Януари дойде и замина - почти е готова нашата дружина!!! - Тема 30

• 28 870
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
откъде в Сф да купя хубав космонавт- торба?

Днес направихме първата си разходка, но се оказа, че космонавта вече ни е малък  Sad Както и другото ватирано комплектче, което имахме

# 526
  • в Надежда-та
Евридик@ благодаря за отговора Hug
Интересува ме също при лактационна криза (че ние май сме в такава) как да предлагам гърдите  newsm78, колко време да предлагам от едната....той почети не се отделя от тях днес де Tired

а като ги извеждате навън как ги обличате newsm78
боди, ританки, блузка, панталон, терлички, космонавт + одеялце в количката и покривало  Rolling Eyes

И аз мажа с олиото на Бюбхен Peace .... но още се бели тук - там  Confused

# 527
  • Пазарджик
Бебешондел  Hug

# 528
  • в Надежда-та
... за капките за рахит,нещо не се намират как решавате проблема?
една приятелка е намерила някъде в Бс, ще я питам и ще споделя Peace

# 529
Момичета благодаря ви за честитките.
Не съм ви изчела, ще ме извините,.
Изписаха ни днес..
Малката се казва Красимира.

# 530
  • бургас
... за капките за рахит,нещо не се намират как решавате проблема?
една приятелка е намерила някъде в Бс, ще я питам и ще споделя Peace

благодаря  Hug ще чакам още инфо,БС предполагам е бургас което ме устройва идеално  Hug

# 531
клеопатра много благодаря за пожеланията мила!
look_at_me, etomira aз живея то4но зад 20 ДКЦ големият блок 199. И моя беб4о го записах при Тонов. Малко с него ни се разминават някои неща например ме кара да давам вода след всяко хранене ама аза иок!  Mr. Green

# 532
  • в Надежда-та
да Бургас е  Peace

# 533
клеопатра много благодаря за пожеланията мила!
look_at_me, etomira aз живея то4но зад 20 ДКЦ големият блок 199. И моя беб4о го записах при Тонов. Малко с него ни се разминават някои неща например ме кара да давам вода след всяко хранене ама аза иок!  Mr. Green

Аз съм до Топлофикация Laughing А има ли някъде в квартала детски клубове или сладкарница за непушачи, където може да си организираме среща. Аз знам един парти клуб зад Фантастико, но не зная дали вътре може да  се влиза просто така за кафе
И мойто чааве не иска вода, плюе я на момента. Давам по лъжичка - две от чая на Хип с копър колкото да му заплакна устичката.

Елч, Бебеш, Пате, Сакси и всички, които споделят мойте кърмачески драми Hug  bouquet Аз продължавам да кърмя- винаги давам първо гърда и държа бебо по около 30-40 минути. Бебо си суче активно, без да дреме и да ми виси по гърдата. Давам само по 1 гърда и на някои от храненията, обикновенно вечерните давам и по 30 гр АМ, които Марти смуква като спагетка. Но дори и да не съм му дала АМ си спи, пишка и ака. ще видим утре на меренето какъв ще е резултата. Иначе пробвах да се доизцедя след кърмене- няма никой, явно бебо е като прахосмукачка.
Губи ми се Ноеми надявам се, че си добре

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 17:45 от look_at_me

# 534
  • Русе
На Симонка и се лющеше кожичката особено по крачетата и ръчичките след раждането и като дойде педиатърката ми каза да я мажа с олио Веледа,но на мен ми се видя много скъпо-30иняколко лева е,бях купила Бюбхен и реших че първо ще опитам с него и за 1 седмица кожата и стана мека и хубава навсякъде.

Тедито е по същия начин и аз мажа с Бюбхен  Peace

# 535
И на Дани кожата се лющи.Мисля, че е нормално в началото да е така.Мажа с олиото на Нивеа.

Шана, и ние чакаме с теб  Hug

look_at_mе, а щом е спокоен защо му даваш АМ?

# 536
  • Пазарджик
Ако греша нека някой ме поправи,но лющенето на кожата е свързано с преносването,така поне ми казаха в болницата,ама аз нали не им вярвам.

Ние приключих ме с кърменето Cry с дохранването,и цеденето да видя какво и давам,и сега като се запуши канала и Лицетина не и давах от мене 3 дена.Сега неще да лапне гърдата реве,сърди се и плюе.Оф стана много объркано,ама и в главата ми е .....................

# 537
откъде в Сф да купя хубав космонавт- торба?

Днес направихме първата си разходка, но се оказа, че космонавта вече ни е малък  Sad Както и другото ватирано комплектче, което имахме
На Витошка близо до магазина на Кемъл (от същата страна през няколко магазина посока Солунска) имаха разкошн бели космонавти-торба. Не знам обаче имаха ли номера.

# 538
И Берто се лющеше, с нщо не съм го мазала Simple Smile Вчера му беше първото къпане (целия) откакто се е родил  Embarassed

Ние приключих ме с кърменето Cry с дохранването,и цеденето да видя какво и давам,и сега като се запуши канала и Лицетина не и давах от мене 3 дена.Сега неще да лапне гърдата реве,сърди се и плюе.Оф стана много объркано,ама и в главата ми е .....................
tuty1 ,  Hug
бързо свикват на лесното. Съжалявам, че се е получило така Sad  В такива ситуации, майките споделят, че най-лесно детето се съгласява да приеме гърдата когато е полусънено и не особено гладно. В кърмаческата библиотека има и много хубава статия как да храним бебе от биберон без да го отбием. Както и да се развият нещата, най-важно е ти да си спокойна. Малките човечета попиват като гъби нашите емоции.

# 539
Копирам си част от поста до Chopi, където съм приложила снимки и клипче за добро засукване:
Прилагам едно клипче, което показва как бебето трябва да поеме правилно гърдата:  
Можеш да коригираш начина на захапване на бебето по време на кърмене, ако забележиш, че изпуска зърното или не е захапало достатъчна част от ареолата. Тогава можеш да придърпаш цялото тяло на бебчето към себе си и да притиснеш плътно неговото коремче до твоето, ако го кърмиш в поза като показаната на тази снимка.
Не се препоръчва да буташ само главата на бебето към зърното, защото това обикновено раздразва бебетата и ефектът е обратен.

Careener, много се радвам за добрите новини при вас!  bouquet

Евридик@, прекрасна си!!:*  Hug ето на, препоръките за по-щадящо за зърната кърмене ми дойдоха абсолютно навреме, а двете клипчета, особено това за правилното засукване /latch on/, ми разрешиха проблем, който вече се бях примирила да отмине с 'претръпване': болезнеността в зърната при поемането им.. нямах такъв проблем със сина ми - очевидно интуитивно съм налучкала правилната поза тогава, но впоследствие съм забравила и сега ми се налага отново да я търся.. ОГРОМНО благодаря!

Агентчик
, мда, определено е бебешко акне нашето, вече съвсем се убедих!

leprikon, gali&pres
i, ех, че хубави репортажи, само така!  Sunglasses

да споделим и ние по актуалните разговорки. не се мажем с никакво омазнавящи/овлажняващи помади, това ще правим от втория месец и не по-рано; т.нар. лющене е само на стъпълцата и очаквам постепенно да се отмие, а за това какъв ни е стайлингът:) при излизане: в кенгуру сме без никакви космонавти, само по-плътно (и все пак памучно) гащеризонче, отдолу едно по-леко, и отгоре буйки и шапчица. ако сме в портбебето, се пъхаме и в чувалче, но само ако има вятър.

tuty, ако позволиш, не се отказвай(те) от кърменето в никакъв случай, не и на този етап! всичко това може да премине много скоро. пожелавам ти търпение и вяра, че двамата с бебчо можете много!

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 19:31 от careener

Общи условия

Активация на акаунт