Отговори
# 180
smehorana и на мен така ми казаха, щом толкова искам нормално, ако се усложнят нещата, да имам предвид, че може да се стигне все пак до спешно секцио Peace

# 181
Уффф,ами значи аз до последно ще си настоявам за нормално раждане....Като трябва ще сменя няколко лекаря,но...Смятам,че бих се справила,а и както вие казвате,дори по време на раждането,ако нещо се усложни-има възможност за секцио...Но то пак си е до късмет на какъв лекар ще попаднеш,повечето не обичат да поемат рискове...

# 182
Sunny, сигурна съм, че ще успееш да намериш лекар, който реално да прецени доколко при теб има възмоност да се пробва вагинално раждане, респективно да проведе такова. Пък и имаш време, можеш на спокойствие да проучиш всичко по въпроса  Peace
На мен лично много ми допада този сайт - http://www.estestveno.com/. Действа ми много успокояващо. Може да е интересен за теб и за другите момичета.
Стискам палци да успееш да реализираш така желаното от теб раждане  Hug

# 183
момичета гледам че обсъждате раждането.в интерес на истината хич не ме е страх от раждането с малката родих без да разбера дето се казва /лекарите и акушерките /се чудеха какво е туй нещо първескиня а толкова бързо и лесно да роди без нито един шеф и нито един вик.Но има едно но при мен мога да родя 5 деца ама пусто това носене 9 месеца си ми е голям страх.честно да ви кажа в момента живея ден за ден най ме е страх с тия вируси че съм супер кекава и не ми минава с бабини илачи и смукалки а винаги все до сериозни хапове се стига.айде стига съм философствала пожелавам на всички да ги избутаме безпроблемно месеците до септември и да гушкаме най хубавите и пухкави бебенца  Hug

# 184
klims9 , браво  бе жена -  като  котка раждаш май !  Ти си  просто  родена за това !!!   bouquet  Дай Боже всяка бременна да роди  без усложнения !  Peace

Имаме време до раждането  момичета  !  Трябва да се грижим  сега за  бебето  в дните  до раждането  .... още сме на 2,5 - 3 см големина ... Ехееееее , има време до  крайния  момент!   bouquet

Избирайте  гинеколозите ( и не само тях )  правилно - да са проверени , да  действат повече от колкото  да говорят ....

Моя  АГ  днес са го извикали  спешно  в болницата  и  не можахме да видим бебето на ехографа ,  но  все пак  отидох и  до  болницата да  си  взема направленията  за изследванията  ... Утре  се чудя   на гладно  как  ще се справя като  и  на  сито ми  се вие свят ....
  Зъбът ми  е добре  , зъбът ми  е добре .... yes yes  Днес  вече запълниха каналите с паста  и  в понеделник  ще го  запечатат с пломбата  .... Най -накрая ! Peace

# 185
Момичета, бях на доктор. Имам и снимка вече. Сакчето е 15 мм, и имам една точица вътре. Обаче тоя ултразвук ме определя на 5с. и 3 ден.. а аз съм 6с. и 3 ден! Изумена съм..нормално лие  даима такава разлика??????????

# 186
момичета знаете ли какво установих и ме хваща яддддд.разбрах за изследванията защо ги пускат толкова късно/не всички доктори/защото едва ли не си пазят талоните щото нали знаете че ние до 12 седмица сме по опасни.и демек ако нещо се случи не дай си боже те да си имат талончета а не да ги хабят ммммммммм много ме е яд.stels bels не като котка ами както док се изрази като жена с 6-то раждане Mr. Green

# 187
renka86 и при мене е така аз по калкулатори днес влизам в 11 г.с а реално ехото  показва 9 г.с.док каза всичко нормално newsm78

# 188
Не се шашкайте момичета  ... Има разминаване ! Ехографа си има параметри -   описва размери  , но  всяка от нас ще роди  различно бебе ....  Не  забравяйте  , че има дребни  бебета а има и  едри а някои са си  направо гиганти !
 Спокойнооооо !!! Peace

# 189
  • varna
Наистина има разминаване между ехографа и менструацията в началото на бременността !след 12 г.с.,когато започнат да замерват главичката на бебето ще са по-точни в измерванията си - така че не се притеснявайте,разлика от една седмица поне на този етап не е толкова стряскаща!!!

# 190
Ох , я погледнете това - разсмях  се много  - честно  Peace Joy hahaha
 После открих и  себе си  там ...  Joy
  Ноооо  baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral
http://www.vchera.bg/mrysnite-taini-na-cinderella/

# 191
Момичета, благодаря ви, че и в новата тема не сте ме забравили! Confused  Heart Eyes
Надявам се, че всички сте много здравички и сте чули вече туптящи сърчица!  newsm51

# 192
Здравейте мами Hug
Аз да се похваля,че вече се чувствам по-добре и се зачудвам дали да не продължа да си хода на работа от понеделник и да съобща на шефката си,че засега няма да излизам болничен, както тя искаше да съм през цялата бременност болничен ConfusedПо този повод искам да ви питам ако съм болничен от сега до края на бременноста дали ще окаже някакво въздействие върху майчинството ми,като преди да забременея имам стаж 12 месеца без прекъсване.И майнчиството върху твърдия щат(заплата)ли се изплаща или върху брутната заработка за предходните 12 месеца Rolling Eyes

# 193
Ох, и аз много се смях на тази статия за Пепеляшка, направо си припомних бебешките дни на Диди hahaha

# 194
здравейте пак от мен мацки

аз успях да ви прочета малко но спрях защото много ми се гади.незнам какво  ми става но аз имам чувството че вместо да ми минава всеки ден става все по зле.не повръщам но имам всеки ден едно такова монотонно гадене,нито е много силно но пък е гадно,изпива ми силичките. Tired Sick
даже досега не ми се беше случвало вечер да ми се гади... Confused иначе ис първата бременност мии беше така,само че дето тогава до 4 месец неможех да хапна нищо и свалих 4кг а сега си хапвам ако има пред мен нещо за хапване Rolling Eyes

сега на 10 съм на изследвания  и след това на преглед да видим мойта шуша колко е порастнала Laughing
сега отивам да се гушна до малкия че и той не ме оставя да спя по цяла вечер,само се върти и отвива
лека вечер момичета Hug

Общи условия

Активация на акаунт