Януари вече се изнизва, ЮНЧЕ за пюренце се облизва ! - №13

• 21 533
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • С-я
Вероник, вярно трябва да спреш, да погледнеш, да прочетеш повече от един път, да помислиш, да напишеш и после пак да прочетеш преди да публикуваш, защото нещата излизат извън контрол.
Никой ничии деца не е обсъждал и обиждал.
Разбрахме, че всеки прави каквото сметне за добре.
А изказвания от рода "Какво ще му стане, то нали е храна, не е отрова" са крайно неуместни в днешно време. Алергии само от въздуха няма още. Който му стиска- да захранва от 40тия ден.

# 436
търся емотиконка на човече, което си подръпва ухото, съпътстващо с характерен звук и после плюещо в пазва, ама няма   33uu

...А това дето го написах към Софи, все пак тя тръгна да обижда и да говори за едни деца, които дори не е и виждала....И това, че с Надето захранваме  по начин различен от вашия не ознава, че не ни е грижа за деца ни и не се грижим за тях. Естествено, това в никакъв случай не го твърдя и за вас...

...хахахахаах ЕЙЙЙ обожавам да ви гледам сеира  Joy Joy Joy Като каже нещо неприемливо човек и започвате да се надпреварвате да бъдете, коя от коя по интелигентни и четящи Joy Joy ...

...
Моите деца щев израснат и ще запомнят детството си със щастието да няма забрани над нищо , а вашите ще израснат с думите - Не пипай това, не яж онова, защото не е полезно, не гледай ТВ, защото е вредно, не чети на компютъра защото е вреден и т.н....
newsm78

...Аз просто попитах, защо децата биват хранени все едно са кокошки?!...

Вероник, ти като искаш си храни детето с пангсиус и кайма народна - по детските кухни, ясли и градини масово това дават, така че няма нужда да се хабиш за повече Wink

за мен темата "Вероник и Смилянова" приключи Stop

# 437
Ще приключи да, защото само вие си останахте тука да си пишете  Wink
И къде сравнявам някое точно определено дете с кокошка?! Точните ми думи са ВСЕ ЕДНО И КАТО !!!!! Моля моля да се прави разлика!
АА и само за протокола да кажа, че моето дете никога не е яло от кухня!!!! Нито Ивана ще яде! Яла е само домашно приготвена прясна храна със качествени  продукти!

# 438
  • Средната земя
Момичета, някое юначе опитва ли се да пълзи? Правите ли "пълзене с помощ". От нета свалих гимнастика за нашата възраст и там има такъв вид упражнение, та се чудех докъде сте с гимнастиките и постиженията в тази област.

# 439
  • С-я
Момичета, някое юначе опитва ли се да пълзи? Правите ли "пълзене с помощ". От нета свалих гимнастика за нашата възраст и там има такъв вид упражнение, та се чудех докъде сте с гимнастиките и постиженията в тази област.
Може ли да дадеш линк, моля. Моят се опитва да пълзи, но не му помагам, съответно и той не се спрява блестящо.

# 440
Може ли да дадеш линк, моля. Моят се опитва да пълзи, но не му помагам, съответно и той не се спрява блестящо.
А моят се справя блестящо по посока на чаковниковата стрелка и назад. Даже тупна от леглото. Иначе баща му го бута някак си да се придвижва напред, но си е някакъв негов чалъм, аз не го умея.
Също моля за линк.

# 441
Аууу,Мартеа,ама вярно ли изтича мозъка с кърмата.Аз се чудех къде отиде малкото който имах. newsm78  Поне вече имам оправдание пред домашните hahaha

# 442
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=474
Да не би да имате предвид това?!

# 443
И къде сравнявам някое точно определено дете с кокошка?! Точните ми думи са ВСЕ ЕДНО И КАТО !!!!! Моля моля да се прави разлика!
АА и само за протокола да кажа, че моето дете никога не е яло от кухня!!!! Нито Ивана ще яде! Яла е само домашно приготвена прясна храна със качествени  продукти!
/  боже, боже  вие тук го обърнахте във  форум на нападки , недейте момичета.тук сме да обменяме опит, и искам само да попитам Смилянова, ако може да ми обясни, какво значи ,защо се изказвате така, все едно, че по яслите и млечните кухни не готвят  прясна храна, нали е правят за малки деца, следи се за хигиена, има някъкъв ред и контрол при приготвянето на храна. аз също  съм за домашно приготвени,но  едва ли бих могла всеки ден да му приготвям по три различни ястия, доко м мл.кухни го има. просто Смилянова не трябва да се изказваш така, все едно, че  в млечните кухни  ни хранят децата с боклуци. и какво като дават пангасиус и  кайма народна, ти не купуваш  кайма и риба да готвиш на детето си ? и от къде си толкова убедена, че в млечните кухни готвят точно с кайма народна, да не си от персонала на млечните кухни?

# 444
  • Варна
Момичета,слънцето ви липсва!!!!
Петър се мъчи да пълзи, но странно - забива си главата, ръцете са разперени в страни и дупето нагоре. Едни познати казаха да му подпираме крачетата, така че да чувства опора. Пробваме, но нещо не му се получава това. Сега му направих една каша с глутен - днес за първи път ще давам и ми е едно такова притеснено. Може ли някоя майка да ми каже каква реакция може да направи детето от този пуст глутен. Мъжа ми е алергичен от глутен и е много гадно - не яде хляб.....и се съобразява постоянно, а съм чела, че се предава на поколенията. Успокойте ме, моля ви!

# 445
  • Варна
И друго забравих да напиша. Нашата количка е от тези 3 в 1 - ВИП колекцията на Чиполино Джимис, но и на мен вече не ми върши работа. Не мога да събирам долната част в колата си /карам Шевролет Спарк/. Само в мерцедеса на татито се събира, но това не ме устройва за зимата. Ние се спряхме на количка тип "чадър", но сякаш много е лятно изпълнението или нова кола /хахаххахахах/.

# 446
Ооооох, момичета .... Аз лично наистина се посмях от сърце на първия пост на Смилянова, изразяващ различно мнение и написан с чувство за хумор. Аз поне така го приех. Аз също мисля да пробваМЕ и киноа, както и "7 зърнени" на Милупа, но не се почувствах лично обидена или засегната, а и аз лично не бих изпратила някого да чете повече, caмo защото е изразил мнение, различно от моето.  Wink
Вече не е смешно, обаче.

Светогледът на всеки човек е пречупен през неговите собствени преживявания и минал опит. Оттам и приоритетите ни в личен план са съвсем различни.
На мен лично пък ми става лошо като гледам купешки домати и краставици, които буквално за броени дни изгниват в хладилника, а знам по колко издържат на майка ми зеленчуците и без хладилник ... Лошо ми е и като си мисля за отровния въздух, който дишаме. Затова си купихме къщичка далече от София и станахме "нови селяни" с мъжа ми  Mr. Green , за да прекарваме поне по няколко месеца в годината в планината.  Peace

3ипър, we are almost there !!! newsm30   Grinning Аз пък от днес съм в чуденка откъде да го снабдя с наколенки, че подът вкъщи е направо леден ?!  Thinking

# 447
щом има алергичен в семеиството, трябва захранването с глутен да стана, по бавно.при децата с алергия, се въвежда 10 дни по ред, и се наблюдава за реакция, но  въвеждай го по една лъжичка, утре с две лъжички и така, всеки ден с 1 като минат 10 дена и няма реакция може спокойно да продължаваш с глутена. успех

# 448
  • Варна
кърмачка съм, а всеки знае, че с кърмата мозъкът изтича малко по малко.
Вече имам оправдание пред мъжа ми за малоумните си постъпки понякога.  Joy

Като говорите за количките, аз много си харесвам летния вариант на нашата, но сега ме притеснява само това, че нямаме борд. Има ли някой като нас и мислите ли, че това е минус? Има някакви универсални, но не мисля че ще станат на нашата рама. Дано ме изненадат производителите с такъв и за нашата количка.

От многократните пелени бях взела още в началото един комплект, така и не се наканих да ги пробвам. Разубедих се, защото трябваше да затворя малко повечко пари, а и това постоянно пране, простиране и гладене точно в него момент щеше да ми дойде на нагорнище. Иначе идеята за такива ми допада много.

И Теди не пълзи, много му тежи дупето и като цяло не обича да стои по коремче.

Аз пък от днес съм в чуденка откъде да го снабдя с наколенки, че подът вкъщи е направо леден ?!  Thinking
Скоро гледах обява в продавалника.  Peace

# 449
АА и само за протокола да кажа, че моето дете никога не е яло от кухня!!!! Нито Ивана ще яде! Яла е само домашно приготвена прясна храна със качествени  продукти!
/  боже, боже  вие тук го обърнахте във  форум на нападки , недейте момичета.тук сме да обменяме опит, и искам само да попитам Смилянова, ако може да ми обясни, какво значи ,защо се изказвате така, все едно, че по яслите и млечните кухни не готвят  прясна храна, нали е правят за малки деца, следи се за хигиена, има някъкъв ред и контрол при приготвянето на храна. аз също  съм за домашно приготвени,но  едва ли бих могла всеки ден да му приготвям по три различни ястия, доко м мл.кухни го има. просто Смилянова не трябва да се изказваш така, все едно, че  в млечните кухни  ни хранят децата с боклуци. и какво като дават пангасиус и  кайма народна, ти не купуваш  кайма и риба да готвиш на детето си ? и от къде си толкова убедена, че в млечните кухни готвят точно с кайма народна, да не си от персонала на млечните кухни?

хахахаахаахахахаахахахахахахахаха моля моля!!!! Не ми приписвайте чужду думи!!!!!!!!!!!!!!!!!Много моля да четете много внимателно никовете!!!!
И всъшност ако става дума за нападки, не аз постоянно говоря за домашно приготвена здравословна храна! Така че ще ме извините, но тези които не чете внимателно не се включвайте! А и друго - Валерия можеш да приготвят абсолютно всеки ден по 3 вида храна на детето си ако прекарваш по малко време пред компа да четеш за ечемика и просото!

Общи условия

Активация на акаунт