Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за кърмене, които се споделят във форума?
Какво представлява компресията при кърмене?
Какво представлява рефлуксът при кърмене и как да се намали повръщането при бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за кърмене, които се споделят във форума?
-
Какво представлява компресията при кърмене?
-
Какво представлява рефлуксът при кърмене и как да се намали повръщането при бебета?
Рефлуксът при кърмене е често срещано състояние, което обикновено се подобрява до 6-месечна възраст. За намаляване на повръщането при бебета може да се поддържа изправено по време на хранене, главата му да се повдигне по време на сън и да се използва техника за компресия за стимулиране на потока кърма и улесняване на сученето.
-
Какви са някои методи за поддържане на интереса на бебето към кърменето?
-
Как можем да определим колко трябва да яде едно бебе на хранене?

Радвам се, че успях да се преборя с кърменето, защото първите дни се бях хванала за главата

)
ох, не съм запомнила,бях в болницата а той нали на антибиотик...на 7-ия дена да кажем. и му остана съвсем малка част от пъпната връв. казаха ми да продължа да го мажа със спирт докато падне,и след това също. сега го гледам от вътре(не сега де,като му сменям памперсите) и има нешо като секрет. ми ще продължа да го мажа,незнам колко време, докато стане чисто пъпчето или докато ми свърши спирта.
страхотен раzкаz. Онемях.Аz сега раzбирам ,че си родила у дома
Не се смейте много, това може би малко глупаво звучи.