С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 436
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
Иначе днес ще сме на варено пиленце с грах. Да видим какво ще се получи newsm78
Как така грах? Нали си във втора фаза?
Всъщност е в трета олекотена  Wink
Вероник, в линийката ти пише, че си -2кг за 12 дни. Идеално е за теб. Оптималното за кърмачки е 0,5кг на седмица. Е, в началото е ммалко по-бързо свалянето, защото се изхвърля повечко вода.
Вземи си мерки в см. Понякога падат по-бързо от килограмите. Аз на първите свалени 4кг обух къса пола.

# 256
Та да ви се похваля, открих топлата вода  hahaha За изварата на Олимпус - на кофичката пише мазнини - 5%. Това е много за извара ако не се лъжа. 

Crossing Arms пфу,  тъкмо се зарадвах че ще си хапвам извара направо с лъжицата.

nikolexa, страхотен пост както винаги!   bouquet  Аз ще си позволя да поспоря в часта, че режимът Дюкан може да доведе до анорексия, при появил се ефект на кривото огледало, човекът вече е с проблем и  едвали точно Дюкан или който и друг режим го е довел до там, а по- скоро психо- емоционален проблем в комбинация с визията му. Идеята ми е, че такъв човек и без конкретна диета ще стигне до анорексия. Всичко се корени в мисленете ни.

# 257
  • NICE,FRANCE
Ако няма друга алтернатива за извара,може и тази.Дюдю разрешава до 6% М.Г.при сирената,но не да се яде с лъжицата естествено Joy .
Ние като си нямаме във Франция извара си цедя кисело 0%-ово мляко

# 258
Та да ви се похваля, открих топлата вода  hahaha За изварата на Олимпус - на кофичката пише мазнини - 5%. Това е много за извара ако не се лъжа.  

Crossing Arms пфу,  тъкмо се зарадвах че ще си хапвам извара направо с лъжицата.

nikolexa, страхотен пост както винаги!   bouquet  Аз ще си позволя да поспоря в часта, че режимът Дюкан може да доведе до анорексия, при появил се ефект на кривото огледало, човекът вече е с проблем и  едвали точно Дюкан или който и друг режим го е довел до там, а по- скоро психо- емоционален проблем в комбинация с визията му. Идеята ми е, че такъв човек и без конкретна диета ще стигне до анорексия. Всичко се корени в мисленете ни.

Режимът Дюкан не води в никакъв случай до анорексия,нито пък който и да е друг режим който е съобразен с енергетичните нужди на тялото (изключвам драстичните диети),  те просто могат да дадат условия да се отвори "кутията на Пандора" Simple Smile ( всички които спазваме такъв режим не сме потенциални анорексици,с което потвърждавам и казаното от теб,но да вметна само че никой от нас не знае предварително дали няма да прекрачи границата или не.). Даже и спортът ,колкото и да е здравословен, също може да се окаже началото на нещо такова. Защото има такива дето не повръщат, ядат по малко но след това гледат да изразходват 2 пъти повече енергия във фитнеса. Даже съм чела и неща от рода "Ще ядеш ,ако си заслужил преди това в залата".
Изобщо психиката си заема основно място в процеса на отслабване и затова е хубаво да я впрегнем в положителната посока.Никакво съсредоточаване върху кривите огледала(всеки си ги има ) и да изпадаме в стрес след срещата с кантара. Всеки ден е неповторим и прекрасен и никога няма да се върне,затова още от сутринта съм с широка усмивка и съм щастлива  и доволна че съм стройна и красива Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 19:35 от nikolexa

# 259
  • NICE,FRANCE
 newsm74 и аз,и аз!!!!!

# 260
И аз ,и аз . Party Party
 Ха ,добър вечер и от мен. Hug Добро утро не можах да ви кажа ,че нямахме ток сутринта.
Николекса,съгласна съм ,че всеки режим води до ефекта на 'кривото огледало' и всички в определен етап от режима стигаме до него рано или късно.Важното обаче е навреме да се осъзнаем,докато не са настъпили драстични промени вследствие на драстични решения.
Моят етап поотминава вече.Имаше период ,в който всеки качен грам ме докарваше до нервна криза.Сега знам ,че всичко е в ръцете ми .Да,качих си едни 2кг ама външно не ми личат,после си ходя на танцова редовно.Внимавам колко ям и най-важното не се втренчвам в кантара сутрин.Даже днес взех съдбовното решение да се тегля един път в седмицата.Все пак съм в четвърта.Няма какво да се шашкам всяка сутрин. Whistling
Живота е прекрасен и всичко е СЕГА!Не като отслабнем,не като забогатеем,не като порастнат децата -СЕГА!И всеки ден е неповторим. Heart Eyes Heart Eyes

# 261
Момичета ,може ли някой да ми каже как се преготя кис.мляко с желатин.
Днес си купих и искам да си направя.Четох някаде за този десерт ,но немога да го открия каде беше, от час се ровя в предишната тема ,но нещо не го намирам Embarassed
запомнила съм ,че става за час
Благодаря предварително

# 262
Колева, виж в подписа ми, има няколко рецепти за желирано кисело мляко.
Ето една от тях:
НАЙ ЛЕСНОТО ЖЕЛИРАНО ДЮКАНСКО КРЕМЧЕ

Продукти

1 кофичка кисело мляко 0.1%, 1/2 степче с предпочитан аромат, 100мл. прясно мляко 0.1%, 1 пак. желатин на "д-р Йоткер"

Приготовление

Разбийте с миксер киселото мляко с добавеното степче, добавете прясното мляко и разбийте отново. Добавете желатина приготвен по указанието на опаковката и разбъркайте отново. Налейте сместа в купички или оставете направо в купата и поставете в хладилник. Бързо, лесно, вкусно!

ПП На снимката кремчето е с аромат на пъпеш и е поръсено с малко нес кафе!

ПП Гарденийка с желатина на Йоткер става по бързо от час желирането Peace.

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 22:51 от Tumba_lumba

# 263
Таз' рецепта дето става за час не я знам.
 Ето една от блога

ПП. Съвсем сериозно искам да ви питам, някой отвори ли поне веднъж линка с дюкански рецепти и видяхте ли подредбата на менюто и търсачката?
Говоря за този линк от първа страница:
Сайтът с наши рецепти, препоръки, разяснения, уточнения, продукти и съвети

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 22:58 от Gardenia

# 264
Записвам се и аз в новата тема! Няколко дни пропуснах да чета и сега наваксвам! От 01 февруари започвам режима отначало, защото за пореден път  #2gunfire Embarassed изпуснах положението с кг! Направо ooooh!

# 265
Само да дам указание за желатина - В алуминиева шоличка(от тези за крем карамел) добавете 100мл. вода, разтворете пакетчето желатин и оставете 10 мин. да набъбне. След това разтопете желатина на водна баня, внимавайте да не заври, когато стане течен е готов да го добавите в сместа за желиране. Аз дори не ползвам водна баня, просто поставям шоличката на загретия котлон и бъркам усилено докато желатина се разтопи, като внимавам да не заври.

# 266
Аз го врътках в микровълновата, но на по-ниска мощност. Пак с цел да не заври  Wink

# 267
Иначе днес ще сме на варено пиленце с грах. Да видим какво ще се получи newsm78
Как така грах? Нали си във втора фаза?
Всъщност е в трета олекотена  Wink
Вероник, в линийката ти пише, че си -2кг за 12 дни. Идеално е за теб. Оптималното за кърмачки е 0,5кг на седмица. Е, в началото е ммалко по-бързо свалянето, защото се изхвърля повечко вода.
Вземи си мерки в см. Понякога падат по-бързо от килограмите. Аз на първите свалени 4кг обух къса пола.

Всъщност съм -3, но нещо все не стигам до линийката да си я оправя. Тва го напрвих първите дни, след което обаче съм в застой. Бързото сваляне обаче го отдавам и с МЦ, което след 7 месечно отсъствие ме навести на 3-тия ден от както почнах режима

# 268
  • Пловдив
ПП. Съвсем сериозно искам да ви питам, някой отвори ли поне веднъж линка с дюкански рецепти и видяхте ли подредбата на менюто и търсачката?
Говоря за този линк от първа страница:
Сайтът с наши рецепти, препоръки, разяснения, уточнения, продукти и съвети

Ти ся що съ зъяждъш?  Mr. Green

Аз го врътках в микровълновата, но на по-ниска мощност. Пак с цел да не заври  Wink

И аз в МВ, ама не на ниска мощност, а за кратко време. Само дето един път малката нещо ме дръпна и го изтървах, после МВ ми стана с гумена облицовка отвътре и бая зор видях докато отлепя целия тоя латексов тапет от нея.  Crazy

# 269
То вярно на заяждане прилича - хората една първа страница не искат да четат, аз в цял блог ги пратих  Joy

ПП. Тумбе, сега ти видях послеписа в поста след рецептата. Тази, която пуснах аз е на КриКри, посчен е точно желатин на др. Йоткер и няколко часа в хладилник.
Ама нито споря, нито ще я опитвам и още по-малко пък ще й засичам. Беше то, когато беше... после карах на вариант без желатин. Кой ще го чака  Laughing
И мляко с нес кафе желирах веднъж, после го бърках на момента за директна консумация. Не ми се занимава много  Blush

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 00:43 от Gardenia

Общи условия

Активация на акаунт