Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 28 791
  • 779
  •   1
Отговори
# 345
Честито на Стела Крумова и ВиФреш! 

Bubalina благодаря ти  Hug

# 346
  • ул. "Мечтание"
tazi no6t malko sled 2 se rodi Martin 3.320kg 51sm
p.p.az sam tatkoto

Да ви е честит Мартин!  Hug  bouquet Много щастие и радост ви желая!  Hug

Добро утро!   bouquet
Аз съм от мартенските мами, но влизам при вас с вестителска вест! Heart Eyes
Тази сутрин Stella Krumova роди момиченце-3кг,49см-Рая
Да са живи и здрави!

Честита дъщеричка!   bouquet Hug Да ви озари деня като слънце!

Шана, честит рожден ден! Скоро да получиш най-страхотния подарък!  Hug

Ех, изтървахме да сме бебе 100!  Joy Ама поне се наспах. Спах като пор цяла нощ. Събудих се само веднъж към 4 часа. Нещо ми се ходеше уж до WC  smile3550, ама нищо. Тая сутрин пак така.  newsm78 Thinking Хм...
Смених си аватара, да си напомням какво имам да върша!  Joy hahaha Не се стряскайте... много!  Sunglasses Mr. Green

P>S> Понеже вчера имахме лек спор с варненки кога точно започват Водолеите, та се сетих да питам една приятелка, която се занимава с Астрология. Каза ми, че за Варна Водолея започва в 12:19 часа наобяд, днес (20.01).  Peace Който хванал Козирозите, хванал. Водолеите са наред!  Mr. Green

P>S> Днес продължава да ме държи еуфоричното настроени. Което е добре.
Забравих да се похваля - снощи сглобихме и сложихме леглото на бебко. По-късно ще ходя да купя кофа с капак за мръсните му дрешки и пелени и едно бурканче кокосово масло, защото ми привърши.

Снощи се сетих и с какво мажех подсеченото и бях ужасно доволна - Дефламолче. Страхотно действа на кожата, при това е съвсем безобидно, мвътре няма ни парабени, ни цинк, ни антибиотик, ни нищо. Само парафин, ланолин, май вазелин и подхранващи витамини - чиста храна за кожата, при това пази добре от външни влияния.  Peace

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 09:21 от Нощни очи

# 347
Щъркелова вест  smile3504

stork-boy stork-boy "Днес в 7:15 се роди сладкото мъжле на мама!!!:)Simple Smile Виктор тежи 3700, висок е 51см. Раждането беше бързо,леко и сравнително безболезненео (както си пожелах:) Ще пиша подробности после(още съм в родилна) Целувки на всички. gali&presi" stork-boy stork-boy

# 348
  • ул. "Мечтание"
Гали, честит ви Виктор! Да ви е жив и здрав!  Hug  bouquet

Падна ми тапата! Падна ми тапата! Падна ми тапата!  newsm44 newsm44 newsm44

# 349
  • бургас
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА  Hug Hug Hug

НОЩНИ айде леко раждане  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 350
  • Пловдив

И аз! И аз!  Confused

И понеже Козирозигът почти изтече, вижте какво намерих:

Детето Водолей
Детето Водолей може да се окаже наказание за родителите. То е много любопитно и без какъвто и да било инстинкт за самосъхранение. Истинските проблеми, обаче, започват в училище – това дете е безкрайно изобретателно и безкрайно недисциплинирано. Най-лесното нещо а него е да прекъсне урока и да провокира всички деца към поредната щуротия. Това съвсем не значи, че детето е глупаво – напротив, то просто скучае. За него обикновено казват: „Умно, но мързеливо.”

абе трябваше да кажа аз на док вчера да слага хапа, ама на като си тръгне детето  Laughing
Мъжа ми е бил точно такова дете Водолей - правил бели нарочно за да го накажат сам в стаята с Играчките  Joy Joy Joy

Шана, честит рожден ден! Скоро да получиш най-страхотния подарък!  Hug

Честити бебчетата на ViFresh, gali&presi и на Stella Krumova!   bouquet

Айде Нощни - ти си   Peace

# 351
Юхууууууууууууууууууу!  Party  Party  Party
Честити нови бебоци! Да с живи и здрави- гордостта на мама и тати!

Мойте кифли са с колики вече и е нещо ужасно, едната плаче, другата скимуца, искат постоянно цица, повръщат от преяждане...
Купих Инфакол, но ми се струва че не е подействал още- ама как да давам преди всяко цокане, като те нон стоп са ми на гърдите. Не мога да разграница едното ядене от следващото...Давал съм сега 2-3 пъти...Дано скоро започне действието, че почнах лекинко да се изнервям...

Нощни- давай смело!  Peace Peace Peace

# 352
Мераклийките zа ко3ирогчета  имате последен Шанс, цял ден на ра3положение   Mr. Green.Мен няма да ме огрее
На мен ми е днес деня,ама да видим какво ще стане.Сега ходих да ми слушат тоновете и ътре пак,ако не родя.А вчера някой май беше питал за преносването и за болничния.Преди малко ми казаха,че ако днес не родя болничния трябва да ми бъде издаден от доктора,който ми е следил бременността-дори той да бъде за 1 ден.От болницата го издавали с датата на раждане.Честити бебоци-мушмуроци на ViFresh и на Stella Krumova!!!

# 353
  • ул. "Мечтание"
Знаех си аз, че ще тръгне като брат си.  Laughing С падане на тапата сутринта.  Sunglasses Даже по едно и също време падна!  hahaha Joy

# 354
Гали, честит ви Виктор! Да ви е жив и здрав!  Hug  bouquet

Падна ми тапата! Падна ми тапата! Падна ми тапата!  newsm44 newsm44 newsm44
Еееееееееееееееее браво, детето леглото си е чакало Simple Smile  Hug

п.с. Вече имаме 101 бебета,като 101 далматинци  Mr. Green

# 355
  • бургас
МИЛА ИВАНОВА и ние сме с колики,също ползвам инфакол от вчера редовно му давам и още чакам ефекта,ако няма такъв мисля да пробвам с индийско орехче newsm78

# 356
МИЛА ИВАНОВА и ние сме с колики,също ползвам инфакол от вчера редовно му давам и още чакам ефекта,ако няма такъв мисля да пробвам с индийско орехче newsm78

Внимавай с индийското орехче защото може да бъде и отрова  Peace

Мила, и ние сме на инфакол но вендага ни действа. Зависи какъв ви е проблема. За спазми- еспумизан, за балончета в корема - инфакол, ако е трудно акането - колийф. Ние трябва и колийф да вземем нооо 25 лв  Confused

# 357
  • Русе
Ехааа, браво момичета пак много бебоци са се родили от вчерашното ми присъствие в темата до сега. Честито!   bouquet

Аз вчера ходих на преглед, всичко е ОК. Ще чакаме момента, когато реши да излезе  Wink После се впуснах в разходки и взех, че си купих нови ботуши. Тази идея не ме напускаше от доста време насам и реших, за да не си изхарча заделените пари за нещо друго - да ги дам за това, което искам  Joy

Нощни - чакаме новини и от теб в скоро време!  Peace И ние решихме нашия батко да го изпратим малко при баба му и дядо му от утре. Че да си успокоя нервите, както вика Иво. Станал е от щур по-щур и постоянно ме провокира  ooooh! Отделно всеки ден ме пита " Мамо хайде това бебе, кога ще излиза от корема  Heart Eyes  "

Чудя се само за родилното всичкия багаж ли да си взема в началото или после да карам да ми го носят?  newsm78  Вие как процедирахте? Нещо все си мисля, че може да ми потрябва, а да не е в мен в дадения момент.  Rolling Eyes

# 358
Честито на новите мами!

Пиша на бързо и бягам да се оправям. Засега още сме 2 в 1. Ношес имах доста болки и стягане на корема. мислех че са от бебето като го притискам, но може и да са били контракции, все се будех от болка. Днес и без това ще хода на запис на тонове в болницата и ше си взема багажа за всеки случай. Ама сега пък ново пет- не ми се ражда днес- на границата на две зодии.
Ще пиша по-късно, ако не, чакайте вести от вестителката

# 359
  • ул. "Мечтание"
Честито на новите мами!

Пиша на бързо и бягам да се оправям. Засега още сме 2 в 1. Ношес имах доста болки и стягане на корема. мислех че са от бебето като го притискам, но може и да са били контракции, все се будех от болка. Днес и без това ще хода на запис на тонове в болницата и ше си взема багажа за всеки случай. Ама сега пък ново пет- не ми се ражда днес- на границата на две зодии.
Ще пиша по-късно, ако не, чакайте вести от вестителката

Стискам палци!  Hug
Козирозите си заминават след два часа! Споко, ще е Водолей!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт