Новата година отмина а МАЙчето подритва ли, подритва - 11 тема

• 23 577
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Mary Lu, честито и бъдете много щастливи заедно, уважавайте се и се подкрепяйте! Пожелавам ви весела къща с много дечица Simple Smile   bouquet

Майчета вижте тази количка харесва ли ви и какво ще кажете за момченце в нея?
Тази която е с бежаво и червено - тази комбинация! Понеже само тя е останала в магазина!!!

http://www.babywelt-international.com/index.php?id=27

Другият вариант е друг модел, но тя е в чисто син светъл цвят, тя си става за момченце:

http://www.babywelt-international.com/index.php?id=43

Само тези два модела и цветове са останали в магазина. А зареждане правят много, много рядко ...  Crossing Arms

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 17:32 от Гери С.

# 661
Здравейте! Ние чакаме парва рожба -  момиченце и  сме от София.

# 662
Гери Мисля,че червеното е универсален цвят.Имам познати с червена количка,избраха я такава,защото искат 2 деца и да могат да я ползват и за второто.
А ти не можеш ли да си поръчаш такава каквато искаш да ти доставят?
Или я купи с уговорката да я смениш,ако докарат

# 663
Гери Мисля,че червеното е универсален цвят.Имам познати с червена количка,избраха я такава,защото искат 2 деца и да могат да я ползват и за второто.
А ти не можеш ли да си поръчаш такава каквато искаш да ти доставят?
Или я купи с уговорката да я смениш,ако докарат

Там е работата, че само тази е останала от този модел, който искаме, а доставки правят изключително рядко ... а пък после да я сменям ... мисля че няма да се съгласят. Честно казано се надявам да направят скоро поръчка, след като са останали от тези модели само по една бройка по един цвят ...

# 664
  • София
Добър вечер и от нас
Докато се наканя да пиша и то минаха почивните дни
Честито на Mary Lu и Джей, Пожелавам ви много дълъг и щастлив семеен живот.
На Диана  честит рожден ден и тук   love001
Честито на тези които скоро са узнали пола
rufinka 2 пиши на Хера на лични или тук кога ти е термина за да те включи в списъка на първа страничка и добре дошла  при нас  Hug
Спасдиди браво на теб smile3501 прекрасни заглавия си ни измислила
Сега да кажа , че и аз мога да пусна новата тема. Не , че ми е зор  Mr. Green ама ако няма кой и на Хера не и се занимава  ще я отменя Wink .  
Бонбонката Мая за помпата на Томи типи да ти кажа едва ли някой от тази тема я е ползвал, до скоро тяхните продукти трудно се откриваха в България. Ето  тук мисля ,че ще намериш това което те интересува  Peace .
Гери , червенето става и за момче и за момиче. Ако този модел  ти харесва повече си вземи него. Защо не се уговориш в магазина да ти я запазят срещу капаро или си поръчай цвета който ти харесва най-много ?

П.П.: Забравих да пиша за термометрите, болна тема са ми. Имам два електронни. Единя е на  beurer - немски е , след като издаде звук , че е премерил ако го оставиш продължава да мери   това е така като го ползвам под мишницата , ако го ползвам орално или ректално след звука не продължава да се покачва. Смятам , че е точен, но не мога да вържа сина ми 5 мин. на едно място та да му премеря павилно температурата , а за ректално мерене е  голям. Другия ми е на microlife , той мери само за 10 секунди и после не се покачва. Той е по удобен защото е много бърз , но за под мишница според мен не е много точен или поне с Алекс ми е трудно да го ползвам, докато го сложа  правилно и той вече е премерил. По принцип на всички дигитални термометри пише , че най-правилно мерят орално или реактално. Някой беше писал за биберон термометър , аз не го препоръчвам имам няколко приятелки с такива на различни фирми са и нито една не е доволна. Тези които са за ухо май са на-добри поне така съм чувала  Peace
Голям послепис му ударих  Laughing

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 19:26 от nellyli

# 665
Добре дошла,Дона Ани     bouquet

Наистина много време не беше влизала,но ние и предположихме,че си в Бг  Hug Hug Hug

Добре заварила елфичка  Hug да попътувах малко по света и у нас и сега пак сам тук сред пустинята Sad нямам търпение да доиде началото на април да си ходя.
Ти как си? Как са малките мишлета и бебока?

Гери, Диди Хрис - благодаря ви. Hug Hug Hug Гери,  къде във Варна има магазин с хубави колички, може като се прибера от там да купя  и количката. Тези които си харесала са мн добри и аз мисля че тази с червения цвят е подходяща и за двата пола. На какви цени са хубавите колички?

bonbonkata-maia прочетах и двата ти поста, но мнение за помпите немога да кажа защото преди 100 години такива екстри нямаше, а сега си купих автоматична помпа на авент доста добри отзиви има пък  ще видим.И аз съм на вълна обзавеждане на детска стая така че ако имаш идеи споделяй моля те.

rufinka 2 Добре дошла  Hug Кога ти е термина?

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 19:19 от Donna Ani

# 666
Здравейте мами Simple Smile

Честит сняг на всички, които се докоснаха днес д него. Аз пак си останах с чакането Sad(( Утре дано да е бяло сутринта Simple Smile)) Но надали Simple Smile))
Гери на мен ми харесва повече лилавото, просто защото не харесвам такива едножветни - розово за момичета и синьо за момчета. И аз търся за момче и искам да е неутрално, или поне няколко цвята, за да става и за момиче (което се надявам да имам някой ден). В кой магазин ги гледа тези колички? И аз обикалях мин.седмица но няколко магазина само и не съм ги виждала.
Искам да попитам и за нещо друго- какво мислите за количките и за свалянето на облегалката на летния кош до легнало състояние? Има модели, които се завърта самия кош и то е легнало, но има чупка в кръста, другия вариант е да си се сваля до легнало положение? Аз съм виждала и двата варианта, и при двата спят децата, но какво мислите вие? Аз сега това се колебая за количките....

# 667
nellyli благодаря ти за линка късно снощи го открих и ми помогна за избора ми за сега ,пък ще видим на края какво ще купим.
Donna Ani много е вълнуващо да разглеждам обзаведени детски стай за сега съм се спряла на розово и зелено като цветове,много  сладурско ми изглежда и мисля че ще стане много красиво така стаята спокойно ще става за момиченце и момченце така че след време ако второто ни дете е момче ще ни е лесно. Simple Smile

# 668
  • София
mushence количките които нямат пълно легнало състояние не са подходящи за новородени, обикновено ги дават след 6-ия месец.  Не мога да си  обясня защо така при положение , че кошниците за кола които са от 0 до 13 кг. са доста изкривени и бебетата в тях са почти седнали  newsm78 .

П.П.: Да  ви покажа  нашата детска стая цък. После сложихме гардеробче, но не съм го снимала

# 669
nellyli благодаря ти за линка късно снощи го открих и ми помогна за избора ми за сега ,пък ще видим на края какво ще купим.
Donna Ani много е вълнуващо да разглеждам обзаведени детски стай за сега съм се спряла на розово и зелено като цветове,много  сладурско ми изглежда и мисля че ще стане много красиво така стаята спокойно ще става за момиченце и момченце така че след време ако второто ни дете е момче ще ни е лесно. Simple Smile

Решението за помпа си го вземи ти, и аз когато четах за авент имаше и позитивни и негативни мнения но реших да пробвам и ако не съм доволна ще я сменя с друга марка.
Кажи някой сайт за обзавеждане, аз незнам дали от там ще купувам и обзавеждане , но за идеята може да разгледам. Аз пердета съм си избрала , но още не съм ги поръчала че незнам размери.

# 670
Тези колички които показах ги има в Quality магазина в Биллата на колхозния пазар, имаше още един магазин такъв до Икономическия университет, но там го затвориха. Момичето - продавачката ми каза че се очаква март месец нов магазин да се отваря, но незнае дали ще се местят или втори ще отварят. Иначе има такъв магазин и в Бургас!
www.qualitykidsfashion.com Това е сайта, в момента на мене не ми го отваря, понеже се хоства (каквото и да означава), има доста неща вътре, може да го видите!
Тези два модела са с портбебета, което за мене е по удобно!!!  Peace
Цените на тези два модела са на промоция около 600 - 700 лв

# 671
Здравейте момичета искам да попитам тези които са от Стара Загора при кой доктор ходят и дали са доволни и някой знае ли координатите на Даков предварително благодаря   bouquet

# 672
  къде във Варна има магазин с хубави колички, може като се прибера от там да купя  и количката.

На мен най-много ми хареса магазин Слънце (бившия Детмаг на Владислав) - има най-много модели от всякакви класове - от евтините на Чиполино до по-скъпите на Хане, Phil&Teds... Има и доста място, където да се разходиш с количката.
Друг голям магазин е Детски рай (Рая? не съм сигурна за името), под КАТ - там преобладаваха модели на Чиполино и Бертони, имаше на Кенгъру, и по 1-2 модела от Хаук, Джордани, Пег Перего, Хане... Там дават карти за намаление.
В Хиполенд по моловете също има, но сякаш преобладаваха ниските класове.
И вече в малките магазини от сорта на Сладури (Севастопол) - там пък са X-Lander-ите, Бъгстър имаше, Куини май... Но 5-6 модела общо. Срещу него също има един, в който продават колички, но са така нагъчкани, че нямаш никакъв шанс да ги огледаш хубаво, пък да ги побуташ съвсем.

mushence , нашата количка е с такава лятна седалка и точно заради това се колебаех дали да я взема. Но срещнах една мама със същата и тя каза, че им е идеална и че повечето й приятелки са с подобни седалки и нямат проблем. Факт е, че в момента новите модели на много марки от висок клас излизат с точно такива седалки, така че предполагам са достатъчно ергономични и удобни. Разбира се, кошът за новородено вече си е задължителен при тях.

# 673
Нелили много добре изглежда, като снимаш и с шкафчето покажи ни и легълцето  )Simple SmileSimple Smile:

Донна Ани, в магазин Слънце, наистина има много изключително богат избор на колички, но там ги няма моите и изобщо не търся и не гледам в другите магазини количките, по скоро гледам легла, кошари, аксесоари и т.н.

Мушенце, според мене една количка е хубаво да бъде с напълно легнало положение, дори и летния вариант, който е за след 6 месеца. На едно бебе на 6, 7, 8 месец също му трябва напълно легнало положение за спане, а не полулегнало ... моето мнение е поне такова.
Аз затова не ги одобрявам тези кошове за колите, дето едно новородено ще го сложа в тая кошница ... да се изгърбва и така нататък ... но пък там нямам избор, колкото за колата ще го изтърпя и ще му подлагам някаква възглавничка че да му максимално удобно на бебето!  Peace

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 20:16 от Гери С.

# 674
Момичета, някоя пие ли желязо/ ферофолгама/?  Аз от вчера го взимам , но ме боли стомаха.....

Общи условия

Активация на акаунт