Февруари ето го дойде ,здраве и късмет на всички да ни донесе.

• 8 008
  • 156
  •   1
Отговори
# 45
Q-T HugДа ,няма да са двама Laughing питах три пъти, трима различни.Съпругът ми малко си отдъхна като разбра,че е едно сърчицето ,смята,че съм твърде дребна и слаба за две , ама след 6 месеца друго ще ми говори  Mr. Green В болницата ме питат колко болничен искаш и аз скромно си взех 10 дни ,ама то си било хубаво да си почиваш, нещо ми хареса да се мотам в къщи  Laughing Ти да се пазиш и да се глезиш както си трябва Hug

Момичета, да се похваля започнах да бродирам гоблен .Само да не си зашия пръстите,майка ми използва  40 цвята ,аз 9 броя hahaha Дано го завърша за бала на детенце  Grinning

# 46
  • Талант на 2012,2013 г.
Само аз ли не съм се явила за да си дам положителната енергия за Фивър. Ама, че се изложих... Embarassed Стискам палци всичко да завърши добре! Hug

Дианка, ти си почивай и гледай да ушиеш гобленчето. Няма да се излагаш. Така де... Laughing

# 47
 Тази вечер се чухме с Фивката. Дълго си говорихме, звучи много притеснена Hug Добре, че е тоя нейния лекар да й вдъхне кураж. Общо взето това, което е писала Светлето, ново няма. Повдигнали са й леглото и не става, не мърда. Хубаво,че пускат мъжо и родители при нея, че й помагат. Утре щели да я преместят в по-хубава стая /сега е в родилното/. И така.. остава да се молим, с всеки изминал ден шансовете на бебчо се увеличават!  Praynig Praynig Praynig

Дианче, добре дошла в отбора на гобленарките Mr. Green

Не съм чела изобщо, не съм влизала почти във форума... липсвате ми, но.......

# 48
  • Варна
Ники, поздрави Фивър, ако я чуваш пак! Дано успее да се разсее и поуспокои, за да си изчака търпеливо деветия месец.  Hug В момента прави най-доброто и всичко трябва да е наред.

Q-T, много хубаво занимание си избрала - успокоява нервите и създава красота! Ако знаеш Ники какви хубости има ушити! Моят гоблен бавно "напредва" сам в шкафа. Simple Smile Дори се оказа, че съм създала нов, уникален вид гобленов бод. Някога може и да ви го покажа. Ако го довърша.  Mr. Green

# 49
  • Варна
Много са радвам на новините за Фивката. Предайте и нашите поздрави като я чуете следващия път. Стискам палци всичко да е наред.
Дианче и аз съм гобленарка. Мен лично много ме успокоява шиенето на гоблени, това много ми помага в определени моменти да се разсейвам от мрачните мисли.

# 50
  • Бургас
И аз не съм се появявала отдавна, но не мога да не кажа на Фивър, че много , много и стискам паци  Praynig  Praynig  Praynig
Понеже съм го преживяла това, много съм изчела и знам, че наистина много от случаите /и стават все повече по света/, са със щастлив край.
Много пъти съм си мислела, че ако бях попаднала на по-човечен лекар, щеше да ми даде надежди да стискам краката и да лежа поне още няколко седмици, защото си имах достатъчно води, въпреки че имах изтичане. Но те - не, нямало смисъл. А бебето се роди с добри показатели и изкара 40 дни. Всеки ден в корема увеличава многократно шансовете  Peace
Ето тук има много истории, много щастливи истории дори от 25 гс
http://www.kanalen.org/prom/

Поздрави и на всички останали момичета и много стиснати палци за бременните   bouquet

# 51
Аз да пожелая усмихнат ден на всички   bouquet

Zet, благодаря за пожеланията Hug От сърце пожелавам на теб и на другите мами скоро време да ни зарадвате с най прекрасните новини.Само да сме живи и здрави ще празнуваме на 26 .09 заедно  Simple Smile

# 52
 Здравейте  bouquet,и аз минавам да разбера как е Фивър и да и пратя много позитивна енергия Praynig!
Диди,почивай си мила и да покажеш ръкоделието като го завършиш! Heart Eyes
На всички пожелавам усмихнат и приятен ден и ако има болни малки или големи-бързо да се оправят! Hug Hug Hug

Стиснете по едни палци и за нас за вторник,моля Ви,че ако ме пратят на амино,незнам как ще издържа психически! Praynig

# 53
Ели имаш от мен силно  fingerscrossed
Фивка вярвам че с бебо ще е всичко както трябва Flowers Four Leaf Clover
Дианка, почивай си, мммм да хубаво е да си седиш вкъщи, наслаждавай се на почивката.

# 54
 Не знам в някоя друга тема дали някой е писал, ама и нямам време да проверявам, затова докладвам тук набързо:

Днес се чух с Фивка, преместили са я в нормална стая, майка й е до нея, лежи на повдигнато легло, прегледали са я сутринта и ситуацията е ОК, т.е. мехурът не е излязъл извън шийката, което е хубаво. Нейният д-р пак е идвал да й даде кураж...

Това е от днес. Продължаваме да се молим за тях с бебчо. Казали са й да устиска още поне 5 седмици.  Praynig Praynig Praynig

Ели, стискам и аз!

# 55
Само такива новини да носиш за Фифка ,дано от ден на ден да е все по добре. Praynig Praynig

# 56
Не съм влизала отдавна във форума, изкарах адския грип, беше ужасно, и сега прочетох за Фивка, не знаех. Дано всичко е наред с нея и бебчо, милата  Praynig

# 57
  • Варна

Мерси за добрите новини за Фивър! Стискам палци за нея.

# 58
  • Варна
 Praynig моля се за Фивър и бебчето, дано всичко да е наред.

# 59
Здравейте момичета  Hug, от много време не съм влизала във форума, но искам да предам много сили и положителна енергия на Фивърчето  Praynig Praynig Praynig Последно като си писахме с нея, много се зарадвах, че е устискала и е прескочила прага на 21 гс. Но сега, защо трябва още едно изпитание за нея  Cry Cry Cry малко ли и бяха до сега  Cry милата.
Изпращам и много прегръдки и положителна енергия  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт