С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 478
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
Tumba_lumba , Вещи, благодаря за информацията  Hug

MALVINA, май наистина вчера прекалих с кофеина,затова днес само 1/2 чаша и това ще ми е Wink
Дано и твоето главоболие да минава, че гадна работа..
И гледам, че всички хапвате кремчета, затова ще им хвърля един поглед да видя дали са ми по възможностите  Laughing , че на мен много не ми се получават нещата  Thinking
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 196
  • Пловдив
Klee, могат да се получат страхотни. А пък ти освен с желатин можеш да сгъстяваш и с нишесте, защото си третофазничка. Ако имаш нужда от помощ - казвай. Но такива кремчета съм творила, че колежката ми казва, че и със захар по хубави не е яла.  Simple Smile
Аз днес също съм с ужасно главоболие. Вирусът май успя да ме пребори. На работа съм, едва успявам да си държа главата изправена. Ама за сметка на това не съм спряла да ям.  Blush

# 197
Мастър4ее,браво,браво  smile3501 Всеки път много ти се радвам!Мене все ме мързи да се щракна ама засега нямам промяна във визията ,въпреки че кантара казва +2кг. Whistling
Кой ли го слуша,аз гледам себе си и си слушам вътрешният глас. Heart Eyes newsm47

Milagros,че какво ти пречи сега да си хапваш ХУСК,за да нямаш проблеми? newsm78
Аз,примерно ,съм на хапчета ,всеки ден по 1 .Знам ,че не е много добра идея ама не мога да си позволя да ме хване запека ,щото после не мога да се справя с хемороидите сума ти време. newsm78

За довечера измислих пилешки сърчица с броколи и спанак.А домочадието ще яде свинско с грах.Аз таквоз не ща. Crossing Arms

# 198
Добър ви ден и от мен 55
сигурно сте ме забравили, че аз не пиша често (да не кажа изобщо),нооо аз не ви пропускам чета си ви редовно Hug Hug Hug
момичета режимна съм си аз,Дюканствам си, ама нещо зациклих в тази втора фаза и няма мърдане,та рекох да се посъветвам тука с по опитните-калкулатора каза 59 кила  Ше съм пИрИфектна,да ама аз вече повече от месец съм 62,или сваля до 61 и нещо и после я МЦ я нещо друго пак 62,500,ей такива разходки из кантара си правя,иначе сантиметрите намаляват, там нагоре не ми се е случвало (пу пу да чукам на дърво) чудя се да влизам ли в трета,да чакам ли още седмица две,дайте ми съвет моля  Praynig
На новите момичета добре дошли и успешно преборване на килограмите,със стрикност,режимна храна и много вода,най-вече достатъчно силна лична мотивация резултатите няма да закъснеят Peace
хубав ден и спокойна вечер  thumbsup

# 199
Чакайте да ви кажа някои интересни факти за кока-колата.Който иска си е пие, няма агитации, пиша ви защото повечето имате деца , и тук не става въпрос за вредата от подсладителите.
Има едно предаване при нас по ТВ-то "Вярно или не" и там потвърждават или развенчават разни слухове.Та слухът в единия епизод се отнасяше точно за колата "Вярно или не,че "разяждала" стомаха ", тъй като някои от съставките и се използвали в почистващите банята продукти .Направиха две демострации-- първо почистиха една тоалетна чиния с Кока-кола (успешно Simple Smile ), после сложиха една пържола за 3 дни в съд с кола и след това гледаха какво се случва Simple Smile Изводът, "Колата не разяжда,тъй като ние сме създадени за да оцелеем, и разните му там лигавици в нас ни предпазват от този ефект.Това обаче не пречи да наричат колата бавна отрова,защото редовната и консумацията води до намаляване на костната ни маса с 3% ,т.е извлича се много калции. Това се дължи на фосфорната киселина в нея (която не във всички безалкохолни напитки все пак), която се използва както казах вече като съставка в препаратите за почистване на фаянс, почистване на ръжда и като пестицид. Така че по-добрия избор са  безалкохолни напитки които не я съдържат .

Сега се разтърсих да видя дали има и инфо на български, ето който му се чете Simple Smile  http://www.lechitel.bg/newspaper.php?b=239

# 200
Nikolexa,като каза разяждане и кола се сетих как майка ми се опита да отврати мен и сестра ми от колата.   Crazy Laughing Естествено като всяко малко дете и ние обичахме такива напитки макар да ги получавхаме рядко. Майка ми повтаряше че е нездравословно ма кой да слуша... Един ден като ми падна един зъб майка ми предложи да го сложим в чаша с кола. След няколко дни беше целия черен и на дупки! Запечатала ми се е в ума тази картинка и гледам да пия кола възможно най-рядко. Може някое майче да пробва ако детето й посяга често към колата. Леля ми също пробва с нейния син и имаше ефект.

Иначе да ви кажа каква вкусна салата с риба тон си направих преди малко. 1 кутия риба тон, около половин кутийка Екскуиза, 1 кисела краставичка и нарязано на ситно червено цвекло! Знам че не откривам топлата вода но до сега не бях чела някой да слага цвекло. Според мен стана страшно вкусно.  Simple Smile

А да и пицата на Мис Марпъл си направих и също беше адски вкусна! Нямам търпение утре пак да си я приготвя хаха   Mr. Green

# 201
Здравейтеее!Аз пак ще се по-Фа -ла.КантарЯт посочи 78.500.На такива кила не помня от кога не съм се виждала.От сантиметрите няма по 2 навсякъде.Пу-пу да не ми е уруки и да не запецвам пак, че ще се мре от яд вече.
Мастърче...хмммм...аууууу Flutter
Мименситка, с тия три деца май няма да се дотъркалям скоро.Обаче скоро ще ви пусна някоя снимчица. Party
За колата- баща ми едно време работеше в завод за машини и понеже ние с братовчедка ми се наливахме с кола като невиждали, той ни каза, че идно болтче като  ръждяса и не могат да го развият го заливат с кола и пада ръждата Crazy.Това обаче не ми попречи и до днес да си я обичам количката.

# 202
Милагрос, тази шунка за която питаш на Браво е в опаковки, нарязана.

Мастърче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, голяма си ми Убавица, пу-пу!

# 203
 Sunny от каде да взема рецептата за тази пица на Мис Марпъл ?
И салатката звучи вкусно още тази вечер ще я пробвам Simple Smile))

# 204
Sunny от каде да взема рецептата за тази пица на Мис Марпъл ?
Ето линк към рецептите на Мис Марпъл: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476369.0

# 205
Tumba_lumba ме изпревари  Laughing

# 206
Благодаря ви  Hug
Страхотно инфо давате! Съни , това със зъба е идея - много деца, да не кажа всички умират за кола.

А  както винаги на  nikolexa разказите са  Peace

newsm78 Аз ще взема да си коригирам линийката защото мисията за сега ми струва невъзможна , а и да си призная след калкулатора си сложих още няколко кила за сваляне от мен, забравяки , че не съм на двайсет Mr. Green
А линка на Тумба - лумба - мммм. Ми то много вкусно изглежда вси- чко! само да вдя нек'в няпредък...

# 207
мерси за сайта с рецептите
то с такива хубави рецепти се издържа по-лесно  Hug
хубава вечер от мен аз отивам да хапна салатка и после игри с малкия

# 208
Добра вечер мили момичета,днес кантерев отчене още -700гр.Днес ми е 4-ти ден -резултат-4.700кг.С риска да ми се ядосате и на мен искам да ми кажете,мисля този път да изкарам 7 дни ударна и започвам после да включвам и зеленчуците,но това искам да ви попитам,след като изкарам 7-те дни  после 5 на зеленчуци и си минавам 5/5 така ли е?Благодаря ви предварително!Целувки на всички и много минусчета! Hug Hug Hug

# 209
  • Пловдив
Мен ще ме бият, но мисля, че за човек, който е трицифрено число килограми 7 дни е добра ударна. А ако 6-тия ден не си свалила нищо не пречи да преминеш от следващия към ПЗ.
Успех този път   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт