Февруари ето го дойде ,здраве и късмет на всички да ни донесе.

• 8 008
  • 156
  •   1
Отговори
# 15
Честит рожден ден на Шошко . newsm59  ura newsm67 nbirthday  Party Time Gift Tada
Много здраве и късмет да има в живота .
Нефи   bouquet

# 16
Честит Рожден Ден, малък Шошко! Жив и здрав расти, и изпълнен с много енергия и любопитство към света!

Нефче, честит празник!  bouquet

# 17
Момичета, влизам тук с голяма молба към всички вас! Нека за пореден път мобилизираме силите  и вярата си и се помолим за един много специален човек!

Фивка, която искаше да изчака още малко, за да ви съобщи една хубава новина, е в болница за задържане! Тя е със серклаж. Въпреки него и непрекъснатото пазене на леглото, околоплодният мехур е пролабирал! В момента е във Варненскот АГ. Някои лекари дават твърде песимистични прогнози, дори единият е предложил направо да свалят серклажа. Няма да коментирам поведението му и думите му, но искам с това да обърна внимание колко важана е вярата на всяка една от вас! Всички знаем през какво мина Фивка и колко изпитания пребори, без нито веднъж да си помисли да се откаже! Затова ви моля - отправете молитвичка за бебчо! Силна и гореща! Знаете каква е силата на колективната молитва! Помолете се, момичета! Фивърчето и бебчо ще се справят и с това изпитание! Нейният доктор вярва, че шанс мехурът да се прибере има! Така че бъдеате конкретни в молитвите се - на първо време мехурът да се прибере, а после бебчо да устиска до по-сигурни седмици!

Моля те, господи, помогни!  Praynig

# 18
Онзи ден си писахме с нея и всичко беше както трябва.
Моля те, Господи, помогни й да се намери подходящото лекарство, с което да успее да задържи това толкова изстрадано забременяване и толкова чакано детенце. Помогни на нашето Кремче да стане щастлива майка на живо и здраво детенце и нека това да бъде през предстоящото лятото! Моля те!  newsm17 newsm17 newsm17

# 19
Ще се моля от цялото си сърце за Фивърчето! Praynig Praynig Praynig

# 20
Онзи ден си писахме с нея и всичко беше както трябва.
Моля те, Господи, помогни й да се намери подходящото лекарство, с което да успее да задържи това толкова изстрадано забременяване и толкова чакано детенце. Помогни на нашето Кремче да стане щастлива майка на живо и здраво детенце и нека това да бъде през предстоящото лятото! Моля те!  newsm17 newsm17 newsm17
Praynig Praynig Praynig

# 21
 Praynig Praynig Praynig за Фивър и бебчо!

Днес ми е много тъжно момичета! Не мога да повярвам на това което се случва около мен с близките ми хора! Как може живота да е толкова несправедлив и къде е Господ когато имаме нужда от него?!?!! Извинявайте ама просто.............. smile3518

# 22
# 23
  • София
 newsm17 newsm17 newsm17Ще се моля от цялото си сърце и вярвам,че всичко ще мине нормално и накрая ще си роди живо и здраво бебче.

# 24
  • Варна
 newsm17 newsm17 newsm17
Дано този път всичко има щастлив край...

# 25
Много силно вярвам и искам  този път да е различно Praynig Praynig Praynig

На патерици Честит Рожден Ден на Шошко! Много щастливо дете да расте! Tada

# 26
  • Варна
Ох, имам представа какво преживява Фивър... Моля се да се случи нейното лично чудо сега и всичко да завърши благополучно! Praynig Praynig Praynig

# 27
Не спирам да мисля за Фивър ,дано всичко да се оправи ,и има щастлив край  Praynig Praynig Praynig.
Светли ,дано да ни донесеш добри новини за Фивър . Sad
запази това бебе Господи. newsm17

# 28
Здравейте,

тъкмо се чух с Фивка! Знае колко силно я подкрепяме. Както тя сама каза - докторите са на различно мнение. Едни смятат, че всеки ден е спечелен и че трябва да устиска  още 5 седмици поне. Други са песимисти. Държат я гладна, защото смятат, че ако тръгне да става нещо, ще трябва да е секцио!  Sad Тя няма контракции и изтичане наводи, което към момента е добра новина! Дай боже още поне два месеца да е така!  Praynig Взели са й изследвания, за да проверят за инфекция, тъй като със серклажа съществува риск за такава. Днес чака в болницата да дойде нейния си лекар, за да види как са нещата, та евентуално тогава ще има повече яснота.

Така че, мобилизираме се и изпращаме много вяра и положителна енергия за Фивка! Знам, че можем и чудо да сътворим. Тук сме все силини и борбени жени.

Онези от вас, които се познават с нея и имат телефона й  могат да й звъннат, защото тя има нужда да си говори с някого.

Господ да бди над тях с бебчо! Да ги закриля и да стори чудо, каквото знам, че е  напълно възможно! Praynig

# 29
  • Варна
Ох, милата! 5 седмици ли ще я държат гладна?!  Щом няма контракции и изтичане на води, какво секцио ги гони за момента?

Стискам палци и се моля положението да се закрепи, и с почивка и пазене бебето да си дочака времето за раждане.  Praynig Praynig Praynig Знаеш ли в коя седмица е? Поздрави и много спокойствие  и вяра в добрия изход й желая!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт