Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се издава болничният лист за разликата между термина и датата на раждане?
Колко време отнема обработката и изплащането на болничните в НОИ след подаването им?
Какво е нормалното количество акане при бебета и какви са препоръките за грижа за кожата им?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се издава болничният лист за разликата между термина и датата на раждане?
-
Колко време отнема обработката и изплащането на болничните в НОИ след подаването им?
-
Какво е нормалното количество акане при бебета и какви са препоръките за грижа за кожата им?
-
Какво представлява контролният преглед при лекаря след раждането?
-
Какви са симптомите на грипна епидемия и какво трябва да знам за нея?

Засега гърлото и хрема, каката също
И днес ходя като призрак
Лошото е,че и през деня Викчо само рева и се успокоява само от сучене. А свекърва ми не престава да повтаря, че трябвало да го кърмя на 3 часа. Замислила съм да й го оставя някой ден и да се върна след 3 ч. Сигурна съм,че ще е луднала от плача, но най-важното е че ще си е променила тезата. То като с добро не става...
Умирам за шоколад и си похапвам,а знам че не е добре да го правя, особено в количествата които изяждам. Ама чак притрепервам като ми се дояде... Така беше и едно време като тренирах. Задължително унищожавах по един шоколад на ден. Предполагам, че заради кърменето организма се запасява с енергия,ама се чудя с какво да заменя шоколада
Седни си малко на д-то