Нови придобивки в гардероба - 24

• 90 103
  • 686
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
ох,тези обувки с черешки са невероятно красиви. И аз да питам от ибей ли са  Heart Eyes

# 241
Не са от ибей ,а от този сайт:

http://www.shudoo.co.uk/

Понеже бяха намалени,се изчерпаха бързо.Иначе има такива и в ибей,но са си на старата цена 110 паунда.

Сините пантофки и те са от този сайт,мисля че още има налични Peace

# 242
# 243
  • София
Алиена, благодаря!   bouquet
Аз преди малко дочетох темата и разбрах ,че си търсиш блуза с падащо рамо. Ето, тук мернах 1-2. В зимната колекция от тази година.   Много хубави неща видях , благодарение на линка на Бубуто.  Grinning

Уги, страхотно палто!  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 18:28 от Courage

# 244
Уги, палтото е страхотно откъде е ? Simple Smile))

# 245
  • Все на втория етаж
Уги, палтото е страхотно откъде е ? Simple Smile))

И аз питам.

# 246
  • СОФИЯ
Алиена, благодаря!   bouquet
Аз преди малко дочетох темата и разбрах ,че си търсиш блуза с падащо рамо. Ето, тук мернах 1-2. В зимната колекция от тази година.   Много хубави неща видях , благодарение на линка на Бубуто.  Grinning

Уги, страхотно палто!  Heart Eyes

Много хубави неща. Предлагат ли някъде в София дрехи на тази фирма?

# 247
  • София
Много хубави неща. Предлагат ли някъде в София дрехи на тази фирма?

Виж тук, ако посетиш магазина сподели как е ? Налични ли са повечео артикули.. Hug

# 248
както винаги страхотни покупки  Heart Eyes
От извесно време ме гложди нещо.Преди време си поръчах тази рокля
http://www.victoriassecret.com/ss/Satellite?ProductID=1265393862 … gename=vsdWrapper
от бг он лайн магазин.
Но ми прави впечатление ,че от вътрешния край на етикета никъде няма емблема на ВС.
На мойта пише MODA Internacional
Така ли е и при вас???

# 249
На повечето дрехи на VS пише това на етикета, също и Famous Catalog. Tъй като имат и Private labels  -те са под името Colin Stuart / за обувки/, London Jean /за джинсови облекла/.

# 250
На повечето дрехи на VS пише това на етикета, също и Famous Catalog. Tъй като имат и Private labels  -те са под името Colin Stuart / за обувки/, London Jean /за джинсови облекла/.
  bouquet
Значи не са ми пробутали,някаква гаражна колкекция.

# 251
  • някъде
Tia_e благодаря за снимките  bouquetНа живо черешките са още по-сладки,отколкото се вижда от снимката в сайта.Но 100 паунда не давам де,колкото и да са ми на сърце сандалките.

# 252

Палтото е купено от магазин на модна къща Ревю, но не е техен модел. Внасят дрехи от Италия и ги продават в магазините си. Ако може да се вярва на етикета е на Stella McCartney, към което подхождам с известни съмнения.

# 253
Tia, ти си опасен подстрекател за нежната женска душа..... Crossing Arms  Heart Eyes

Аз не мога да не си споделя особенота задоволство от
Това

и
това

Днес може да е студено, мрачно и гадно, но мен ми е весело на всяка крачка в офиса, като си дрънкам като козичка  Laughing

# 254
Милейди, обувките са жестоки  Grinning от тук ли са?

Общи условия

Активация на акаунт