Февруари ето го дойде ,здраве и късмет на всички да ни донесе.

• 8 020
  • 156
  •   1
Отговори
# 135
 Светле Hug,предай на Фивка,че сме с нея и вярваме че ще успее да сбъдне мечтата си Peace!Дано Бог ги закриля и наистина да е при кадърни лекари Praynig!
 Момичета, Hugужасно е да се борите с такива проблеми,отстоявайте си  правата!
 Усмихнат ден на всички-малки и големи и прекрасни почивни дни! Hug Hug Hug

# 136
Жори, голям да порастеш и все така да радваш своята майчица!  Heart Eyes
Много странно е това, че Фивчето трябва да си плаща престоя в болницата. Да не би за придружител да я таксуват?

# 137
Щастливо детство и много игри на Жори нека бъде много здрав и да радва мама и тате
Зори честит празник миличка

# 138
Честит Рожден Ден, пораснал слънчо Жори! Жив и здрав да си! И мнооого палав, за радост на мама и татко! Пожелавам ти щур купон днес и чудни подаръци!

Зоренце, честит празник, миличка!  bouquet Да сте живи и здрави и вие с тати!

# 139
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРКО
 newsm59 nbirthday newsm67 нека расте здраво и щастливо детето ти Зори   bouquet

# 140
Фифка милата ,всеки ден я мисля  Praynigдано са добре .,че не е истина през какво изпитание минава ,за да сбъдне мечтата си  Praynig
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
за нея и бебчето и. и .

# 141
Зори, с мъничко закъснение  Blush Да ти е живо и здраво порасналото чаровно момченце! Много да ви радва и да расте безгрижен и щастлив!   bouquet Heart Eyes Hug

Тези които се чуват с фивчето - поздрави и от мен. Има и моите стиснати палци за щастливия финал!
Аз както знаете лежах 2 месеца и 4 дена в болница и не съм плащала абсолютно нищо.
Е, това беше преди 4 години, разбира се....

# 142
Със закъснение искам да поздравя порасналите момчета Жорко и Бобчо! Пожелавам им да растат здрави и щастливи деца ,да носят радост в дома !
Късмет на Фивка fingerscrossed.
Сиси, чудесна новина ,радвам се  Flowers Four Leaf Clover.

# 143
  • Варна
Честит рожден ден на Жори, на патерички! Да е жив и здрав!
И аз все си мисля за Фивка, дано всичко с нея е добре. А за плащането, не бих се учудила, ако трябва и да плаща, то с тези постоянни реформи и пътеки вече всички се объркахме. Спомням си и аз като лежах в АГ-то, като бях бременна, че първия път беше голямо уточнение какво да пишат, защото затова нямало пътека, трябвало нещо друго да пишат, абе ужас направо.

# 144
И тук Честит Рожден Ден на Жорето! Много щастливо и жизнерадостно дете да расте! Tada

# 145
Момичета не пиша,но искам да знаете,че ви чета и мисля!
Стискам палци за Фифка...Честито на бременните вече мамчета.Браво милички направихте първите стъпки,малко ви остава.Само мислете положително всичко ще се нареди.

# 146
  • Варна
днес ми донесоха устройство за нет, безкрайно ви благодаря за подкрепата. от 3 седмици съм на легло повдигнато в единия край на по 2 тухли и не ставам въобще. броя дните и се моля да съм добре. 24 ч. съм с придружител иначе би било трагедия. акушерките са толкова отегчени и незаинтересовани, оставят ме сама да си меря тоновете и си пият кафето. всеки говори каквото си иска и дава разл. мнения и съвети относно плащането вероятно от тази одина всичко е орязано и има само 7 дни в месеца пътека, дргите се плащат, но това е без значение за мен. ако не беше моя лекар щяха да ме изритат като мръсно коте и дори и сега постоянно питат докога ще стоя. има ужасна вражда с лекарите от чужди клиники. в съседната стая е момиче с инвитро от клиниката на стаменов, не й дават лекарства, не искат да й включват система, ужасно е.
ще продължавам да ви чета, прегръдки   Hug

# 147
  • Бургас
Фивче, всички тук сме с теб и се молим, ще успееш  Hug
Всеки ден е една малка победа за теб  Peace

# 148
Фивче, кураж, мила!  Hug
Силно стискам палци и съм сигурна, че всичко ще бъде наред!   bouquet

# 149
  • Варна
Фивър, браво на теб! Дръж фронта все така! А няма ли възможност да си лежиш у дома, ако е само за лежането? Ще ти е много по-спокойно в домашна обстановка, а от това, което пишеш за вниманието от страна на персонала, у дома няма да си по-неглижирана.  Hug

Днес мина "Болницата  за мечета". Имах страхотен екип, преживяването беше чудесно. Много съм доволна и горда, че бях част от всичко това. Ако ви се гледат снимки - моля. Забавно беше. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт