90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 598
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • TX
....Вече е решено,ще преместя водния с една четворка
Murka мисля, че имаше предвид да изкара още една четворка и тогава да кара воден - това не е разместване на дните. Golden Queen да каже ако греша Grinning

Dream,точно това имах предвид,ще изкарам още една четворка и тогава воден! Simple Smile
Да Куинче, разбрах те още на първо четене, но това също е разместване  Wink водният от 29 ден става 33.  Sunglasses но решението си е твое, за да го направиш вероятно имаш съображения, а моите да ти дам такъв съвет е от евенуално зацикляне

# 346
Днес ми е 3-ти ден,  ама резултат няма,даже 500гр +! А вчера не вечерях защото ходих на спорт и мина 20ч!  Моля ви , дайте ми кураж, с Дюкан която правих за малко преди 2 години всички около мен свалиха ,а аз 2 кг за един месец, дано тази да даде резултат! Може и да не я правя правилно, ама чета ли чета ,питам?!?! Знам ли!? Утре е плодов дано да смъкна малко!
Само като си го  написах и ми олекна!
Благодаря!
ПП. Сега съм 62,900 висока съм 163 ,трябва да стана минимум 58, а ,макс 53!

# 347
бърз отчет до тук ; 2 кафета, 1 чай, и водаааааа help

Деничка, аз така покрай четенето за изпити все напънявах че на празен стомах трудно се мисли  Rolling Eyes кураж
bad woman, стискам ти палци  Hug

Flowers, овесени ядки - във въглехидратния с вода. вчера пак го коментирахме  

Овесените ядки (мюслита) със или без сушени плодове и ядки - във въглехидратния. Без мляко - с чай, вода или компот.

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 15:40 от Мимка*

# 348
Благодаря ви, момичета!  bouquet По принцип добре звучи минус 6 кг, но реално погледнато сигурно от тях само 2-3 кг са мазнини. Но определено усещам и промяна по дрехите.

Клише, много искам да пробвам Линдт с портокалови корички , но веднъж като му гледах състава и май имаше нещо нережимно, обаче не се сещам точно какво, може и да греша. Peace

# 349
denichka1990, благодаря за хубавите думи и да дам отговор на въпроса ти - това са сегашните ми мерки, старите са +тези с червено  Embarassed
f1st1chka, честито, много добре си се справила!!!   bouquet

# 350
здравейте и аз да се  отчета днес
з- кафе
о- 1 филийка с сладко и две шоколадови бонбонки и малко солети
за вечеря незнам
с водата сам много зле никога не сам пила толкова много вода и сега постояно сам 00
днес ми е 3-ден и сам -1 кг много сам щаслива  newsm44

# 351
Здравейте, имам един въпрос овесените ядки към кой ден са? И с какво ги смесвате?
за въглехидратния
можеш да им сложиш мед или зарах и ядки сурови

# 352
  • Варна
mamabena не знам, защо не сваляш, но често се пише, че белтъците в белтъчния не се смесват, така че тези "печени кюфтета върху сирене" не са добре, или кюфтета или сирене  Peace
днес ми е плодов, лошо! Гладна съм!

За малко да пропусна това  Rolling Eyes
Ама тогава тия рецепти са неточни !!!
ето от къде гледах :

http://fidanki.multiply.com/photos/album/4/4#photo=2

не бива така да подвеждате Sad

Попаднах на това, а бях забравила да пиша за рецептите. Когато правихме сайта тогава и слагахме рецептите с Жанета, нямаше още точен превод на книгата и не се знаеше, че не трябва да се смесват белтъци. Това е причината да има такива рецепти  Peace

# 353
Здравейте  бъдещи фиданки   bouquet  bouquet
Не съм много навътре в диетата, но защо го ядете този кашкавал пане, първо се панира с брашно и галета и второ се пържи  newsm78
Преди няколко страници духи -пухи отговори точно на същия въпрос-ядат се във въглехидратен с вода, чай или компот Peace Аз също веднъж си хапнах такива, заврях си водичка сложих 4-лъжици овесени ядки със сушени плодове (това е мюсли, но от цели овесени ядки със сушени плодове)и 1чаена лъжичка мед (сигурно може и повече защото е въглехидратен ден) и изчаках да омекнат добре става вкусно поне според моя вкус.

# 354
  • София
Клише, много искам да пробвам Линдт с портокалови корички , но веднъж като му гледах състава и май имаше нещо нережимно, обаче не се сещам точно какво, може и да греша. Peace

Да, пише, че има масло. Но пък колко да е това масло в един ред шоколад  Rolling Eyes Все пак говорим за въглехидратния когато са позволени малко волности за вечеря. В книгата има рецепти за сладкиши с по 8 яйца, с мляко и т.н...

# 355
Да, пише, че има масло. Но пък колко да е това масло в един ред шоколад  Rolling Eyes Все пак говорим за въглехидратния когато са позволени малко волности за вечеря. В книгата има рецепти за сладкиши с по 8 яйца, с мляко и т.н...

Да, права си“ Simple Smile Май ще взема да го пробвам и аз...ммм Mr. Green

# 356
Eхо, момичета, как сте, слабеете ли?  Party

Аз пиша курсови работи на килограм. И пия вода, сигурно вече ще станат 4 литра. Ама ми е добре. Иначе седя с тампони в ушите да не изтече мозъка, оп, за да не изтекат капките за уши. Те май не са от най- режимните течности  Joy

Както и да е.
Да дам отчет
- закуска: фреш от мандарини една чаша
- обяд: два кремвирша( Стара планина) запеченки и два моркова настъргани с оцет
- вечерята предстои: телешко със спанак.

Много воля ви пожелавам!

# 357
  • Троян
Ми от 17.01 съм започнала. По принцип гледам да спазвам и часовете между храненията и самия ден, но понякога се случват и прегрешения, макар и малки  Embarassed  В момента съм 64 кг. и искам да стана около 55. Виждам че има момичета, които също са се изкушавали, но са смъквали  Cry Пустому опустяло отслабване, майкооо направо незнам  Cry  Cry

А вода пиеш ли?Може би трябва да намалиш порциите, да не смесваш белтъци ,кантара цифров ли е? Колко си висока? Извинявай за многото въпроси ,но трябва да разберем защо не сваляш.

Еми за водата от 3 дни започнах, иначе течности под формата на чай и кафе съм пила, но водата ми е зор  Embarassed Може ли от това да идва проблема и не ям по много, като гледам има такива които хапват на едно ядене по толкова колкото аз за обяд и вечеря и имат резултат  #Cussing out newsm78. denichka1990   БЛагодаря за коража. Ти поне си в края и е нормално по-малко да сваляш, а аз съм в началото и нищо, и да кантара мие  механичен  Laughing

# 358
  • София
mamabena не знам, защо не сваляш, но често се пише, че белтъците в белтъчния не се смесват, така че тези "печени кюфтета върху сирене" не са добре, или кюфтета или сирене  Peace
днес ми е плодов, лошо! Гладна съм!

За малко да пропусна това  Rolling Eyes
Ама тогава тия рецепти са неточни !!!
ето от къде гледах :

http://fidanki.multiply.com/photos/album/4/4#photo=2

не бива така да подвеждате Sad

Попаднах на това, а бях забравила да пиша за рецептите. Когато правихме сайта тогава и слагахме рецептите с Жанета, нямаше още точен превод на книгата и не се знаеше, че не трябва да се смесват белтъци. Това е причината да има такива рецепти  Peace
То, затова ги няма и линковете към първите теми Peace Предшественичките ни са се учели от опита и грешката,много волни програми е имало и въпреки това, пак са постигали чудесни резултати Peace

# 359
Здравейте момичета. Аз за малко спирам с ученето, да си почина и влизам да се разсея малко с вас Simple Smile

Мимка* наистина на гладно е много трудно да се мисли, и с едно главоболие се събудих, 2 нурофена пих и не ми минава. И към 2 часа изядох един банан. Развалих си водния, но по-важно ми е в момента да се подготвя добре за изпита. Ще гледам да не ям друг плод до края на деня и само с банана да се размина.

November_ така по-бива  Grinning Защото гледам ти аз мерките и моите в момента са почти същите и си викам от тях да тръгваш и толкова да си свалила  Thinking Значи в момента с теб сме на едно ниво горе долу Simple Smile  Hug

Общи условия

Активация на акаунт