Машина за хляб-39 част

• 62 288
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
alys честито! Най-после, след толкова бури и у вас изгря слънце. Да си ползваш новата придобивка със здраве. Първият ти хляб е удар в десятката. Все така да е. newsm10
  bouquet

# 226
Чудесни хлебчета на Лабрех,Дудка  и Болярката  Peace
galaMa , връщай машинката без много обяснения, ако те питат кажи, че не нагрява.
Нищо не споменавай за коричка на хляба.
Няма да ти върнат парите, но аможеш да си я замениш с друга-
Пробвай с др- модел, аз направих така и не съжалявам.
Успех
   bouquet 

# 227
Чудесни хлебчета на Лабрех,Дудка  и Болярката  Peace
galaMa , връщай машинката без много обяснения, ако те питат кажи, че не нагрява.
Нищо не споменавай за коричка на хляба.
Няма да ти върнат парите, но аможеш да си я замениш с друга-
Пробвай с др- модел, аз направих така и не съжалявам.
Успех
   bouquet 

Дано да стане, но тук започва питанката, каква да си взема. Ти каква си взе?

# 228
Аз замених Мулинекс с Филипс.
За сега съм много доволна, за вбъдеще  ще видим
  Laughing

# 229
Кои са моделите и на двете?

# 230
max-mama   bouquet  chef  bouquet Много благодаря   bouquet
Следвах рецептата и съветите ти и сега си хапвам вкусен козунак  Peace
Само дето сложих още 2-3 с.л. брашно и още толкова олио, добавени постепенно. Получи се на конци, макар че може да са и по-добре изразени. Бухна много. Изпълни кошницата. Извадих го 5 мин. преди последното 10 секундно месене, оформих го на плитки, за 30 мин. втаса във фурната на 40 градуса и после за около 30-40 мин. се изпече на 175 градуса. Като за първи опит съм мноооого доволна. Това което ми се струваше мисията невъзможна е вече "покорвн връх". Благодаря на всички   bouquet
Завидях ти благородно.  Hug
Аз вчера правих втори опит за козунаци и ми станаха пак като кекс.  Embarassed А ги плетох и всичко по рецептата на макс мама направих.  Вече си мисля, че тестото не трябва да е толкова меко. Друга причина не мога да измисля. Sad

# 231
Tоку що изпекох ябълковия кейк на Танита .Бухна, изпече се добре , но при ваденето се разчупи,т.е. част от долната кора остана залепена за дъното на машинката.А след това не мога да извадя бъркалките. Sad  В инструкцията пише да се накисне за 10 мин в гореща вода, ама не става Sad Sad Sad Къде бъркам?

# 232
  • Русе
  Влизам да се оплача,че ми се развали Аласката след няма 2 месеца успешна работа. Термолегулатор по всяка вероятност. Чакам вест от сервиза.Обещаха в края н седмицата да дадат вест. Praynig

# 233
tini-mini , нека по-специалистите да кажат, но конците може би се дължат на постепенното добавяне на мазнина(полвината я сложих в началото, а останалата постепенно по 1-2 с.л.) и на плетенето, като внимателно оформяш и изтегляш фитилите. Но и от моите конци може да се иска още, съвсем леко са очертани. Ако тестето е лепкаво трябва да се добави мазнина, не брашно(или поне по-малко брашно).

# 234
О, слава богу, след като постоя 20-минути с врялата вода успях да  извадя бъркалките - беше попаднало тесто отдолу и ги беше слепило за дъното. Но може би трябва да изваждам печивата след като малко са се охладили, за да не ми се разцепват

# 235
A m b e r , и аз съм така   Sad  ...чакам си, пък да видим каква ще излезе...моята тъкмо навърши един месец и се развали..е нищо не ни остава освен да четем какво можем да сготвим като пристигне  Mr. Green  bouquet

# 236
  • Разград
max-mama   bouquet  chef  bouquet Много благодаря   bouquet
Следвах рецептата и съветите ти и сега си хапвам вкусен козунак  Peace
Само дето сложих още 2-3 с.л. брашно и още толкова олио, добавени постепенно. Получи се на конци, макар че може да са и по-добре изразени. Бухна много. Изпълни кошницата. Извадих го 5 мин. преди последното 10 секундно месене, оформих го на плитки, за 30 мин. втаса във фурната на 40 градуса и после за около 30-40 мин. се изпече на 175 градуса. Като за първи опит съм мноооого доволна. Това което ми се струваше мисията невъзможна е вече "покорвн връх". Благодаря на всички   bouquet
Завидях ти благородно.  Hug
Аз вчера правих втори опит за козунаци и ми станаха пак като кекс.  Embarassed А ги плетох и всичко по рецептата на макс мама направих.  Вече си мисля, че тестото не трябва да е толкова меко. Друга причина не мога да измисля. Sad

Предполагам и аз,че там е причината.Когато тестото е по-меко не издържа на двете втасвания.

Вики,браво. Peace

# 237
  • Враца
Аз правих Украйнски козунак точно по рецептата  ooooh!
Стана един безвкусен хляб на конци  Joy

# 238

Днес правих newsm78.......и аз не знам какво, сладък хляб с орехи и стафиди. Grinning Бях си го харесала на една снимка, но днес на живо как ми хареса, засрамих се от себе си, толкова много унищожих от него. Че и с масло, за не са му малко иначе калориите........ Embarassed Embarassed Embarassed

# 239
  • София

Днес правих newsm78.......и аз не знам какво, сладък хляб с орехи и стафиди. Grinning Бях си го харесала на една снимка, но днес на живо как ми хареса, засрамих се от себе си, толкова много унищожих от него. Че и с масло, за не са му малко иначе калориите........ Embarassed Embarassed Embarassed

Да ти е сладко, labrex !:DМного им здраве на калориите... Wink

Аз,днес правих Болярската питка на Биляна.Месих на ръка,спазих всички указания и стана много хубава,НО пак няма конци smile3515!Къде бъркам ,не знам!!!
Много ме е яд на мене си!

Общи условия

Активация на акаунт