С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 276
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Аз затова винаги съм с пил.пържола или филе в чантата Joy Умират от смях с мен наоколо и ми се чудят, обаче не ми пука - по-добре да ми се смеят отколкото да озверея от глад и да прегреша или пък като се добера до манджата  - да се напъпча

# 46
Някой да не се подведе по питанката ми за лунната фаза. То не ми е ден за глад, а за протеини, макар че никога не съм поставяла за цел да спазвам такава закономерност.
А и все пак не съм на лунната, а на Дюкан, пък било то и в 4-та (5-та) фаза.

# 47
  • Пловдив
Гардения, всяка седмица има тема за лунната диета, все е на първа страница тук Simple Smile В заглавието и дори пише датата и часа и:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=558962.0

# 48
корни, тая картинка още повече ми засилва мъката. Идвам, само да намеря решение какво ще правя за да папкам Simple Smile

Аз затова винаги съм с пил.пържола или филе в чантата Joy Умират от смях с мен наоколо и ми се чудят, обаче не ми пука - по-добре да ми се смеят отколкото да озверея от глад и да прегреша или пък като се добера до манджата  - да се напъпча

Мого хубаво си правиш даже.Аз в неделя трябваше да придружавам малкия на един турнир,половинката ме изненада сутринта с таз новина, и там трябваше да направя избор между хамбургер с пържени картофи и прясно мляко.Избрах прясното мляко,ама умрях от глад. Бях закусила много рано сутринта и едва се удържах на вечеря да не се нахвърля и да излапам всичко за 2 мин. Преди година, щях да съм доволна,че съм издържала цял ден само с 500 мл мляко, сега бях бясна че съм се оставила така да прегладнея.Сега си имам обичка на ухото,да имам поне едно ядене приготвено от предния ден.

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 18:06 от nikolexa

# 49
От както съм на режима - задължително в чантата, дамската, имам 2-3 сварени яйца!
Но това са вакумираните пържолки е идея Peace

# 50
Вещи, знам аз, че има разни фази луната и някои момичета тогава си правят протеиновите дни, но нямам навик да  се интересувам от това. Днес просто към обед осъзнах, че не е четвъртък и си викам поне ако луната хвана, да има смисъл протеиновата ми сряда.
Прочетох две момичета, които нямали апетит днес и явно щели да спазват лунен ден, та на тях исках да кажа, че лунуването и Дюкан се съвместяват евентуално с П-ден в лунния, а не с глад.

# 51
Прочетох две момичета, които нямали апетит днес и явно щели да спазват лунен ден, та на тях исках да кажа, че лунуването и Дюкан се съвместяват евентуално с П-ден в лунния, а не с глад.
Аз бях едната ,ама имах в предвид,че ща не ща ще карам лунната,просто защото нищо не мога да сложа в устата. Simple SmileВсе пак хапнах малко супа..Иначе такива диети,където има глад пък дори и само за 24ч не са за мен.
Но пък информацията относно П ден ,когато е луната  ми беше полезна! Hug
Хубава вечерна всички!И утре сутрин за всеки по един минус! Wink

# 52
  • Пловдив
Явно аз с амнезиралия си безвъглехидратен, дюкански мозък съм недоразбрала  Laughing

# 53
Най-сетне и аз ще се запиша в хубавата темичка. Сутринта направих опит, но от бързане явно не съм го публикувала  Laughing
Вещи, големи благодарности  за темата bouquet  и да знаеш, че се нареджам на опашката за токчета  Laughing  Hug

Никва ме няма тези дни  Whistling ... и днес имах изпит. Олекна ми, че мина , ама пък го взех с 3  Sad
И да се оплача не знам защо ги забравям тези гали  Thinking. Предполага се, че като не съм хапвала някои храни много време би трябвало да чакам галата, за да опитам от тях, а аз ...
направо си ги забравям, което никак не ме радва, защото така или иначе трябва малко по малко да свиква организма ми и с нови храни.
Утре си е П четвъртък, което значи, че днес трябва да ми е галата, ама кой да се сети да купи нещо като за гала, защото покрай мен май само режимно има  Laughing
Ще погледна какво има все пак, ако не друг ден ще я изкарам.
Оплаках се и ще захващам другия учебник, че там изпита е по специалността ми и ще е устен   Whistling

Лека вечер на всички  Hug

# 54
Добър вечер и от мен
Супер нова тема  Wink
Поздравления на всички за минусчетата
ДА се похваля и аз , днес ми беше 6-ти ден ударна и съм свалила вече 3 кг
Много съм доолна ,дано да продължа да свалям
Приятна вечер на всички ,отивам да нагледам мъжо какво хапва
но само ще гледам
 Grinning

# 55
Тююююююю, да се наместя и аз в новата тема.
Обаче искам джапанки (без килцата, разбира се!). Нещо не мога да нося токчета, явно имам проблем с единия палец, по-точно със ставата му и ме боли, когато се покача на високо. Знам ли, сигур` наднорменото тегло е довело до това. Ще видим как ще е като смъкна товара!

Iggiberry, бързо оправяне на малчо! Като пружинки са тия хлапета. На моя малкия два пъти му лепихме главата, на третия път вече се отказах - реших, че и така ще си зарасне. Сега като го подстрига късо през лятото, всички белези му лъсват!

миле-на, честита ти годинка! Голям товар си отхвърлила. Браво на теб! Успешно задържане ти пожелавам!

иланг - иланг, veronic, MALVINA, бързо да оздравявате!

Medlar и аз скоро имах една истерия с моя кантар. Нали всяка сутрин си спазвам ритуала и след тоалетната събличам пижамата и го възсядам. Ама `щото е тъмно в спалнята - цъкам тока. Мъжо много се дразнеше, ама свикна и като ме чуе се завива през глава! Та... качвам се аз и гледам 2053 или нещо от сорта. Малееее! Потрес! А те децата нещо си играли, разместили ми настройките и не знам си к`во още... И като почнах да мърморя и да дудна, хлопах, тропах, търсих инструкциите за употреба, вдигнах къщата на главата си, мъжО как не ме уби - не знам! Накрая се оказа, че просто са мръднали едно малко копченце и всичко бързо се оправи, ама пък ми вдигна тонуса за цеия ден!

*Maybelline*, какво точно консерва скумрия си вземаш? Че и аз се загледах по едни, но въпреки, че на етикета пишеше "в собствен сос", в съдържанието се мъдреше "растително масло" и се отказах.

desitka*, то ако се спра на двете купи ще е  героизъм! Лапам като невидяла! Ама пусто - харесвам я тая пилешка супа. Добре, че я правя по чорбеста, та си пълня корема предимно с водица.

Ивелина Колева, мисля че спокойно можеш да минаваш вече във втора. Моите запланувани килца за сваляне май са повече от твоите, ама изкарах 5 ударни дни, свалих 3,100 кг и метнах зеленчуците.

# 56
Ох,таз картинка с морето и на Вещи джапанките направо ме размекнаха отвсякъде. Flutter Flutter Много го обичам лятото.Няма за мен по-хубав сезон. Heart Eyes
Да сляза на земята ,че не е на добре работата. Joy

Гарденийка,аз за да не забравя протеините всяка неделя или понеделник сутрин отварям лунния календар и гледам датата за седмицата коя е .Така няма как да забравя.Просто си казвам тоз ден ПРОТЕИНИ край и точка.Вчера бях на протеини и днеска си викам пак ,обаче спря тока и като не си бях помислила за обедното меня по-отрано и се наложи към 14 ч да сгъна две филийки черен хляб с кашкавал,щото на глад пък хич няма да издържа до вечерта.А почивката ми е от 14-15 часа.Но нищо.Вечерята ми беше протеинова.

Относно пекарните:Забранила съм такова нещо да се купува в къщи!Моя мъж как ли не ме убеждаваше и не се дадох де.Абсурд!Няма отърване ,знам си аз.Не прасе ама цялата кочина ще излезе наяве да се чудя кво да правя. Joy Joy Joy

А това със сварените яйца и аз съм го правила ама като се сетя де.Ако съм навън и съм на П си купувам от закусвалня филе и бърша със салфетката,но не и вакуумирано филе  Naughty
Изключено просто.С толкова сол е ,че не мога да я елиминирам после сума ти време.По-добре прясно ,отколкото вакуум. Naughty
(не)Обикновена,и на мен ми се е случвало  Joy Joy.то това другото беше другата мярка за тегло ама сега не се сещам как точно се казваше . Joy
Да си пия хапчето и да лягам май ,днес много натоварено ми беше. ooooh!
Лека ,мека и режимна както се казва от мен и до утре на кафе тук. Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 57
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     миле-на , адашче, честит ти първи Дюки РД  Hug  bouquet Нека свалените килца останат за винаги в миналото и с лекота да запазиш новата си фигура  Peace
     veronic , това ми звучи като "любимата" мигрена, а когато ми се натресе на главата единственото спасение е да заспя (или да се надрусам с Трамал, ама ми е на свършване, та го кътам за наистина кризсни моменти). Добре че барабар с излишните килца си отидоха и пристъпите - сега ме мъчи веднъж годишно и все някак се преживява... Другата възможност е начало на грип, ама пък в тия студове не звучи вече много вероятно... Каквото и да е - оправяй се, че никому не е приятно да е болен  Hug
     tonnny_bg , как отцеля днес, намери ли се кой да ти наготви  Simple Smile
     Вещи, новата тема е трепач   bouquet Не че ще се покача на токчета, нещо са ми се разкекавили краката, ама вече и джапанки не ща  Crossing Arms Ще ставам значи "тежка" дама - на класическо токче 3 см  hahaha
     Iggiberry , ма как с гипс на ДГ, че той ще изтрепе дечурлгата докато се хвали какъв е герой  Joy
     Gardenia , само като чуя за тая "маслинова" риба и  Sick Преди режима си я хапвах с голямо удоволствие, а след това два пъти си вземах и два пъти дежурих в ОО-то, ама с "разстройство" от всички посоки, не ща да чуя вече за нея  ooooh!
     MALVINA и теб ли те мъчи глабовол!? Какво ви става, бе, девойки!?
     zorita , сподели я таз красота де, не се стискай  Hug
     Klee , кой те пита с колко бе, важното е, че си го взела, я си свиркай  Whistling Хайде, отмятай и останалите, чее голяма досада това сесията, като се сетя колко любовни романи съм изчела в такива периоди...  hahaha
     (не)Обикновена, ще ме умориш с тези твои мерки и теглилки  Joy hahaha Joy Мъжо чак ме пита на какво се хиля такава  Blush
     Тази вечер май ще ви оставя да си гушкате козинки по собствен вкус и избор, нещо ми се изпразни склада  Blush
           Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 58
(не)Обикновена на моя кантар почетното му място е в кухнята до любимия ми стол и хладилника. Simple Smile
та като взема безпричинно много често да отварям хладилника , винаги си ги поглеждам любовно. Simple Smile

Да ви питам какви витамини пиете, исках да пратя на майка ми от тук,че при нас цените са им много добри,обаче пък се оказа че с пощенските разходи пращането ми се обезмисля.Някой да има нещо за препоръчване,някой изгоден български сайт където може да се поръчва онлайн и да се заплаща с карта?

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 01:24 от nikolexa

# 59
Добро утро
http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/5426276/2/ist … -in-glass-cup.jpg
Реших и аз да ви почерпя със сутрешно кафе, но нещо не ми се получават нещата.
Честита нова темичка.Страхотна е както всички останали.Аз също не съм по високите токчета, но пък за сметка на това много ми харесват.Бих си избрала нещо средно положение между джапанки и висок ток  newsm03
Видах, че сте подкарали едни постове за лунуването и да питам.П ден  е добре да се прави когато има луна? newsm12
Нямам намерение да гладувам и да карам на течности.Това не е за мен.Най ми е добре с Дюкан.
И нещо друго:срам не срам пак да ви питам може да сте забелязали или затъпявам вече много Weary
Абе напоследък голям глад за шоколад,може ли да е от липсата на редовен полов живот-4месеца-мъжо ми е в чужбина?Или волята ми е понамаляла.
Пак много се разписах.Хубав ден на всички. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт