Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се издава болничният лист за разликата между термина и датата на раждане?
Колко време отнема обработката и изплащането на болничните в НОИ след подаването им?
Какво е нормалното количество акане при бебета и какви са препоръките за грижа за кожата им?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се издава болничният лист за разликата между термина и датата на раждане?
-
Колко време отнема обработката и изплащането на болничните в НОИ след подаването им?
-
Какво е нормалното количество акане при бебета и какви са препоръките за грижа за кожата им?
-
Какво представлява контролният преглед при лекаря след раждането?
-
Какви са симптомите на грипна епидемия и какво трябва да знам за нея?
Много щастие и радост ви желая! 
Ама поне се наспах. Спах като пор цяла нощ. Събудих се само веднъж към 4 часа. Нещо ми се ходеше уж до WC
, ама нищо. Тая сутрин пак така.
Хм...
Не се стряскайте... много!
Който хванал Козирозите, хванал. Водолеите са наред!
Виктор тежи 3700, висок е 51см. Раждането беше бързо,леко и сравнително безболезненео (както си пожелах:) Ще пиша подробности после(още съм в родилна) Целувки на всички. gali&presi"

После се впуснах в разходки и взех, че си купих нови ботуши. Тази идея не ме напускаше от доста време насам и реших, за да не си изхарча заделените пари за нещо друго - да ги дам за това, което искам
Отделно всеки ден ме пита " Мамо хайде това бебе, кога ще излиза от корема