С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 344
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Баба да си каже за витамините - аз от години /т.е. от преди режима/ пия Калмацин /калций, магнезий и цинк/ и Омега 3 /на различни фирми/, както и зелен чай на хапчета/никак не мога да пия чай особено без захар/  -  всеки ден! Предполагам, че зачестилите главоболия имат нещо общо с луната /вчера от къде след обяд е пълнолуние/, а изварата която обожавам е Олимпус в кутия от 400гр. - по хубава е от доста сирена, които са на пазара.

# 91
А вие какви добавки ползвате към диетата? Имам предвид витамини или нещо подобно.  Simple Smile

silverblue, добре дошла и успех! Постарай се малко повечко да четеш, защото режимът е познат от години и 99% от въпросите са обсъждани многократно, а отговорите им се серщат ако не на всяка страница, то със сигурност-във всяка тема. Специално за витамините-писала съм на предишната страница-погледни маааалко по-назад. А пък ако прочетеш всичко написано в първия пост, ще научиш почти всичко, необходимо ти за успешен режим...За книгата на Дюкан пък да не говорим...  Peace
Благодаря ти.  Simple Smile Аз публикувах и след това се зачетох и накрая съжалих, но няма да се повтаря.
Между другото се навих на режима, който дълго време отбягвах по неизвестни за мен причини (сигурно това "Режим на Дюкан" ми звучеше много строго  Joy ) след като гледах една фолк-певица в "Денят е прекрасен", където каза за диетата, че много бързо се сваляло, но после веднага се качвало... което ме съмнява и реших да я проверя аз тая работа  Laughing

# 92
silverblue , коя е таз певица. Доколкото ми е известно те се хранят само с вода, че понякога и то им е много Rolling Eyes

Бабче, може и да си права относно главоболията и луната. И аз си го мислих това

# 93
  • По света и У нас
Здравейте, любими Hug
Да драсна някой и друг ред преди да замина - утре заминавам в Бургас на очни. Там няма да има контрол от Кантарев всяка сутрин smile3518 и да се надяваме, че няма да се явявам на поправка, като се върна в края на февруари. Ще внимавам, ще ям само режимно и  Praynig
Иначе за добавките - от оня ден нещо гърлото ми се обажда. Пих чай, ама не усетих разлика. Питах в аптеките до нас за разтворими прахчета за диабетици, те нямали. И накрая в Кауфланд открих едно такова на хапчета, които се разтварят. Stilla fitnes с vitamin C  и пише, че е подходящо за диабетици с подсладител. Разтварям си от него вече втори ден и се чувствам по-добре  newsm03
silverblue, я кажи кажи коя била тази певица, дето говорила за Дюкан, че ми стана интересно Smile
Някой беше питал за консервата скумрия в собствен сос - взимам си без значение за марката. Пише, че има растителни мазнини, но те са в соса, който изхвърлям и измивам парченцата под течаща вода.   Wink и така си ги хапвам.
Ейй днес е П ден за трета и четвърта фаза.
Желая ви хубав, режимен ден!

# 94
silverblue , коя е таз певица. Доколкото ми е известно те се хранят само с вода, че понякога и то им е много Rolling Eyes

Цветелина Янева. Тя принципно е едричка, но напоследък поотслабна.
И аз съм с главоболие, но си мислех, че е от боклуците, които ям напоследък.  Laughing

# 95
  • Бургас
Здравейте и от мен, момичета!
Mиналата седмица и мен зверски ме болеше главата, не можех да се наведа, за да посъбера играчките на децата от пода. Отмина за два дни. Аз реших, че е нещо от диетата, защото ми беше първи/втори ден ударна фаза, но явно не е било от това.  Joy
Записах си на desitka* витамините. След малко обличам децата и излизаме малко на въздух, та ще проверя в аптеката до нас. Дано има! Аз много исках да си пия водораслите, но понеже няма категорично мнение може или не може, ще си ги оставя за трета /или пък четвърта/  newsm78
Моята извара е Маджаров. Мога да я ям, обаче, само във формата на солен крем, пасирана с кисело мляко, чесън и магданоз. За съжаления става само за вечеря Simple Smile.
А, да...забравих за какво сме се събрали. Днес кантара пак ми е приятел. Показа ми 73,7. Цело 0,500кг. след вчерашния протеинов ден. Доволен! Simple Smile

# 96
Вярно,че може да е от луната,хич не се сетих.
Относно това ,че се качвало след диетата-ами качва се,ако позволиш.То няма диета,след която ако ядеш като невидял и да не качиш.
А някоя от бургаските дюканки знае ли къде се продава тази извара на  Олимпус? newsm78Това,че е вкусна много ме заинтригува,защото по принцип много не обичам извара и все я ям мискирана с нещо,че да не я усещам много  Confused

# 97
  • София
Миналата седмица като бях в болничен заради щерката, гледах фолк-дивите по ТВ-Мария (Мара Отварачката и Цветелина Янева-тази сигурно е някоя нова Дзвезда-наскоро почнах да я засичам по всички канали-явно е на мода. Не съм чула нещо съществено за режима да са казали, пос-коро като цяло че добрата визия е плод на много и различни усилия. Иначе, пак от медиите, още преди години се разбра, че Ивана била на режима на Дюкан. Останало ми е в съзнанието заглавие от рода на (цитирам по памет) "Ивана яде кис. мляко със степче и пие диетична кола на партито по случа РД на еди кой си"... Тя доста позаслабна по онова време, но сега чувам, че била по-огромна от всякога... Явно е пропуснала "доживотния" момент в режима  Rolling Eyes

Изварата "Олимпус" в кофичките съм засичала в БИЛА и 345. Има я и в МЕТРО, но в кофи от 5 (или май бяха 10) килограма.

*Maybelline*, има доста неща за смучене без захар-зареди се от някоя аптека. Със сигурност наскоро мернах едни на Др. Тайс, н акоито пишеше на кутиоята "без захар". Има и сиропи за кашлица въ варианти без захар, на прима Виста се сещам за Амбрекс, но има и други със сигурност.

# 98
Деситка,благодаря! HugАз им намерих сайта и там видях къде може да се намерят продуктите им.И така апетитно изглежда на картинката тази извара... GrinningОпределено ще направя една разходка до Била да се заредя.

# 99
  • София
За мен това е идеалната извара за ядене в насипно състояние и най-вече-за мазане. Тя е като масло, направо е прекрасна... Само дето не е от най-евтините. Кофичката от 400гр. е 2.19-2.25лв., а може и повече...

# 100
Момичета набавяйте си витамините от зеленчуците които са ви позволени в дните на ПЗ,защото това което продават за витамини в аптеката не е нищо друго а нишесте ,подсладител и много малък процент витамини,може също така да пиете и бирена мая дори е препоръчително.
Сега отчет от вчерашното лунуване съм -1,100. Hug Hug Hug Hug
Хайде за да не се сърдите:Тъпкано да ви се връща. Praynig Praynig Praynig Praynig
zverka мъжо ти като е 4 месеца у чужбина у ваше село няма ли секс шоп? Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 17:23 от Korni68

# 101
  • София

Ай' ма'ни се, бе дразнител!!!

# 102
Joy Joy
Ох колкото ми е тегаво и ревливо днес това ме разсмя  Hug
Корни,бравос! PeaceИ между другото права си за витамините и май и аз ще се откажа от това да купувам,ами ще гледам да си ги набявам в ПЗ дните.

# 103

Аре и аз да се поФаля - аз съм -800г и окончателно заковах 79кила....даже и 78 се видя, ама за малко Mr. Green...дано утре се види за повече.
Аз пък се чудя дали мога да пия това http://apteka.framar.bg/30007790/%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%BD% … 3-100-barlean-39s  или трябва да се огранича от нещо ако го пия. Thinking

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 14:33 от monnnn

# 104
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Относно витамините аз пия Калмацин форте.Много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт