Рейки-тема № 4 за всички - начинаещи, напреднали, интересуващи се

• 163 499
  • 864
  •   1
Отговори
# 480
zzzlati Активираш енергията и гушкаш бебенцето, енергията си знае работата колко и как, или по възможност полагаш длани там ,където има болки /но това е по-трудно/.
Относно критиката се усещам, че понякога се опитвам с децата, но в момента, в който го засека просто се стряскам сама. Мисля, че е въпрос на осъзнаване, добра школа от Мастера ми и време. И най-вече много са ми помогнали 'Четирите споразумения"- книга, която ме промени тотално.

# 481
 Hug Hug Hug
Още съм начинаеща(1 ниво),но вярвам,че след определен период от време
и аз ще започна да чувам вътрешния си глас(може би духовните ми водачи)
и сама ще знам как,къде и колко....Това Намасте,което си казвате е всъщност
позицията в която се поставят ръцете- "Гашо" нали така,моята мастерка така
го казва  Simple Smile Благодаря ти за  милото отношение и на теб с най-голяма радост пращам
Любов и Светлина  Peace

# 482
Намасте не е позиция на ръцете.

Намасте означава "Богът в мен поздравява Богът в теб"

# 483
  • Tам през Атлантическия океан
Мацката има впредвид позицята на ръцете при самия поздрав  Wink

zzzlati Wink аз също съм с първо ниво  Grinning и не съм се залетяла да взема вс. за норматив Wink когато тогава . Това nе ми пречи да знам и да се интересувам за нещата съпътстващи и другите нива Grinning

namaste Wink

# 484
Не знаех какво означава Намасте,благодаря ти Lavander Peace
И аз не бързам Desss,просто знам,че ще стигна там накъдето съм тръгнала рано
или късно...уча се на търпение,което по принцип ми липсва  Wink
 Благодаря ви момичета   bouquet
Любов и Светлина   Peace

# 485
Ето нещо много хубаво за Намасте :

http://bven.blog.bg/poezia/2011/01/31/namaste.676728

И още :

"Какво означава "Намасте"?
Ето пълното значение на това, което се казва с тази дума:

НАМАСТЕ

(йогийски поздрав)

Почитам това кътче в теб,
в което цялата вселена се намира.
Почитам това кътче в теб,
което е от Любов,
от Истина, от Светлина, от Мир
Когато ти си в това кътче в себе си
И аз съм в това кътче в мен
Ние сме Едно цяло"

НАМАСТЕ !

# 486
Не е точно по темата, но  е отлично средство да си помогнеш Simple Smile

http://dreamland-bg.com/index.php?topic=2110.0   Квантова синхронизация Simple Smile

# 487
Честита 2012 ! newsm76
Радостта, изобилието и здравето да са наши спътници през цялата година! С Рейки да си помагаме, да осъзнаваме всяка своя стъпка по нов начин, за да бъдем хармонични всеки ден !   bouquet
Намасте!

# 488
Дани, май сама си пишеш в тази тема от едно известно време  Grinning

Честита нова година и на теб   bouquet

# 489
Здравейте, нова съм във форума, имам рейки първо ниво. Но все още не се чувствам готова да продължа. Както и да е, искам да попитам, дали бихте могли да ми препоръчате някой за регресивна терапия от София, разбира се изпитан. Ще съм благодарна на всеки отзовал се.  bouquet

# 490
Здравейте, нова съм във форума, имам рейки първо ниво. Но все още не се чувствам готова да продължа. Както и да е, искам да попитам, дали бихте могли да ми препоръчате някой за регресивна терапия от София, разбира се изпитан. Ще съм благодарна на всеки отзовал се.  bouquet
аз познавам жена, която прави връщания в минали животи, но без хипноза, има и ясновидски способности и е сериозна.

# 491
И как ме връща ? или само разказва каквото тя вижда и усеща ?

# 492
аз познавам жена, която прави връщания в минали животи, но без хипноза, има и ясновидски способности и е сериозна.

Благодаря. Може ли координати на тази жена, ако желаеш на личен или тук, както е по-удобно за теб. Simple Smile Благодаря

# 493
  • София
Честита Нова година! Да сте здрави!
Вокс , кво общо има това с рейки само не схванах?

# 494
http://www.sky.fm/play/relaxation   Едно он лайн радио с подходяща музика Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт