Отговори
# 525
  • София
Гледам обсъждате епилацията с крем , е и при мен не действа ефекта е същия като при Лорин , затова карам с бръснача по спомен , ама какво чекне не става само , да не говорим че докато се чекна и срамната кост страшно ме боли мани мани.Един познат ми разправяше че и въпросната трайна епилация не е кой знае колко безболезнена . Иначе крем ползвах само за мустачките в много краен случай когато нямам време да отида на козметик , но и там честно казано си е едно щипане и зачервяване  Embarassed .
Що се отнася до мъжете и мен моя ме ядосва доста често , той май много много не може да си представи какво е да не можеш да се наведеш , пък камо ли да ходиш по хлъзгавите улици като пингвин , той като опъне неговите пергели му е лесно.
Нещо днес ми липсва Бенджолина да не би да ............

# 526

Лорин за крем -депилатоара -космите си растат също както все едно си ги минала с бръснача, още на следващия или по-следващия са наболи и си тръгват  Sad  Поне при мен е така, ама  аз ползвам един обикновен на "Елеа",  не знам дали има такъв , който да унищожава и корена ,че да растата по-бавно  newsm78 Ако някой знае за такова чудо да сподели

jiqna, ето това е един такъв продукт, който въздейства и върху корена на косъмчетата http://apteka.framar.bg/30015937/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%BA%D1%81% … 140-%D0%BC%D0%BB- ....иииииии, че дълъг линк  Shocked . Та продуктът е турски и не е случайно това, тк имат афинитет към обезкосмяването са разработили един наистина много сполучлив продукт и сравнително безвреден. Преди да изляза болничен обаче, фирмата която дистрибутираше тази марка фалира и сега не съм в течение дали някой друг е взел дистрибуцията им за България. Аз имам лични впечатления от продукта. Преди да почнем да правим опити за бебе с милото (пише да не се ползва при бременност и кърмене) го ползвах пробно първо само върху окосмяването на горната устна- ами да ти кажа много съм доволна- някъде около 2 месеца го ползвах и казах "сбогом" на мустаците веднъж завинаги  Mr. Green, въпреки че не бяха и много забелижими, но аз им се дразнех. Доста по-дълго и упорито ще трае боренето, ако става въпрос за косъмчета с по дебел корен и основа...но все пак си действа. Peace

# 527
  • Sofia
Честито бебче Виктор на мама беба!!! Да расте много здрав и много щастлив!!!

МОмичета, имате ли някаква информация за Дидишонче?

# 528
  • София
От депилаторите и аз имам лош спомен - два вида съм пробвала, единият Вийт, първо на краката - още докато "действаха" започваше да сърби неистово и падаше голямо миене. Но аз съм с много чувствителна и раздразнителна кожа. За "долу" от много време ползвам ел. самобръсначка - относително бързо става, не мога да се порежа, а и не се налага да ползвам пяна. Откакто съм бременна, обаче, нещо и тя ме дразнеше, та се върнах към класическата самобръсначка и успокояваща пяна с алое и пр. Да си призная, напоследък не съм много старателна, та и за раждането ще видим как ще се оправя - явно няколко часа ще ги планирам за чекнене.

На мъжа ми непрекъснато му се дразня за щяло и не щяло, иначе човекът се мобилизира, изчисти новата квартира, подреди, размества, сглобява леглото за нас и креватчето за бебето... Само се издразних, че по едно време се опита да "пробута" майка си да дойде да чисти, че и моите неща да подрежда (подозирам, че идеята дори не беше негова), но си го отнесе здраво. Е, резултатът е, че утре ще ми е ден за подреждане, но поне ще си знам кое къде е в моя си дом.

Пчеличке, като се замисля, аз бих отишла малко по-рано в болницата, стига там да не ме бърникат със и без причина ей така за идеята. Бих прочела някоя книжка и бих си починала като за последно преди раждането. Ти в Патологична бременност ли ще лежиш, докато дойде денят за секциото? Отделението на 5 ет. на МД (поне тези стаи, които видях покрай амниото) беше ремонтирано и направо приятно.

# 529
Пчеличке, като се замисля, аз бих отишла малко по-рано в болницата, стига там да не ме бърникат със и без причина ей така за идеята. Бих прочела някоя книжка и бих си починала като за последно преди раждането. Ти в Патологична бременност ли ще лежиш, докато дойде денят за секциото? Отделението на 5 ет. на МД (поне тези стаи, които видях покрай амниото) беше ремонтирано и направо приятно.

Най - вероятно на 5 - тия, понеже Алексиева там работи.
Надали ще ме бърничкат, понеже тя ми каза, че ще ми правят кръвни изследвания, консултация с анестезиолог и всеки ден запис. Може би нещо като подготовка преди раждането, де да знам.

# 530
Честито на беба!!! Много хубаво име са избрали, да им е жив и здрав юнака ! Heart Eyes
Хепи дано успееш да си направиш хубав релакс преди големия ден-книжка, любим филм, нещо такова  Hug
Палчета за Борянка! Praynig

Аз ви казах вече как до рев ме докара снощи бебо с въртене, явно е до дни, днес май се е наместил по-надолу, пъпът ми не стърчи вече толкова newsm78 А депилаторите -не съм имала проблеми нито с виит, нито с други марки, но пък след 2-3 дни хайде пак Sad Фотоепилацията май си е супер инвестиция...

# 531
  • софия
Хейййй, момичетаааа, 2в1 съм, току що се прибирам... да сготвя и ще пиша, полежах си заради тапа и 3 дни,че пътеката е много важна все пак....

# 532
 newsm44 newsm44  И аз имам щъркелска новинаааааааааааааа.............бързо да записвам докато не ми се обърка инфото в главата Crazy

Zyb4ence ми се обади по телефона преди секунди, за да ни извести, че днес им се е родил син Михаил 3750, 51 см., секцио в АГ болница Варна. Звучеше много добре и щастлива- каза, че и двамата са добре!  

Вчера отишла до болницата с болки, но малко след това болките спрели. Днес на свой ред извършили секциото.
Нека бъдат живи и здрави! Бързо възстановяване на мама Заприна, а бебе Михаил да расте здраво и умно дете  smile3525

Стани трябва май да пробваш да се включиш в спортингбет...няма да съжаляваш  Mr. Green
Дидишонче, толкова да се радвам за теб, че си добре....така те мислихме

# 533
Да е жив и здрав Михаил на мама Zyb4ence  Hug   bouquet
Дидишонче, ти направо ни изненада - ние с бебе те чакахме  Laughing , но наистина те мислихме как сте  Peace

# 534
Честито на новата мама , да и е жив и здрав Михаил   bouquet

# 535
Честито ни бебче.Да е жив и здрав малкия Михаил,а на мама бързо въстановяване..
Дидишонче,радвам се, че се разписа и всичко е наред.

# 536
soft   препоръчвам обескосмяването с епилатор.Значи аз миналото лято за първи път опитах 1-вите 2 пъти болката беше непоносима.Аз се обескомявах и отдолу.След епилирането се намацвах с бебешка пудра и преседявах така за около час,защото не е добре да се мокриш непосредствено след това.Ефекта е уникален (поне при мен) струваше си болката - гладко без дупчици и пъпчици и най-важното , издържа без да поникнат отново поне 2 3 седмици  Peace.Бикинитона ставаше супер за лятото, все едно никога не си имал окосмяване там.Проблема е че се изисква доста време за манипулацията ....а докато ходех на работа....и се прибирах понякога в 21:00....все нямах време...и пак се почнах с бръснача и така....
Но щом беба се роди пак се почвам ,защото за мен дори кола маската не е толкова добра! Горещо препоръчвам, ако устискате само 2 3 пъти после вече усещате само пощипване.   Naughty

# 537
Честито бебче Михаил на мама Зъбченце! Да й е жив и здрав, а на нея бързо възстановяване!  bouquet

Дидишонче, добре дошла отново! Радвам се, че всичко е наред!

kapmeh предполагам, че само първите пъти боли толкова, защото космите и корените там са много здрави, особено след бръснене. После вече като поизтънеят сигурно няма да боли толкова.

Аз досега си писах с една приятелка и й обяснявах как трябва повече да се разхождам, ако не искам да пренасям и да си родя нормално. И тя ми каза, че преди да роди решила да чисти и даже си избърсала прозорците. На другия ден била със 3см. разкритие, 18 дни по-рано. Та мисля и аз от утре да се захвана да направя едно основно чистене newsm79 newsm28, ама няма много да дърпам дявола за опашката де.

Laughing
Много стиснати палчета за happy-mamma утре!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 538
 newsm44 newsm44 newsm44  Имаме си ново бебче
Честито на мама Зъбченце за малкия Михаил, нека носи много радост в семейството и

# 539
честито на зъбченце!михаил да расте жив и здрав, а на мама бързо възстановяване!
Дидишонче, добре дошла,радвам се, че си добре.

Общи условия

Активация на акаунт