С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 292
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Хайде на кафето...

Тази сутрин подминах Кантарев, че като гледам какви цепки са ми очите... само предполагам колко вода съм задържала  ooooh! Ще трябва да и помагам днес да излиза. Ама голямо съм мрънкало  smile3506
           Хайде усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 61
  • Пловдив
Добро и от мен.
Вчера ми беше П ден, но поради ангажименти, търчане по спешни кабинети - голямото ми момче направи някаква сърдечна криза и тоталната липса на свястна протеинова храна денят стана ПЗ. Избрах по - малкото зло, отколкото да се намухам с нережимности / много пресен ми беше споменът как се натъпквам в роклАта.  Mr. Green/. Гърлото още ме боли зверски, тиквата ми тежи и мечтая за един -два дни просто да легна и да преболедувам. Ама нямааа.
Днес след посещение на кардиолог съм запланувала такова велико зареждане на хладилника, че даже и греховна мисъл да не ми мине през празната глава. Така ми се омота тази седмица графика П/ПЗ, най вероятно днес и утре ще ъм на П, събота неделя ПЗ и от понеделник живот и здраве пак 3/4.
Гледам джапанки сте раздавали. Аз нИ щА. Спъвам се  с равни обувки.
Слънчев и топъл ден поне в сърцата ви желая.

# 62
Добро утро и от мен! Hug Много ме боли болния крак,посреднощ като се стегна ,опъвах,опъвах ,оправи се ама сега куцам. #Crazy Май пак тромбите ми създават проблем. Thinking А мислех днес да ходя на танцова.Ще видим до вечерта дали ще ме отпусне малко. newsm78
Ако ще и 10П дни да изкарам ,все тая ,седя си на 62 и това е. #Crazy newsm78
Ми няма мърдане, 60кг ще ги гледам през крив макарон.Офф,спирам да ги мисля вече (за кой ли път)  #2gunfire
zverka,П ден с луната се прави в 3 и 4 фаза,за второфазничките не важи,те си карат по схемата.А в 3 и 4 П ден се наглася според луната.
mimensita,ми сгънах два сандвича набързо,то нямаше как без ток кво да приготвя и яйца нямаше как да си сваря,ама карай де. Heart Eyes
Днес ми се ядат мнооооого зеленчуци

# 63
  • на тавана в кошницата
Добро утро момичета,

Искам да питам има едно сирене  култура/ пише, че е от ниско маслено мляко/ на Бор Чвор картинката му е като на кис. мляко Култура то става ли?

# 64
Добро утро!
Кантарев се заковал на 89 - и не помръдва! За това реших , няма да се качвам на него , поне една седмица.
Тони , какви танци , щом те боли?
По- добре , изччакай да мине!

Колкото и да ми скапано сутри , като прочета mimensita ми се повдига духа!
Няма по- позитивен човек сигурно !
Е , има и други , да не ми сърдят...   bouquet
На всички голямо  Hug и отслабащ и спорен , и слънчев и... ден! Heart Eyes

# 65
Добро утрооооооо
Днес вече съм в добро настроение Whistling

Гарденийка, това дето го писахме, че ще си изкараме една луна, не беше, че нарочно ще гладуваме, а че ни е толкова зле, че щем, не щем така ще се получи. Е, аз следобеда вчера успях в края на краищата да изям една кофичка кисело млеко. Малко след това обаче тотално ме отряза. Като се тупнах на леглото и не мога да стана. Не мога да си вдигна главата. Децата при мен, бебето нещо мрънка, баткото ме дърпа, а аз не мога да стана. Ужас. След малко обаче се обяснявах на 00 какво съм успяла да изям. И вместо да ми поолекне, то ми стана още по- зле. Успях да се добера до телефона и извиках майка ми да дойде да гледа децата. Междувременно и мъжо се прибра, та те ги поеха. Пък ние с 00 се срещнахме още един път. Как така тя ще ми остави нещо в стомаха. Хубавото беше, че след последната ни среща, взе да ми просветва леко по леко. Майка ми донесе апаратчето си за кръвно, но то пък се развалило. За малко щяхме да търчим до бърза помощ, но се размина. 100% ми беше от кръвното. И друг път ми е ставало така и се е налагало и инжекции да ми бият, за да ми го вдигнат. Но скоро не ми се беше случвало.
Днес вече съм ОК. Сега ще си хапна триците. За обяд мисля да се почерпя с кус- кус, а за вечеря мисля да са яйца по панагюрски( мммм, много ги обичам така). Нещо като си помисля за месо и ми става гадно днес, та ще го прескочим. Междувременно ще си приготвим и нещо сладичко и ще си пийваме повече пепси лайт днес, а трябва да наваксвам и с водата Wink

Забравих да напиша, че Кантарев отчете днес - 1 кг , но имайки впредвид вчеращния ден не го отчитам. Ще видим утре как ще е

# 66
  • Варна
Добро утро момичета,

Искам да питам има едно сирене  култура/ пише, че е от ниско маслено мляко/ на Бор Чвор картинката му е като на кис. мляко Култура то става ли?

Не,не става, защото е пълно с растителна мазнина. В България няма подходящо сирене зе режима с изключение на нискомаслената Екскуиза.

# 67
Николекса,
заинтригува ме -
на какъв доживотен режим е френската ти приятелка!? Thinking
Заинтригува ме и
каква си по професия ти -
можеш да си докарваш допълнителен доход като
диетичен консултант. Wink
Благодаря за присъствието ти тук!

bouquet

# 68
Добро утро момичета,

Не става! Уж е от нискомаслено мляко, но е с добавени 30-35% растителни мазнини.
Никакво сирене от БГ-пазара не става, най-добре си харесай някой вид извара и му се радвай!

Вероник, ти ли си  била другата? Ама на теб даже са ти забранени протеиновите дни. Ей, как не съм те видяла по-рано  ooooh!  Оздравявай!

# 69
Добро утро, девойки! Hug
Благодаря за загрижеността ,днес май съм по-добре.Пак имам лека болка в главата,но за сега е поносима.Хапнах си дежурния режимен сандвич с малко по-голяма охота .Надявам се това главоболие и гадене да отшуми скоро.И аз като си помисля за месо и чак се потрисам Sick
Поздравления за минусите,пожелавам ви още такива! Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 70
  • на тавана в кошницата
Момичета благодаря за бързите отговори ще го ядат домашните. На болните бързо оздравяване, на другите лесно сваляне на килцата.

# 71
Гардения, аз не правя протеинови. Винаги има някакъв зеленчук около мен и ябълка или портокал. Просто вчера така се получи - не можех нищо да сложа в устата. Благодаря за пожеланието Heart Eyes

# 72
Споделете какви витамини , ли що ли да пия?
Не само че ме боли главата ами и до тоалетната ми е трудно да отида , а то се случва твърде често , по малка..
направо съм от кашкавал
Само не ме нападайте , чети в началото и пр. - нямам сили Sick

# 73
  • София
За витамините: Аз пия "От А до Я" на Допелхерц. Има ги в аптеките, намират се м/у 8 и 10-11 лева за кутия (30 броя).

# 74
Добро утро и от мен
Мерси за кафенцето....
Гледам ,че сте писали за сиренето на култура!
Аз да си презная и сиренето и кашкавала на култура ям.
Сега разбирам ,че нетрябва .Даже онази вечер хапнах и малко телешка луканка  Embarassed
Май-много не са ми навредили ,щом за 6 дена съм -3 кг
Ще видя дали мога да намеря това Екскуиза,че без сирене немога.
А каква извара хапвате? Пак ли трябва да е обезомаслена ?
Хубав ден от мен.
Ще взема да казуся с една палачинка от трици,че голям глад ме гони Laughing

Общи условия

Активация на акаунт