Февруари ето го дойде ,здраве и късмет на всички да ни донесе.

• 8 008
  • 156
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Лилибон, гледах снимките било е чудесно  Simple Smile поздравления.

# 151
  • Варна
Фивър, браво на теб! Дръж фронта все така! А няма ли възможност да си лежиш у дома, ако е само за лежането? Ще ти е много по-спокойно в домашна обстановка, а от това, което пишеш за вниманието от страна на персонала, у дома няма да си по-неглижирана.  Hug

Днес мина "Болницата  за мечета". Имах страхотен екип, преживяването беше чудесно. Много съм доволна и горда, че бях част от всичко това. Ако ви се гледат снимки - моля. Забавно беше. Simple Smile
Lilibon, държа да остана тук докато вляза в 7-я, а това е на 16-ти март. За щастие нямам никакви оплаквания, на системи съм, но всичко е поддържащо за всеки случай. Шийката ми е проблема, явно така съм си устроена, а и от всички тези интервенции е много мека и не трябва да има никакъв натиск. А за персонала - все едно не се грижат за бременни, а за някакви предмети, рутината ги е обвзела безпощадно.

# 152
 Фивка,   Hug Hug Hug отчитай се всеки ден:) Ние тук всички стискаме палци за бебчо!

Лилибон, страхотни сте!  Hug Hug Hug

# 153
  • Варна
Фивка много се радвам, че се разписа. За съжаление персоналът в повечето болници е под всякаква критика.
Лилибон изглежда наистина е било весело. Аз за съжаление не можах да присъствам, но майка ми заведе племенницата, бях и обещала. Даже я видях на снимките. После ми разказва, беше доста впечатлена.

# 154
  • Варна
Мерси! Марго, ще ми е интересно, ако ми пишеш какво точно я е впечатлило, въобще някаква обратна връзка.

Наминавам да оставя поздравче за Фивър с няколко кратки съвета от книгата "Бременност след загуба":

"Начини за справяне с тревогата:

1. Мислете положително(ако е възможно) - очаквайте най-доброто, вместо да си представяте най-лошото. Най-лошото вече сте го преживели и сте оцелели, сега се подгответе как да преживеете най-доброто.
2. Гледайте да сте заети с нещо - четене на книга, бродиране, плетене, говорете с някого.
3. Гледайте да не правите сравнения  - всеки лекар ще ви каже, че всяка бременност е различна. Затова не правете сравнения между тази бременност и предишните.
4. Заемете активна позиция в медицинските грижи за себе си - бъдете информирана и не се страхувайте да изисквате внимание и грижа.
5. Избягвайте чуждите истории за тежки бременности и раждания.
6. Живейте ден за ден - "Днес аз съм бременна." Бъдещето да се погрижи само за себе си, вие мислите как да прекарате добре днешния ден.
7. Можете да продължите да скърбите за предишните си загуби, но като цяло гледайте да стоите в настоящето, не в миналото и не в бъдещето.
8. Поставете грижата за себе си на първо място пред всички останали задължения - изживявате уникален период, който не трае вечно, затова си позволете няколко месеца да се грижите първо за себе си."

С пожелания за хубав ден!  Hug

# 155
Фивър, радвам се, че геройски прескачаш от ден в ден, представям си какъв ужас е да не можеш да мръднеш и то сред тези роботизирани лелки, но малка остава, сигурна съм, че този път всичко ще е наред.

# 156
Момичета, извинявайте, че нахлувам в темата Ви, но исках да разбера дали има новини за Фивър.
Аз съм от Мартенки 2009.
 Фивър, миличка, всички момичета от темата ти стискаме палци и се молим най-накрая да гушкаш така чаканата и мечтана рожба!!! Чакаме да споделиш добрата вест след два месеца  Party Praynig

Общи условия

Активация на акаунт