Обувките и шофирането

• 9 082
  • 70
  •   1
Отговори
# 60
  • При хората, които обичам
Точно от автомобила зависи. За 20 години стаж това е шеста кола, която карам и само с нея имам проблем.

# 61
  • София
Според мен изтриването зависи от начина на шофиране, не от автомобила.
Както вече споменах, на мен са ми се изтривали обувките от някои автомобили. А карам по един и същи начин. Следователно си зависи точно от автомобила.

Сещам се за един джип, на който педала на газта му беше почти хоризонтален - много ясно че няма да ми се изтъркат обувките там. Обаче на сегашната ми кола - BMW - газта е вертикална и десният ми крак винаги е легнал - добре че стелките са ми мекички.

# 62
А не е ли забранено да се кара с чехли, супер високи токове и с боси крака?
Май е забранено.Но аз не мога да вървя с равни обувки.Да си обеля носа заради закона ли?

# 63

Значи за да има изтриване там, трябва обувката да се опира в пода..при мен например, това никога не се случва-петата ми се опира на тока, а предната част на обувката е на педала.
Да не би тези обувки да са с нисък ток, и поради това да става това триене.. Rolling Eyes

# 64
  • на плажа
 Положението на педала и нисък ток - при мен беше така с едно малко Клио. После карах Сценик - за да натисна педала трябва да си вдигна целия крак и не съм имала проблеми, но пък ми беше неудобно да шофирам в градски условия така. Сега си карам един вехт Опел Астра с груби обувки и съвсем нямам грижи  Sunglasses.

# 65
  • Boston, MA
Аз пък с токове не мога да карам, случвало ми се е да ми се подпъхнат под педала и не е готино. И то все автоматици съм карала.

Обувки за шофиране (то си е термин):

# 66
  • В една Дупка.
И не зависи от колата, а от чистотата вътре...
Изтъркването на обувките не зависи от чистотата в колата!
Говорех за чистотата на обувките, прочети какво е написала авторката - изтъркване и прашлясване Wink
Както и да е разположен съединителят, като слезеш от колата и са ти прашни - от къде идва проблема....от чистотата там, нали.Simple Smile

# 67

Значи за да има изтриване там, трябва обувката да се опира в пода..при мен например, това никога не се случва-петата ми се опира на тока, а предната част на обувката е на педала.
Да не би тези обувки да са с нисък ток, и поради това да става това триене.. Rolling Eyes

Моите обувки и двата чифта, които се изтриха бяха със мноооого мъничко токче. Със висок ток няма как да стане. Просто има триене на петата в стелката.

# 68
Shocked Шофирам от доста години, всеки ден и никога не съм си съсипвала обувките. Не само токове и пети, дори прах няма.  Просто не мога да си го представя дори Crazy!
Аз съм като Катюша! не мога да ви помогна, не съм имала такъв проблем

# 69
Дотук разбрах , че проблема се получава при малка кола и нисък ток  Simple Smile
Аз карам доста големи коли и реално кракът ми не се опира в пода ... може би затова не съм наблюдавала този феномен  Grinning

# 70
Дотук разбрах , че проблема се получава при малка кола и нисък ток  Simple Smile
Аз карам доста големи коли и реално кракът ми не се опира в пода ... може би затова не съм наблюдавала този феномен  Grinning

И в това не съм убедена. Преди години имахме Ситроен AX и проблеми пак не съм имала- нито аз, нито съпругът ми.

Общи условия

Активация на акаунт