Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 37

• 43 504
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Танче, ТЕНКЮ ДАРЛИНГ!!! newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501
Ловим те да знайш...  love001  love001  love001  love001

Радвам се, че ти хареса! Hug Hug Hug
Да е подобаващо на сценария с балдахина! Simple Smile

# 46
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе, мацки нема ли да има трейлър. Crazy
Стана петък а нема музикален фрагман. Кога ще излезе той та да има време и за sesli fragmani?   Sick
Развинтихме всички фантазии а фрагман ЙОК!!!

Сега по същество... Thinking
Съдейки по изнесено от Алиансчето фото стигам до някой лични заключения.
1. Яска добре е приела завръщането на Саваш.
2. Казала му е за евентуалната болест на Йомер.
3. Заедно са отишли да го изследват. Доста притеснени изглеждат.
4. На Йомер му няма нищо. Двамата се разплакват от радост и се прегръщат.
За Китка няма да коментирам сега...не съм в настроение.

Сори ако съм си представила поста все едно съм открила топлата вода и колелото, просто си изложих мойте виждания от оскъдното инфо до сега. bowuu

# 47
Тия египерските интервюта са ми много готини.Мурат е много готин,всичко направи дето го помолиха и после като добро прасенце си хапна от всичко.Много е вкусливичък,пу да не му е уроки.
За новата серийка ще има много радост и сълзи.Чакам с голямо нетърпение вторник вечер да видя какво ще стане.

# 48
Таня, с текста клипът става още по-силно въздействаш. Специални благодарности за това.
 newsm10 newsm51

dajoan, снимкте са супер.  smile3501 smile3525

# 49
Тия египерските интервюта са ми много готини.Мурат е много готин,всичко направи дето го помолиха и после като добро прасенце си хапна от всичко.Много е вкусливичък,пу да не му е уроки.
За новата серийка ще има много радост и сълзи.Чакам с голямо нетърпение вторник вечер да видя какво ще стане.

Наистина е много готин, когато яде. Приятно е да го гледа човек и във филма (а тези сцени не са малко, явно и режисьорът го е оценил) и в интервюто.
Еny, много ми хареса думичката.   Hug

# 50
 Simple Smile вкусливичък  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile ми такъв си е как салдко си хапва и от всичко си вкуся,наистина много хубаво яде,чак да ти се прияде като го гледаш.

# 51
  Аз не гледам запленените на турски, обикновено там пускат трей. Ако някой го е гледал, да каже тази вечер не пуснаха ли там?
hiacint, аз не знам езици и винаги за да ползвам определена песен, задължително я намирам с превод, иначе няма как да се монтира нещо, като не знаеш за какво иде реч! Затова и исках да се науча да качвам суб, но го правя само в бокса, защото в тубето напоследък всичко блокирват и не си заслужава труда и после да изчезне. Sad

# 52
  Още ли се храните, за да ви нахранят и вас! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 53
Танче  Laughing афиет олсун  Heart Eyes
адмирации за клипчето   bouquet txtloves

Зизу   bouquet  мерси  за анкетите, и трите ми харесаха  thumbsup, не знам коя да сложа  newsm78, нищо не казахте  Peace  може би за Бора   box
да оставим Китка да си вземе глътка въздух  Laughing макар че както изглежда пак около нея ще се върти всичко  Rolling Eyes

# 54
 Simple Smile Simple Smile Simple SmileПенде, трябваше да отговаря на новата тема и мотото! Аз от твоето оформление си краднах и снимката! Simple Smile Simple Smile И аз много обичам тази песен! Heart Eyes
Вдъхновихте ме с Алианс! Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 00:51 от Tanya_M

# 55
Танче, не знам кой к'во 'краднал'  Laughing, важното е ни е весело   Hug Hug
а пък гифчето от края на последната серия, дето сложих в първи пост май е твое   bouquet поне прилича на подписа ти  Heart Eyes

понеже сте припомнили египетското интервю и най-вече кулинарната част  Laughing да похапнем още малко

първо супичка  

после кюфтенца  Grinning  

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 01:01 от пенда

# 56
Таня, Пенде,      newsm10      smile3501

Elinize sağlık!   / Златни ви ръце!

# 57
  Голям сладур, когато се храни! Много е сладокусен! Ще трябва да го цаним в някоя детска градина да разяжда децата! Joy Joy Joy И без това се справя добре и стях!
  Пенди, аз мисля всичко що е тук е наше! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 58
Пенде,  на гифчето с кюфтето човек може да умре от смях. Тъкмо го хапне и то пак на вилицата.
 smile3532    smile3532    smile3532

# 59
Аз не гледам запленените на турски, обикновено там пускат трей. Ако някой го е гледал, да каже тази вечер не пуснаха ли там?
hiacint, аз не знам езици и винаги за да ползвам определена песен, задължително я намирам с превод, иначе няма как да се монтира нещо, като не знаеш за какво иде реч! Затова и исках да се науча да качвам суб, но го правя само в бокса, защото в тубето напоследък всичко блокирват и не си заслужава труда и после да изчезне. Sad

Привет на всички. Аз гледах ПС трейлър нямаше за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт