Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 29 078
  • 779
  •   1
Отговори
# 540
Ако ще ви стане по-смешно да я изтрия направо първата страница Thinking

# 541
  • София
Здравейте  Heart Eyes

Клечо, мама зайка, Бенджи
 Hug хайде де, само ние останахме  Crazy  Нощни вече ни заряза  Mr. Green

Нощни стискам палци да мине леко и както ти искаш!!!  Praynig Praynig Praynig

Моята тапа продължава да пада, само че вече е с кафяви оттенъци, явно след проверката за разкритие вчера....

Честити рожбички на Анабела, Алтеа, Боряна  bouquet  bouquet  bouquet  да са ви много послушни  Heart Eyes

Снукиии наистина май само ние останахме  Crazy Аз нямам никакви признаци, снощи бях на дълга разходка по моловете, че още поработвам през деня и започна да ме пробожда малко ниско долу, но само това беше  Wink Добре си съжителстваме  Whistling Говорих с Анабела - Роси, добре са, раждането никак не е било леко, не е искала да излиза малката маймуна, но са я извадили в крайна сметка Heart Eyes

# 542
Бебеш, стига де, то за майтап беше, ама толкова пък ако си се обидила си трия веднага коментатрите.
Изобщо не е било това целта.  Confused
Въобще не подозирах, че така ще се приеме, а по скоро с чувство за хумор.
Както и да е.
Още веднъж се извинявам.

П.П. МиМаа, ако обичаш изтрий и ти цитираното ми мнение.

И най-тържествено обещавам, че повече няма да правя опити да се шегувам, че явно не ми се получава.

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 14:31 от Бенджолина

# 543
За коликите помага да духате коремчето с някакъв слаб сешуар. Това беше единственото спасение с каката през първия месец и половина. Никакви капки или чайове! По едно време си помислих, че горкото дете ще привикне на шума и топлината, но само това я успокояваше. Дано сега нямаме такива колики, никак не е лесно!

# 544
Естествено обдухването не трябва да е на голо, напротив дори може и допълнителна пелена да се сложи на коремчето.

# 545
Топлото на коремчето е опасно.  Naughty Naughty Naughty
По-добре топла кърпа или каквото друго искате(оризово чорапче, черещови костилки) на гръбчето!  Peace

# 546
Ако ще ви стане по-смешно да я изтрия направо първата страница Thinking

Бебеш, Сори ако съм те засегнала  Peace Не съм целяла това, бройката на бебоците много свежо ми подейства, нищо лично. Оценявам труда ти по поддържането на темата   bouquet

# 547
  • В две тъмни очички
Jorjianaaa абе и аз съм с доста шевове,ама гледам всички казват че са им паднали до 5-6 ден. Аз вече 10 -ти ден се тътряи не са паднали дори и външните,а те са само 2! Вътрешните са 8!

# 548
  • София, Лагера
Аз шевове нямам. С Пресиян имах вътрешни, но май бяха разграждащи се, не помня да са падали  Rolling Eyes

# 549
  • София
Бебеш, стига де, то за майтап беше, ама толкова пък ако си се обидила си трия веднага коментатрите.
Както и да е.
Още веднъж се извинявам.

И най-тържествено обещавам, че повече няма да правя опити да се шегувам, че явно не ми се получава.

Споко, мацкиии  Crazy Едните ги тресе предродилна, другите следродилна депресия  afwitch
Яко са ни ударили хормоните всички, но и доста отдавна не се бяхме сдърпвали  Laughing Нали по това си личи, че се обичаме в крайна сметка  Joy

# 550
  • София, Лагера
Ето това е резултата от нередовния секс и мораториума над алкохола!  Whistling Laughing

# 551
Аз обмислям секс нападение над  мъжа. Thinking
Аз вече правих smile3521 smile3508, и оня ден и вчера, не бях правила секс от 7мия месец, ама на, никакви признаци за раждане Thinking
[/quote]
Ох ми ние не сме спирали през цялото време...Явно имам  имунитет към бялото нещо  Whistling Mr. Green

# 552
Jorjianaaa абе и аз съм с доста шевове,ама гледам всички казват че са им паднали до 5-6 ден. Аз вече 10 -ти ден се тътряи не са паднали дори и външните,а те са само 2! Вътрешните са 8!

Не си само ти с бавно падащи шевове. На мен единия ми външен шев падна първата седмица, а втория чак преди два-три дни. А вътрешните май са ми разграждащи се.

Да питам тези, които вече са били на разходка с бебоците-Колко минути/часа ви беше първото излизане?
АКо е хубаво времето планирам вече излизане с бебетата, но като се знам каква съм хаймана, мога и по мръкнало да сие прибера...та да си сверя часовника  Embarassed

Първото истинско излизане беше около час и половина - два. И след това не съм го извеждала за повече, защото все пак времето не е много хубаво (аз излизам с бебан само в парка, още не съм го водила в молове).

# 553
Както и да е.
Още веднъж се извинявам.

Споко, мацкиии  Crazy Едните ги тресе предродилна, другите следродилна депресия  afwitch
Яко са ни ударили хормоните всички, но и доста отдавна не се бяхме сдърпвали  Laughing Нали по това си личи, че се обичаме в крайна сметка  Joy

Нищо не ме тресе, просто не съм спала 4 дни  Tired

# 554
  • София, Лагера
Мацки, новата тема не е ли добре да бъде в подфорум "Родени 2011"?

Бебеш, сори, мацко, дано по-скоро свърши тази мъка  Tired Hug

Общи условия

Активация на акаунт