Отговори
# 195
Здрасти JOY:-))
По темата за лещите не мога да взема отношение, но мога да ти споделя, че от както съм бременна имам едно непрестанно овлажняване на очите с лек сърбеж, но това е нормално за първоначалния стадий, аз самата нося очила, но тъй-като съм с астегматизъм, лещи не мога да нося. Мисля, че непоносимостта ти постепенно ще отшуми!
Колкото до кихането - леле мила аз съм същата, ако не бях дъщеря на акушерка сигурно щях много да се шашкам, но аз знам за какво иде на реч, лигавицата на носа в момента отделя два пъти повече секреция, кихането и запушения нос за някои мамита ( за жалост за нас) ще са неизменен съпътник до края, имай предвид, че аз правя такова ужасно запущване, че нощем хъркам и мъж ми само ми се кани, че щял да ме записва:-))))) Глупчо! Веднага ти споделям какво ме оправя, през деня пръскам хомеотичен спрей Еуфорбиум, който гоооре-долу ми помага, вечер при много тежки запушвания слагам по малкло гел във всяка ноздра Виброцил, а и моя хомеопат ми е изписал и още едно чудо наречено Корисалия, което е за смучене при много тежки запушвания, но това не съм го купувала и не знам как действа.
Стига писах до скоро и стискам палци да си ОК:-))
Привет Евита Simple Smile
Аз това за лещите го установих без да искам и даже в началото изхвърлих един комплект защото реших че са се повредили. Тия дни опитах да сложа пак, но след 1 час вече адски ми дразнят очите и след като ги сваля продължава това. Та попрочетох из разни статии, че това бил един възможен страничен ефект.
За кихането и запущения нос също го открих в нета. Ще видя дали тук мога да открия този спрей.
Аз също стискам палци за теб, мила! Hug

# 196
Добро утро, мамчета!! Радвам се , че ще се забавлявали с калкулаторчетата .
Да ви се оплача , днес сутринта един малоумен шофьор на автобус бе на косъм да ни удари .Малко се стреснах и сега се притесних дали това не се е отразило на бебо .
Лошо ми е , повръща ми се , умирам от главоболие и ме наболява ниско долу......страхотна започнах деня, няма що  Crossing Arms

Пожелавам ви вашият да е хубав и изпълнен с положителни емоции.

# 197
Здравейте момичета,
Надявам се, че всички са добре. Аз бях на лекар и още се усмихвам тъпо. Бебчо е цели 2,5 см. и марда с крачета и ръчички, показаха ми и оформящата се пъпна връв и двете полукълба на мозъка. Направо съм изумена такова малко нещо да е толкова сложен организъм.
И сега целия ден ще продължа да се усмихвам глупаво, но не ми пука супер щастлива съм.
Ох още незнам къде ще се регистрирам, а следващата седмица товеа задължително трябва да стане, че не съм си пуснала изследвания.
Дайте препоръка някъде в центъра добър акушер гинеколог по здравната каса, защото частни добри си имам достатъчно.
Благодаря хубав ден на всички.

# 198
  • София
Добро утро, мамчета!! Радвам се , че ще се забавлявали с калкулаторчетата .
Да ви се оплача , днес сутринта един малоумен шофьор на автобус бе на косъм да ни удари .Малко се стреснах и сега се притесних дали това не се е отразило на бебо .
Лошо ми е , повръща ми се , умирам от главоболие и ме наболява ниско долу......страхотна започнах деня, няма що  Crossing Arms

Пожелавам ви вашият да е хубав и изпълнен с положителни емоции.

Доста неприятно, аз съм шофьорка и всеки ден съм пред полудяване от движението в столицата защото си представете че ако живея в най-южната точка на града, работя в най-северната й и прекосявам целия град. Даже си нося един винкел за самозащита, но това е друга тема на разговор!!!
Теб мила те съветвам да изпиеш едно Нош-Па и след като се наобядваш поне още едно, ако болките продължават отивай да изпишат нещо по-силно. Най-вероятно от уплахата имаш леки контракции.....не се притеснявай, изпии едно чайче с медец и си отвори някой сайт за дрешки, козметика или каквото там те разтоварва и се усмихвай:-)))))))))))

# 199
момичета знаете ли какво установих и ме хваща яддддд.разбрах за изследванията защо ги пускат толкова късно/не всички доктори/защото едва ли не си пазят талоните щото нали знаете че ние до 12 седмица сме по опасни.и демек ако нещо се случи не дай си боже те да си имат талончета а не да ги хабят ммммммммм много ме е яд.stels bels не като котка ами както док се изрази като жена с 6-то раждане Mr. Green

Не е до талончетата. Аз още не съм се записала на ЖК и ходя на платено. Там докторката ми каза, че изследвания се пускат в края на третия месец.
Иначе живот и здраве на ЖК ще се запиша началото ма март, а дотогава ще съм 14 г.с. Олеле....това не е ли късно?

# 200
Привет мами! Как сте? Днес малко късно се включвам, но имах да отметна спешни задачки още от ранни зори. Напоследък все ми се случва петък да е най - натоварения ден от седмицата  #2gunfire

stels-bels, жестока статия. Смяла съм се със сълзи, даже почна и корема да ме наболява от смях  Laughing Честно казано, през цялото време докато четях, си представях една приятелка, особено в частта с пържените картофи, винаги имаше промишлени количества от тях с нея, че диването й други залъгалки не признаваше  Laughing

elica_2007, тук можеш да попиташ за това дали и колко ще ти се отрази на майчинството, ако си постоянно в болничен - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=538778.270. Иначе работодателят не може да те кара да излизаш в болничен, така че ако искаш да работиш, си ходи на работа спокойна, не могат нищо да ти кажат. Ти уведомила ли си ги писмено, че си бременна?

LiletoYa, много мило ми стана като прочетох поста ти, чак и аз се ухилих тъпо. Иначе аз съм страшен дебил, моите прегледи не ми действат така  Sad - явно съм лишена от всякаква романтика   Tired

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 10:45 от Koketka_majoretka

# 201
Добро утро и от мен!
Аз се събудих с жестоко гадене Sick
Днес времето горе-долу е хубаво,пече страхотно слънце и ще излезем с Боян малко на разходка,че нещо ми писна затворена вкъщи....А от другата седмица като го пусна пак на ясла,поне ще имам малко почивка....
Стелс,страхооотна статия JoyИ аз се смях до сълзи,наистина има някои верни неща в нея. Laughing

# 202
Здравейте,тумбачкииииииии Hug Grinning
Май не съм от най-активните,но това при мен е разбирамемо-свободното ми време за и-нет е направо лукс...Докато се наканя да пиша,вие сте изписали целия форум вече LaughingНямам време да чета наред,затова ще давам по диагонал после...Виждам,че имаме още нови попълнения-честито и добре дошли на всички Heart Eyes
Момичета,миналата седмица казах на шефа ми,че съм бременна и се изненадах от положителната му реакция.Каза ми,че вече не мога да вдигам тежко и че ще се съобразят със състоянието ми...Лошата новина че,че ни предстоят съкращения на персонала от 11-и този месец и засега само се знае,че ще махнат 10 човека,но кои са,никой не знае.Дано не съм сред тях,но пък ако ме махнат,не е краят на света.Дъщеря ми вече започна да се поотпуска и да търси контакт с мен,но аз нито подхващам темата наново,нито говоря за състоянието си.Заела съм изчакваща позиция и ще видя какво ще стане.
Момичета,имам един много,ама много тъп въпрос:кажете ми как да си сложа лентичка,но не от този сайт!!! EmbarassedВлезнах в едни хубави сайтове,копирах си кода,но после не мога и не мога да разбера къде да го пейстна GrinningЯвно нямам никакъв опит из форумите и съм като пате в калчища...
Някой зна ели нещо за Marpen? ConfusedПоследно беше споменала,че е зле и от тогава май никаква я няма....Мисля я непрестанно Praynig
Лек ден засега на всички ви и извинете,че не съм в течение на нещата около вас!!!Наистина изпитвам страхотен дефицит на време за четене тук!Ще се постарая от тук нататък да съм по-отчетна Peace
Много Hugна тумбачетата  bouquet

# 203
И аз се забавлявах много на статията. Днес за първи път от доста време не ми се гади сутрин, та чак леко се притеснявам.
Още не съм си правила никакви изследвания, мисля другата седмица.
Вчера имах някакъв много странен ден, заяждах се с хората около мен за нищо. Трябва да се стягам. Струва ми се, че докато съм бременна просто си живея в някакъв друг свят от останалите , девет месеца в друго измерение.
Имам разни рокли тип римски, с колани под гърдите, просто защото много ги харесвам. Само, че изведнъж с тях взех да изглеждам доста бременна Grinning
Тук на работа имам две-три колежки с температура дошли и съм супер притеснена. Освен това вечно им е студено и не дават да се проветрява.

# 204
  • София
Мадленка  Hug радвам се ,че всичко е ОК!
Сънни гърл ох,блазе ти,на ясла-почивка от малкия! Дано ни приемат и нас септември,че не ми се мисли иначе... Whistling
Еййй такива киселини и гадене тази сутрин,едвам оправих леглата,а щях да ходя на фризьор,че съм побеляла вече в главата! Няма да е днес!
Хайде лек ден от мен.

А да,дайте ми паролата за албумчето,моля!

# 205
giuli ,дано я приемат малката през септември,макар че то бая време има до гогава. Hug
Ама така като гледам...май всички,които очакваме второ дете,децата ни са на горе-долу една и съща възръст между 1,5г. и 2г. Laughing
А мен киселините още не са ме почнали и се надявам да не се появяват скоро,чееее...

# 206
Koketka_majoretka ,благодаря ти за инфото,ще попитам в другата тема дано ми помогнат,иначе писмено още не съм уведомила,защото досега сме в отпуск,а и във вторник ще взема документа от АГ.Но мисля ако съм добре да хода на работа от понеделник и без друго аз работа до обяд, та се надявам да се справя Simple Smile
Хубав и слънчев ден на всички Hug

# 207
Evita_Peronski благодаря ти мила ,така и ще направя.Ама ти с тоя винкел ме разсмя - страшна мама си ей  Sunglasses

Аз отивам да се мъча да хапна нещо , че да не пия нош -па на гладно . ooooh!

# 208
Здравейте момичета.
Аз все по-рядко се включвам, но с това гадене и повръщане няма как само в легнало положение съм.
Маринелка чак днес се свързах с 17 поликлиника и казаха, че на д-р Елица Иванова графика е пълен. Ти какво направи намерили си при кого да си водиш ЖК. Пиши понеже и на мен ми е близо и затова се ориентирах към 17 поликлиника.
Успешен ден на всички.

# 209
здравейте,възползвам се докато малкия спи Rolling Eyes

исках да ви попитам има ли майки студентки сред нас.ако има искам да ви кажа(ако някоя мама незнае де,може пък и да знаете Embarassed)всяка майка студентка в редовна форма на обучение има право да получи помощ за майка студентка която е на стойност 2880лв.аз с първото си дете получих такава помощ и се надявам и сега да успея с второто Crazy

има и една тема на която може да се задават въпросчета,момичетата са много отзивчиви,ако искате мога да ви я постна

сега ставам да се помъча да хапна нещо Sick

Общи условия

Активация на акаунт