Февруари ето го дойде ,здраве и късмет на всички да ни донесе.

• 8 008
  • 156
  •   1
Отговори
# 30
Светле, чаках този ти пост.  Heart Eyes
Дано след като нейният лекар се намеси мъничко, нещата да се оправят и на милото ни Фивче да не му се налага да е подложено на недомлъвки и думи, стреляни на посоки.  Hug
Дано кризата да бъде овладяна сега и накрая даже да преноси, като другарката ни Светланка.  Praynig

# 31
Дано кризата да бъде овладяна сега и накрая даже да преноси, като другарката ни Светланка.  Praynig

От твоите уста в Божиите уши! Praynig

Ох, милата! 5 седмици ли ще я държат гладна?!  Щом няма контракции и изтичане на води, какво секцио ги гони за момента?

И мен това ме възмути! В общи линии явно и в това АГ си има не много кадърни лекари. Докторицата, която я е приела, не е успяла да намери серклажа при вагинален преглед! Shocked

# 32
  • Варна
Фивър, миличка, ако успееш да прочетеш това, първо:

СПОКОЙНО!   Hug

Макар да нямаш признаци за начеващо раждане, лекарите се опитват да се презастраховат.
Винаги първо гледат да отхвърлят най-тежкия вариант.
Прочели са в историята на заболяването за предишните ти аборти и веднага мислят за същото.
Може би не са обърнали внимание, че септумът вече е махнат?

Пролапсът на околоплодния мехур едва ли е чак такъв проблем, щом се щадиш и лежиш. Има жени в 9 месец се разхождат и си чистят къщите 2-3 седмици с разкритие, с доста по-тежък плод, без това да предизвика раждане.

Лежането сега ми се струва наистина разумно решение и ако тоновете на детето са добри и няма признаци за страдание на плода, няма какво да се месят. Колкото по-малко вагинални прегледи, толкова по-добре - щом мехура се подава, няма какво да бърникат, да не го закачат случайно.

Спокойствие и чакане му е майката. И силна храна. Опитай се ти или някой от близките ти да поговорите с лекарите, да не те държат излишно гладна в момента. Бебчето и ти имате нужда от храна и сили, за да растете и хубавеете.

Прегръщам те!  Hug Hug Hug

# 33
  • Варна
Няколко дне не съм влизала и сега прочетох това!
Стискам много силно палци за Фивърчето и се моля всичко да е наред  Praynig.
Аз като се върна назад и като си спомня като лежах и аз там какво беше и тръпки ме побиват. За лекарите не искам да коментирам.
Вярвам че този път Фивка ще успее да сбъдне мечтата си, от все сърце и го желая.

# 34
Светле, благодаря, че донесе тази добра в случая новина! Hug
Продължавам да се моля за Фивчето и вярвам в добрия край! Praynig Praynig Praynig

# 35
  Hug Hug Hug Фивърче , моля се тази ти бременност да завърши с живо и здраво бебе.

˙·٠ pretty٠·˙ много се зарадвах на новата ти лентичка. Късмет миличка.

# 36
Здравейте мили мами HugБоже, колко ми липсвахте Hug

Стискам палци за Фивърчето Peace дано всичко се оправи Praynig
Аз не знам от къде да започна ,10 дни  бях в болница с бронхит пневмония Sad Бебо е добре ще е едно детенце.  Мами това ми бе кошмара, първо антибиотика ,после толкова много мами имаше ,които ставаха майчици на ангелчета CryКато се сетя за тях и ми става толкова болно.В момента съм в някаква паника какво ще се случи с БХС ,с ФМ Не исках да се връщам в Майчин Дом ,но там ме приеха ,беше страшно .Толкова много мъка отново видях, че нямам сили да се зарадвам на моето растящо човече .
Прегръщам ви всички Hug
На всички ,които са имали повод да празнуват, много здраве и късмет  Hug

# 37
  • на дъното
Стискам силно палци за Фивърчето Praynig fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Cloverтози път вече трябва да успее милата.Светле в коя седмица е?
Нефертити извинявай за закъснението,но да ти честитя вече порасналия мъж,да е много здрава и да ви прави много щастливи  bouquet
diana_val4eva всичко ще е наред с БХС,сега си намери някакво занимание да се разсееш от това което пак си ижвияла в болницата.Покани приятелка на кафенце,някое филмче или книжка и така.Мисли позитивно
Ние бяхме много болни като за малко да ни приемат в болницата. Хвана ни грипчето колкото и да се пазихме.Аз вече съм здрава,но при Дени има усложнения и сме на АБ Cry.Днес сме на контролен преглед
Пазете се всички и ви желая хубав ден Hug

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 10:25 от silviayo

# 38
Здравейте, мацки,

чух се с Фивката. Днес сутринта е идвал нейният си лекар и е казал, че има големи шансове да устискат фронта. И че все пак той си я познава най-добре и затова вярва в добрия край. Казал е, че все пак съществува риск. Важното е, че инфекция няма, а също и  контракции! Следобед ще я гледат на видеозон. Дано новините са повече от чудесни тогава!  Praynig Тези дни са вливали сърфактант за дробчетата на бебчо. Изследванията от кръвта са излезнали: при норма 10 на левкоцитите, тя има 11. Но са й казали, че това не е проблем. Обяснили са, че само гъбичките не могат да спукат мехура.

Ами това е, според мен новините са добри! А ние да продължаваме да вярваме в бебчо и Фивка! И да се молим! Благодаря ви на всички за подкрепата!

# 39
 Здравейте,момичета!
Фивка,моля се за вас ,мила и вярвам,ще всичко ще е наред Praynig Praynig Praynig!Светле, Hugблагодаря за донесените добри новини-много ме зарадва след всичко,което прочетох! Peace
Дианка,мила,дано си по-добре Hug!Съжалявам за преживяното от теб,не унивай-трудно е ,но вярвам,че всичко ще е наред,мила Praynig Peace!
На всички,имали повод за празнуване-честито!  bouquetАз бях без компютър от събота и едва днес успявам да се включа!Добре съм,но имахме премеждия с домавния любимец два дни -то беше ходене по ветеринари и клиники,упойки,снимки...ужасно се разстройх и изплаших Cry!Голям ми е другар -мъжът ми ми я подари два дни след като загубихме бебка-ротвайлека на 10 месеца,но за съжаление,има проблем със задото краче и може би ще се наложи оперция-има наследствена болес Sadт!Извинявам се за отклонението от темата,но исках да споделя! Peace
 Прегръдки за всички! Hug

# 40
Дианка, мислех да пиша отдева и съвсем се отнесох. Исках да ти кажа, че Силвинцето е права! Трябва да се опиташ да се отърсиш от видяното в Майчин дом и да мислиш позитивно. Колкото и трудно да е. Понякога наистина сами трябва са преборим с мрачните мисли. Знам, че на думи звучи лесно, а на практика изисква чутовни усилия да се постигне. Но вие с бебчо го заслужавате. Свали си някой сладурска комедия и й се наслади. Чети темата за смешното раждане; на мен много ми помагаше. И хубавите мисли сами ще дойдат. Няма да униваш, защото бебчо има нужда мама да е щастлива и спокойна.

Ели, това за домашния любимец е много тъжно. Знам как тези същества стават част от семейството ти и колко много може да боли за тях! Дано се размине операцията на животинката. Най-малко това ти трябва сега, когато ти също трябва да си спокойна! Peace

# 41
Дано Фивчето от ден на ден да е все по добре ,Светли  Hug Hug Hug
Ели ,много мъчно ми стана за твоето кученце ,но ще се оправи мила . Hug
Силви дано вече Дени да е излекуван ,и вече не се разболява. Praynig
Диянче. ,добре си дошла  Hug,повече да не влизаш там . Praynig

# 42
Мили мами, благодаря Ви Hug HugНе знам защо ,но с вас се чувствам по спокойна, макар да сте далече Ви чувствам все едно сте ми хванали ръката и ме гледате в очите с благ поглед .Това усещане за мен е уникално .Понякога една дума значи толкова много.

Моля се на Господ, да ни закриля ,да сме по малко разтревожени и повече усмихнати Hug

Стискам палци на Фивка  Peace

# 43
  • Варна
Диди, радвам се, че се появи!  Hug Липсваше ми, но да си призная беше ме страх да попитам защо се губиш.  Embarassed Дано кошмарът вече е зад гърба ти.. Сигурно  ти е било адски трудно в болницата,  но сега си добре. Знам какво е от притеснения да не можеш да се зарадваш на бременността си. Ама няма да се даваме, нали  Heart Eyes Хайде, прегръщам те и ти пращам положителни мисли! Hug

# 44
Стискам палци за Fever.
Като не може по лесния начин, нека поне по трудния да успее да премине през тези критични седмици и да се радва на здраво бебче. Силно вярвам, че този път ще се справят, трябва.

Общи условия

Активация на акаунт