С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 297
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и от мен момичета,mimensita,zverkaвзимам си от ваште кафенца,tonnny bg дано дати мине крачето,че да ходиш на танци и утре да отчетеш голям минус най-малко 2кг .При мен няма раздвижване от два дни едни и същи кг.Лек и приятен ден на всички .На болните бързо оздравяване. newsm51

# 76
Рòса,и теб ли те повали главобол..? ConfusedНа мен само нимизила ми помогна малко да се съвзема/това за болката/,но за витамини не знам какви да препоръчам.Ще следя и аз предложенията и ще си взема и аз някакви.Проблемът е,че от витамините много ми се отваря апетита,а той по принцип хич не е от малите Confused
Абе да няма някакви магнитни бури или нещо такова,че така ни мъчат главите? ThinkingОколо мен още поне 3-4 човека се оплакват от същото главоболие.

# 77
Цитат

VIII. Обезмаслени млечни продукти - имат ограничение до 1 кг дневно!!!
кисело мляко 0,1%, извара и сирене Excuisa FitLine 0,2%
Важно: В България няма достатъчно обезмаслени сирене и кашкавал, затова не са позволени в първа и втора фаза!!!!!
То затова все повтаряме да се чете първа страница. Ако знам кое ви е убягнало, да го кажа, ама нали го има и написано... Пък после все някой ще се разсърди, че го пращат да чете, пък той видиш ли, тази диета и преди я бил правил.
Или трябваше да започна с "бау-бау"?!
Изварата трябва да суроватъчна, а не кашкавалена. Това бил достатъчен показател, че е обезмаслена.

# 78
Цитат

VIII. Обезмаслени млечни продукти - имат ограничение до 1 кг дневно!!!
кисело мляко 0,1%, извара и сирене Excuisa FitLine 0,2%
Важно: В България няма достатъчно обезмаслени сирене и кашкавал, затова не са позволени в първа и втора фаза!!!!!
То затова все повтаряме да се чете първа страница. Ако знам кое ви е убягнало, да го кажа, ама нали го има и написано... Пък после все някой ще се разсърди, че го пращат да чете, пък той видиш ли, тази диета и преди я бил правил.
Или трябваше да започна с "бау-бау"?!
Изварата трябва да суроватъчна, а не кашкавалена. Това бил достатъчен показател, че е обезмаслена.

В тази връзка да те питам , че сега се сетих, ти каква извара ползваше докато беше на олекотената

# 79
На бомбички, но на Чех гърмяха, дори и в срок на годност  Laughing  Маджаров, на Фитнес, Дядо Либен и всякаква насипна, на която съм попаднала. Аз все пак хапвах и сирене/кашкавал в позволените количества.

# 80
Аз пък купувам на кг ,която е . Харесва ни и е на добра цена ,въпреки ч емалко я дигнаха.Относно витамините аз пия на Каливита ,поръчах си ги на комшийката.
Крака ми мина май.Може и да стигна довечера до танцовата,че се схванах вече с толкова седене. Heart Eyes

# 81
На бомбички, но на Чех гърмяха, дори и в срок на годност  Laughing  Маджаров, на Фитнес, Дядо Либен и всякаква насипна, на която съм попаднала. Аз все пак хапвах и сирене/кашкавал в позволените количества.

И аз си хапвам сиренце. Даже в момента с кус куса . Благодаря за отговора на теб и на Тони Heart Eyes

Леле, днес за сметка на вчера съм като вълк, толкова съм гладна. Но въпреки всичко пак ми се Sick при мисълта за месо. Защо ли така newsm78
Хапвам кус кус, ябълки, краставички, морковчета. Ей такива неща само търся от сутринта

# 82
  • Пловдив
Хапвам кус кус, ябълки, краставички, морковчета. Ей такива неща само търся от сутринта

Ти сигурна ли си, че диетата ти е Дюкан ,или аз нещо не схванах  newsm78

# 83
  • София

Tя е в 3-та олекотена-за кърмачки.

# 84
 Относно изварата аз за сега съм се спряла на Маджаров.Бях си купила един кашкавал уж обезмаслен,/на Домлян/но от него си  слагам по няколко стърготинки понякога за разкош на сандвича.Много харесах един пуешко филе на "Орехите",ама и детето много го хареса и все ми го изяжда... Confused

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 12:08 от MALVINA

# 85

да, дюкан е. Деситка ти е обяснила Wink

# 86
  • Пловдив
Извинявам се   bouquet грешката е моя  Embarassed

# 87
Извинявам се   bouquet грешката е моя  Embarassed

Heart Eyes

# 88
А вие какви добавки ползвате към диетата? Имам предвид витамини или нещо подобно.  Simple Smile

# 89
  • София
А вие какви добавки ползвате към диетата? Имам предвид витамини или нещо подобно.  Simple Smile

silverblue, добре дошла и успех! Постарай се малко повечко да четеш, защото режимът е познат от години и 99% от въпросите са обсъждани многократно, а отговорите им се серщат ако не на всяка страница, то със сигурност-във всяка тема. Специално за витамините-писала съм на предишната страница-погледни маааалко по-назад. А пък ако прочетеш всичко написано в първия пост, ще научиш почти всичко, необходимо ти за успешен режим...За книгата на Дюкан пък да не говорим...  Peace

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 12:19 от desitka*

Общи условия

Активация на акаунт