Машина за хляб-38 част

• 50 337
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
А аз като замразих снощи като го извадих защото днес щеше да ми трябва се беше разпльокало в хладилника.Директно го изхвърлих.

# 451
# 452
  • Враца
Във фризера няма проблем и при мен, деля я на 4 части и в малки пликчета  Peace

# 453
Ако я разделиш предварително сигурно става ама сигурно във кутийка ги съхранявате.Ако е цяло кубче,като се размрази със лъжица трябва да го събираш.Няма друг вариант.

# 454
  • Враца
iv.elina , аз го вадя от фризера, махам пликчето и го поставям в малка чашка, като се размрази му слагам хладка водичка и така  Peace

# 455
А-ха.Ти правили козунак?

# 456
  • Враца
Не съм се престрашила още ....  newsm78

# 457
Браво!Много си пъзлива или ще става за ядене или не.Трети вариант няма.

# 458
  • London, baby
Момичета, пак имам проблем и въпрос съответно. Правих един кейк по рецепта на книжката, стана страхотен, но по средата имаше повече течност и не се беше доизпекъл. Изпекох го във фурната, но така не се решава проблема.
Втори път го направих като добавих повече брашно, но по средата пак не се изпече хубаво и 30 мин. го доизпекох. Стана един твърд и не мазен,както първия с по-малкото брашно. Къде е проблема?
пп С вертикален контейнер съм, ако това е от значение.

# 459
Аз скоро си купих цяла кутия мая, разделих си всяко пакетче на 4, завих си ги в домакинско фолио и в една торбичка във фризера. Вадя си едно, слагам си го във водичка да се разтопи и готово. Така маята ми издържа месеци и не я мисля.

# 460
  • София
Здравейте,
Моля ви за помощ.
Бясна съм, защото вкъщи ми загубиха мерителната лъжичка (машинката е Мулинекс за багети) и или си втълпявам или от тогава все нещо не ми се получава:(

Знаете ли дали се продават някъде резервни, аз търсих, но не намерих в интернет.

Продават се мерителни лъжички. Има ги пластмасови в левчетата за 2 лв, има и по - луксозни метални. Аз ползвам такива още преди машината и така ми се нагаждат всички рецепти, защото знаем, че от супена до супена лъжица има огромна разлика Laughing

Изглеждат ето така:

# 461
tini-mini, благодаря за отговора. вкъщи обаче имам поне 3 вида супени лъжици, съответно и малки и според мен грамчетата доста варират. като за захарта и солта може би не е фатално, но за маята  Thinking

brazilka, благодаря ти, точно нещо такова ми трябва. дано намеря в тези магазичнчета!

# 462
Много красиви тези лъжички!!!

# 463
  • Балчик
Ако я разделиш предварително сигурно става ама сигурно във кутийка ги съхранявате.Ако е цяло кубче,като се размрази със лъжица трябва да го събираш.Няма друг вариант.

Зависи от маята, не с всички става така. Аз затова купувам само 1 вид, който не се разпльоква. Peace

# 464
Виво  е маята.

Общи условия

Активация на акаунт