви бактерии а после повторих и нямаше нищо.Вьзможно е да не е бил измит идеално и да е от това.Не се притеснявай. Hug
Стаси,резултата от кашата е 2 сьбуждания за последната нощ ,при нас няма ефект. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт