Февруари ето го дойде ,здраве и късмет на всички да ни донесе.

• 8 014
  • 156
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Мими, а ти си следващата  Wink   Hug

# 121
Честито на Сиси и от мен!
Желая ти леко бременеене и най - красивия финал!  Hug

# 122
Сиси, чудесна новина! Лека бременност и прекрасно сладко вързопче накрая като му дойде редът!

И на патерици-Честит Трети Рожден ден на юнака Бобо!Расти весело и щастливо дете!!  costumed034

# 123
 newsm44 newsm44 newsm44
Браво, Сиси!

# 124
  • Варна
Благодаря ви мили момичета. Знам, че мога да разчитам на вашата подкрепа по всяко време. Благодаря за пожеланията, ще се опитам да не се панирам много  Simple Smile

# 125
Юиииииииииииииииииии   newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Сисиииииииииииии знаех си ,че ще станееееееееееееееееееее  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Божеееее колкоко се радвам за теб.Еми беше гадно ние да дебелеем ти да слабееш. smile3533

Пожелавам ти да си спокойна и много кураж . Peace  Peace

# 126
  • Варна
хахахахах душицата ми тя Дидинкаа, да ама поотслабнах преди да разбера, че съм бременна Laughing
Благодаря ти мила Hug

# 127
Момичета, влизам само да кажа, че се чух с Фивърчето. Все така е, лежи и не мърда от леглото. Всеки лекар изказва различно мнение, ама тя си вярва само на нейния си доктор. Ами това е.
Честито на бременеещите   bouquet
Честит рожден ден на Бобчо на патерици   bouquet

# 128
Q-T  Hug дано да си права и аз да съм поне една от следващите

# 129
Сиси,не те познавам,но както за другите бременни момичета така и за теб се зарадвах искренно,да ти призная помислих си наскоро като четях за другите че точно ти ще си следващата бременна мама! Hug Hug Hug

# 130
Здравейте,

чух се с Фивка. Лежи си и към момента нещата са спокойни! Дай Боже все така да е!  Praynig На 16-ти март влиза в седмия месец. Дотогава поне остава в болница.

Имам въпрос обаче. В случай, че някой е запознат де. Тя в момента си плаща престоя в болницата - по 35 лв. на ден, защото не можело по касата повече от 7 дена. Някой има ли информация по въпроса? Та това е безумие просто! Така ли е или просто се опитват да им измъкнат парички? Защото няма никаква логика в това. Какво тогава става с жените, които лежат през цялата си бременност?

Сиси, прекрасна новина! Лека и безпроблемна бременност ти желая! Peace

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 17:05 от svetlana_78

# 131
Сиси, прекрасна новина! Лека и безпроблемна бременност ти желая! Peace
Наистина прекрасна  Hug Hug Hug

Светле, това с доплащането наистина е безумие  ooooh! ooooh! ooooh!
Най-добре е да накара мъжа и да се обади в ЗК и да им обясни за какво става въпрос, че то има бременни, които трябва да лежат в болница от забременяването до раждането....
ако обаче наистина това е така и кажи да провери как стои въпоса с допълнителното ЗО, сигурна съм че на тях в банката им правят такова. Да и издадат фактура и ще и възстановят сумата, че това са грешни пари които ще и трябват за бебето.
И да и пратиш поздрави от мен.

# 132
Светле, това е изнудване #Cussing out Когато аз лежах в началото на месеца 10 дни, в МД -София,никой не ми е искал пари .Имаше майки с 3-4 месеца престой.Там в картона видях,че си бяха  принтира ли разписка ,че съм здравно осигурена.Няма такова нещо 7 дни.На мен защо не ми взеха за 3 дни?

# 133
Светле, и аз като лежах във Варна в Майчин дом плащах по 80лв на ден. Казаха ми, че няма пътека.

# 134
Светле, и аз като лежах във Варна в Майчин дом плащах по 80лв на ден. Казаха ми, че няма пътека.
Весе, ти лежа в частна болница, а в рамките на същия месец лежа и в Поморие. За един месец няма как да платят за тебе на 2 различни болници за едно и също.
Най-добре е да се попита в ЗК. От тази година наистина има много промени и може да са отрязали и там парите.  ooooh! Мила родна картинка...

Общи условия

Активация на акаунт