Великобритания - тема 33 Пролетно-Великденска

• 43 631
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря Ви момичета,за идеите за торти.Наистина са страхотни,ама пусто живеем много далеч от Лондон,та ще видя какви ще ги мисля.

От сайта който ти дадох доставят почти на всякъде.
Ето градовете и градчетата:
http://www.cakestoyourdoor.co.uk/acatalog/cake_delivery_cities.html
http://www.cakestoyourdoor.co.uk/acatalog/delivery_locations.html

Ето и коментари на клиенти:
http://www.cakestoyourdoor.co.uk/acatalog/Customer_Comments.html
Урааа и нашето село го има Simple Smile.
Благодаря ти ASIA  bouquet,ще се възползвам защото са уникални.

# 331
Моля! После да кажеш дали ти е харесала! Hug

# 332
  • Bristol
За торта Алекс си е харесал една на Супер Марио от ТЕСКО (има наредени много готови с различни картинки) ако някой ги е опитвал да сподели защото на вид са много добре направени ама дали стават за ядене  Rolling Eyes
Обикновено е спъндж кейк, чиито два блата са слепени с ягодов мармалад и отгоре е покрит с айсинг декорация. На кутията би трябвало да пише какви са блатовете и пълнежа. Децата много ги обичат. За възрастните аз въртя тортите в къщи, поя блатове, правя кремовете, слагам пълнеж от плодове и тн и тн. Миналата седмица за Рд на сина правих торта с пандишпанени какаови блатове, компот от кайсии, плодовете сложих между блатовете, а със сока ги напоих, разбих сметана със захар за крем  Grinning Но за детско парти, само купешки ползвам  Crossing Arms
Този вятър е ужасен днес Sad Няма смисъл да водя малката на ски, то няма да е кеф. Проблемът обаче е, че и телефонът на ски центъра не работи и не мога да се свържа с тях, а съм платила за днес. Много вероятно е заради вятъра и те да не работят  Thinking

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 15:35 от Merry

# 333
Шу, аз ползвам лепенки. Те са алтернатива на хапчетата, но се сменят само 1 път седмично т.е. не се налага да мислиш всеки ден дали си взела хапчето.   Simple Smile Инжекцията също знам, че е ок, но понякога в много редки има странични ефекти, които минават чак когато свърши действието на инжекцията. Което е гадно.  Sad За имплант и спирала се въздържам от страх от болката.  Embarassed
Приятно изкарване на рд-то.
По този въпрос искам само да споделя,че съм на хапчета от близо 6 години с прекъсвания-бременност и пред бременност,а сега в петък ще ми поставят Мирена-спиралата ,защото така хормоналните й нива са по ниски и няма да я мисля всеки ден като контрацептивите.

# 334
  • Лондон/Пловдив
Аз се чудя от 2 дена на всички тези контрацептиви и до никъде не съм я измъдрила защото искам второ дете ,но незнам кога  Crazy определено никак не се пазим дори обратното Mr. Green
Тези който са с по две и повече да вдъхнат малко кураж ,че ми се струва непосилно гледането на две и повече деца .
Мерри мерси за инфото  Hug

# 335
Аз се чудя от 2 дена на всички тези контрацептиви и до никъде не съм я измъдрила защото искам второ дете ,но незнам кога  Crazy определено никак не се пазим дори обратното Mr. Green
Тези който са с по две и повече да вдъхнат малко кураж ,че ми се струва непосилно гледането на две и повече деца .

Аз все си мисля да ти отговоря и за предишен коментар и все забравям Embarassed Crazy

За Бг ти беше от Пловдив нали. Ако и аз бях от Пловдив и аз щях да се радвам да се прибера. Но тази пуста София, колкото и да ми е роден град нещо не я долюбвам. То плана ми беше да не работя а само да оправя документацията и да отида при втората ми братовчедка в Пловдив, но няма да стане. Да, като тръгна из центъра все познати срещам, но... нещо не ми е на сърце.
А за двете деца ми.... не е лесно...,но както работата и отговорността е двойна, така и любовта и радостта  Grinning Heart Eyes

# 336
Merry, можеш ли да ми кажеш кой е крема, и дали мога да си го взема без рецепта?
...
Аз пък ще се мъча да правя реване, но нямам бакпулвер.Някъде бях чела че мога да смеся сода и лимонтузо, било същото, ще видим.
Да не те излъжа, май беше на Авент. Без рецепта е, продават го и в Бутс сигурно. Само прегледай инструкциите, изрично да пише, че няма нужда от измиване преди кърмене.
Правилно са ти казали за содата и лимонтузото  Grinning И Аве ти е дала името на бакпулвера. Да кажеш, какво стана с реването  Grinning

Ще е поинтересувам повече за въпросното кремче.Благодаря.  bouquet
А пък аз надминах себе си с това реване, стана превъзходно.Много съм доволна от себе си.

Аз имам едно питане, как се преборвате с киселините по време на бременност?Много ме мъчат, нощно време по някога се будя и се наливам със сода, ама ефект никакъв.

# 337
Magimon на мен и на мойте приятелки тук този крем повече ни помогна http://www.boots.com/en/Lansinoh-Lanolin-56g_26481/  за зърната. Да киселините http://www.boots.com/en/Rennie-Fruit-64-Tablets_1890/ тези смучех, плодови са и са сладки. Пиех и течен талцид, но много ми беше гаден и го повръщах. Това http://www.boots.com/en/Gaviscon-Double-Action-Liquid-Aniseed-30 … ml-bottle_872398/ също препоръчват тук за киселини, но аз и от него повръщах, но мисля, че е по силно от Ренито.
  Да почерпиш с риване следващия път  Grinning

# 338
Magimon аз се оправям с рени (Rennie) има го ментово и плодово  Laughing също чаша студено прясно мляко ме спасява, но то аз млякото в последно време го пия като вода  Shocked само днес на закуска половин литър  Joy и снощи след вечеря още толкова  Embarassed
упс, дублирала съм tsvelichkova докато се изкажа  Embarassed

# 339
За торта Алекс си е харесал една на Супер Марио от ТЕСКО (има наредени много готови с различни картинки) ако някой ги е опитвал да сподели защото на вид са много добре направени ама дали стават за ядене  Rolling Eyes
Обикновено е спъндж кейк, чиито два блата са слепени с ягодов мармалад и отгоре е покрит с айсинг декорация. На кутията би трябвало да пише какви са блатовете и пълнежа. Децата много ги обичат. За възрастните аз въртя тортите в къщи, поя блатове, правя кремовете, слагам пълнеж от плодове и тн и тн. Миналата седмица за Рд на сина правих торта с пандишпанени какаови блатове, компот от кайсии, плодовете сложих между блатовете, а със сока ги напоих, разбих сметана със захар за крем  Grinning Но за детско парти, само купешки ползвам  Crossing Arms
Този вятър е ужасен днес Sad Няма смисъл да водя малката на ски, то няма да е кеф. Проблемът обаче е, че и телефонът на ски центъра не работи и не мога да се свържа с тях, а съм платила за днес. Много вероятно е заради вятъра и те да не работят  Thinking
Аз наскоро купувах подобна торта и беше точно както Мери я е описала. Отстрани на кутията имаше описание на блатовете и сладкото, дори снимка с едно парче, за да се види вътрешността. Определено си я хапнах с кеф  hahaha Но в интерес на истината махнах айсинга, нещо прекалено ми дойде. Предполагам, че твоето момченце няма да му се чуди  Laughing

# 340
Аз се чудя от 2 дена на всички тези контрацептиви и до никъде не съм я измъдрила защото искам второ дете ,но незнам кога  Crazy определено никак не се пазим дори обратното Mr. Green

Първо за контрацептивите, аз реших като се роди това бебе и като се възстановя да запомна инжекциите. Слагат се на всеки 3 месеца и забравят през останалото време за това.
Ето инфо. В този сайт ще намериш и други начини за контрацепция.
http://www.nhs.uk/Livewell/Contraception/Pages/Contraceptiveinjection.aspx

Колкото до куража-ДАВЙ! Не мога да кажа, че е лесно, но не е и трудно, изобщо. Аз нямах избор, получиха се 2 още първия път, така че не сме му мислили после лесно-трудно, само давахме.

# 341
Ave & golden благодаря ви и на 2те, почетох доста за атопичен дерматит от снощи насам и настина има някои от описаните симптоми и обривите приличат на част от тези, които гледах по снимките. Понеделник ще отида до една клиника която ми препоръчаха в нашия район, че откакто нашето GP изкара мъжа ми с краста, там не съм стъпвала и ако има нещо ходим до walk - in центъра. Другата седмица едни познати се прибират от БГ и за всеки случай ще ги помоля да ми вземат мазилата, за които споменахте и 2те (за всеки случай) и ще видим какво ще стане. Първо ще се посъветвам с лекар отново и тогава ще му мисля.
Много ви благодаря Simple Smile
Въпросът с лекарствата за атопичен дерматит никак не е лесен. По принцип не е желателно да се ползват кремчета с кортикостероиди, от друга страна за Елидел (в него няма кортикостероиди) пише че може би повишава риска от кожен рак   и т.н.
Така или иначе,каквото и да се ползва, не трябва да е за дълъг период.

Кремчетата които са общо противоалергични ще намалят сърбежа ,но няма да решат проблема т.е. обривът ще остане и даже може да нарасне.

# 342
  • Bristol
Аз имам едно питане, как се преборвате с киселините по време на бременност?Много ме мъчат, нощно време по някога се будя и се наливам със сода, ама ефект никакъв.
Внимавах какво хапвам, особено вечер. Пикантните храни ми разказваха играта. Аз обожавам таратор, но се налагаше да го ям без чесън в този период  Rolling Eyes Ако решиш да ползваш лекарства за киселините, изрично да пише че стават за бременни. На много пише, че ако си бременна или кърмиш да не ги взимаш или да се консултираш със специалист, преди да ги взимаш. Мен това лично ме притеснява  Confused

# 343
Много строга диета! Консултирай се с диетолог. Никакво кисело зеле, нищо пикантно, никъкв боб, дори цитросовите плодове които толкова обичам ги спрях. С диетата по време на кърмене  пък се намаляват и коликите на бебето.

# 344
Ave & golden благодаря ви и на 2те, почетох доста за атопичен дерматит от снощи насам и настина има някои от описаните симптоми и обривите приличат на част от тези, които гледах по снимките. Понеделник ще отида до една клиника която ми препоръчаха в нашия район, че откакто нашето GP изкара мъжа ми с краста, там не съм стъпвала и ако има нещо ходим до walk - in центъра. Другата седмица едни познати се прибират от БГ и за всеки случай ще ги помоля да ми вземат мазилата, за които споменахте и 2те (за всеки случай) и ще видим какво ще стане. Първо ще се посъветвам с лекар отново и тогава ще му мисля.
Много ви благодаря Simple Smile
Въпросът с лекарствата за атопичен дерматит никак не е лесен. По принцип не е желателно да се ползват кремчета с кортикостероиди, от друга страна за Елидел (в него няма кортикостероиди) пише че може би повишава риска от кожен рак   и т.н.
Така или иначе,каквото и да се ползва, не трябва да е за дълъг период.

Кремчетата които са общо противоалергични ще намалят сърбежа ,но няма да решат проблема т.е. обривът ще остане и даже може да нарасне.

Ходих днес до Теско и се отбих в аптеката им, там го погледнаха и като казах, че с Е-45 нищо не се е променило и женичката ми измъкна една кутийка около 15/20 мл и ми каза, че щяло да помогне, а аз като чух £40 за това ми ти нещо ми настръхна косата  Shocked , но се появи и колегата й и й се скара набързо, че го пробутвала това кремче и ми даде Epaderm, което може да се ползва и като кремче, и във ваната (разтопено в малко гореща вода), и вместо душ-гел под душа. Намазах го след банята му и не посегна и веднъж да се почеше, ще видя утре как ще е.
(Ще взема и мъжо да накарам да го ползва, че той още го мъчат и неговите обриви от вече цял месец тука)
Пак ще видя какво ще ми каже лекарката в Понеделник, а за всеки случай помолих и моите познати да ми донесат 2те споменати кремчета. А питах и една лекарка, комшийка на майка ми - тя пък каза, че по описанието и прилича на раздразнение от дрешките и заради лигавенето. Каза да сменя праха за пране, но аз откакто се е родил си ползвам Fairy Non-Bio и не съм имала проблеми.
Ще се оправи, няма къде да отиде Simple Smile
Пак благодаря за отговорите Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт