Февруари ето го дойде ,здраве и късмет на всички да ни донесе.

• 8 008
  • 156
  •   1
Отговори
Нека бъдем здрави и щастливИ. Hug Hug Hug

# 1
Честита ни нова темичка,нека я напълним само с хубавини Grinning

Днес се чуствам ужасно.....................,поредният 2.02............... Cry............липсваш ни мъниче......винаги ще си ми в сърцето........винаги Cry

# 2
Честита нова тема, момичета!   bouquet

Исе     spoko

# 3
Честит ни нов месец и честита нова темичка   bouquet
Дано се напълни само с добри новини Hug Peace

# 4
Ето го и новият месец, който чаках с нетърпение!
Остават точно девет дни до срещата ми с малкия разбойник!  Heart Eyes

Знам, че мъката не може да ни пусне така лесно от хватката си, но ви моля от сърце - нека мислим положително и вярваме, че скоро и при нас ще изгрее слънцето!  Hug
Прегръщам ви, момичета!

# 5
Мили приятелки, моля ви за едни силно стиснати палци! Не са за мен, а за моя много близка приятелка. Убедена съм във вашата (нашата) сила и вяра и знам на какво е способна тя! Благодаря ви! Praynig Praynig Praynig Hug

# 6
  • Варна
Честита нова темичка! Нека е пълна с радостни новини и никакви болести!
Сладуранке имате едни стиснати палци за твоята приятелка от мен. Дано всичко при нея се оправи!

# 7
Да е пълна темата с хубави постове!
Аз лично не обичам ( дори мразя) този месец от 4 г. насам!
Исе и тук  Hug  те много и силно!
Сладуранка имаш  fingerscrossed и изпращам цялата си позитивна енергия към твоята близка! Peace Всичко ще е наред!

# 8
  В месеца на вино и любов пожелавам на всички ни много здраве,щастие и късмет! txtloves newsm24
На коремчетата- Галики и Куйни най-прекрасните бебчета в обятията им! Praynig
На всички момичета,чакащи да видят  EFP-много вяра и надежда! Peace
Дано няма болни малки и големи! Praynig
Исе  Hug
Сладуранка стиснати палчета и от мен! Praynig

Благодаря Ви,че Ви имам до себе си  в най-трудните и в радостните моменти,мили момичета! Kissing Heart

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 09:11 от elisalou

# 9
  • Талант на 2012,2013 г.
И аз в новата тема. Месеца започна с лошо при мен. Но пък нали хората са казали, че винаги след лошото идва добро. На това се надявам и аз...

Пожелавам на всички вас един месец изпълнен с хубави емоции и тема запълнена с усмивки... Hug Hug Hug

# 10
Здравейте, девойки,

не съм писала скоро, защото ни натисна гадният грип. Този път наред. Всичките го изакрахме, а децата най-тежко. Слава Богу, вече сме добре!

Но пък ви следях редовно!

# 11
Честита да е новата тема! Честит празник на рожденничките със закъснение!

# 12
Здравейте!

Честита 2011, честита нова тема, много здраве, късмет и любов на всички! Не се разписвам често /правя бърз преглед и се моля и стискам палци, когато се нуждаете/.
Прегръщам Ви и искам да споделя нещо, което чух от Алена и хороскопа й за годината на заека, която започна след китайската нова година. "Очаква се да се родят много деца" и аз много, много силно се надявам да е така за всички момичета от този форум. Нека мечтата ви се сбъдне именно през тази година, щом и звездите са на ваша страна  Hug Hug Hug

# 13
Честит рожден де на Шошко! Жив, здрав и приятно палав да расте, а мама Неф и тати му да му се радват на всяка малка и голяма щуролия!
У нас е забавно, копчето за приказки на Мария се самонатисна и сега е голяма  Crazy. Вече ме поправя като не кажа някоя думичка правилно. Също така си е и все същото пристрастено кърмаче ми е и идея нямам какво да я правя. Ако може да не се разкача чудно би било.
Орисвам за този месец да се заченат едни такива смешни сладки цокчета, които да радват така чакащите ги наши мами и татковци, баби и дядовци, които да радват дните им, когато отново замирише на есен или зима след 8-9 месеца.  Hug

# 14
  • Варна
Честит рожден ден на Шошко! Да е много здрав и късметлия за родост на цялото си семейство!
След написаното от Lili X ми остава да се надявам, че годината на Заека ще ми донесе и на мен едно бебче.

Общи условия

Активация на акаунт