Февруари ето го дойде ,здраве и късмет на всички да ни донесе.

• 8 014
  • 156
  •   1
Отговори
# 105
valia.stankova, наистина е жестоко. Сажалявам за трагедията на това момиче.Питаш как да и помогнеш? Едва ли ще можеш в момента.. Никой не е в състояние да излекува тази ужасна загуба, но можеш да бъдеш до нея  дори и безмълвна. След време тя ще го оцени. Приятел в нужда се познава ............... Sad

# 106
Отдавна не бях чела признавам си и много съжалявам, защото толкова хубави новини има тук!!!
Много съм щастлива за всички бременни момичета! Дано всичката положителна енергия е с тях и да си родят най хубавите и здравички бебоци!
Светле, майсторка си Simple Smile Ние сме решили тая година да правим мартеничките вкъщи с Вики, стига да останат мъниста, защото тя си измисля съвсем други игри с тях Simple Smile
Иначе сме добре, и ние се приготвяме за рождения ден.

# 107
Рени благодаря ти, мисля в близкия месец да не я притеснявам повече,да я оставя да се посъвземе. Хубавото е,че е споделила,че след 6 м ще правят опити за второ,много се радвам,искерно се надявам да се съвземе по-бързо от случилото се.

# 108
valia.stankova съжалявам за случилото се с приятелката ти аз загубих моето бебе преди 3 месеца и мога да ти каже че болката не намалява и грам напротив става все по голяма но искам да ти кажа че приятелката ти ще има нужда от хора който я обичат така че бъди до нея аз винаги съм помагала на приятелки без значение за какво е ставало на въпрос а когато аз имах нужда от подкрепа нямаше никой до мен така че бих ти казала да бъдеш до нея ако тя те допусне разбира се дори и само за да помълчите заедно  Hug

# 109

Честити  Рожден Ден, пораснал Бобчо! От все сърце ти пожелавам да растеш мноого здраво, все така буйно и изпълнено с енерегия дете! Много подаръци и щур купон на празника!

Честит празник на мама и татко!  bouquet Весенце, бъдете и вие много здрави, за да се радвате на малкия щурчо! Направо имам чувството, че Бобо се роди вчера, а той вече си е голям мъж!

# 110
Много целувки на порасналия голям мъж Бобо! Продължавай все така да правиш мама и тати щастливи, палавнико!  Heart Eyes
Весе, Емо, честит заслужен празник!
   bouquet

# 111
  • София
Честит рожден ден на порасналото Бобче - да е здраво и щастливо детенце,да е умно и пълно с приятели и весели игри!
 Весе , Heart Eyes Hug  bouquet

# 112
Честит 3-ти рожден ден на голямото момче Бобо. Да расте много здрав и щастлив, за радост на мама и тате

# 113
Благодаря, момичета.

# 114
Честит рожден ден на Бобо! Да расте здрав и безгрижен! Честит празник на мама и тате  Hug  bouquet

# 115
 Честит Рожден Ден на голямото момче Бобо,макар и с малко закъснение)!Да е здрав и усмихнат и много послушен за радост на щастливите мама и татко! newsm59
 Прекрасни снимки,моного чаровен Дари! Heart Eyes
 Надявам се при Фивър всичко да е под контрол и продължавам да се моля за тях!Знам,че ще успеят! Praynig Praynig Praynig

valia.stankova,съжалявам за ужасната загуба на приятелката ти!Не я кори,че не ти вдига,това че тя знае че може да разчита на теб е достатъчно!И не я съжалявай,тя няма нужда от това,повярвай!Има нужда от разбиране,когато тя е готова тя ще говори за онова което я измъчва!Хубаво  е,че не се е сломила и мислят за друго бебче-при мен минаха почти 9 ужасни месеца от смърта на моята бебка и почти година от загубата на другата близначка в 22седмица,болката е жигосала така сърцето и душата ми ,че на моменти пари!А аз след всичко това не смеех да си помисля за друга бременност!Момичетата тук са като мое семейство и те ми дадоха сили да продължа,с тяхна помощ преодолях много трудни моменти и продължавам да преодолявам такива,защото когато дойде новата бременност започнаха параноичните ми страхове и те ми даваха сила и вяра!Ако има желание и изпитва нужда ,нека пише тук-ще срешне истинско разбиране и подкрепа!А ти си истински нейн приятел!Прегръщам ви виртуално и двете! Peace

# 116
  • Варна
Здравейте момичета. Искам /макар и късно  Embarassed/да поздравя всички, които са имали повод за празнуване, да са живи, здрави и много щастливи им желая   bouquet

valia.stankova, и аз съжалявам за загубата на твоята приятелка, остави я да се почувства готова да разговаря с теб. Много е трудно в началото, поне аз не исках да разговарям и да се виждам с абсолютно никой, дори и с най-близките ми приятели, дори и със собственото си семейство. По-късно вече сама исках да говоря за това...

Така... а сега искам да ви кажа, че съм бременна и мнооого притеснена за развитието на нещата, опитвам се да се успокоявам  Simple Smile

# 117
Сисииииииииииииии, Hug Hug Hug
браво мила,толкова се радвам за теб,всички сме притеснени,но ще видиш ,че всичко ще е наред,мила!Поздравления  и леко бременеене ! newsm44  newsm44

# 118
Сиси браво мила направо не можеш да си представиш каква радост изпитах като прочетох поста ти много се радвам за теб въпреки че не се познаваме лично ви чувствам много близки сега трябва да си спокойна и ще видиш че всичко ще е наред  Hugте мила

# 119
  • Варна
Сисииииииииииииии,  newsm44 newsm68 newsm44!

Тъкмо чета в темата за шкембетата какво е написла Ели и първата ми мисъл беше за теб!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Много се радвам за теб, мила! Толкова много изстрада, сега е време за малко щастие. Знам, че ти е притеснено - с всички ни е така и минаваме през най-различни фази и ни връхлитат чувства непознати досега. Но няма да се предаваме и ще се справим заедно! Пиши всеки път като те тормози нещо и ние ще сме до теб!
Ех, че се радвам.... newsm44 Прегръщам те!

Общи условия

Активация на акаунт