Февруари ето го дойде ,здраве и късмет на всички да ни донесе.

• 8 024
  • 156
  •   1
Отговори
# 75
Леко и безпроблемно бременеене на Прити и Красуна и от мен!
Хайде все така хубави новини да има от Фивчето Peace

# 76
  • София
Hug миличките миииии,тук съм си аз и си ви чета всеки ден ,ама съм толкова уморена в последно време ,че ме мързи да пиша. EmbarassedМного работа имах на последък,бяха ми се събрали 40 дни без почивка ,отделно Жорето 2 пъти изкара грипа и т.н.Сега пък гледам торти и умувам празника на Жоренце,даже съм позакъсняла и с това вече ама...
Иначе си ви следя аз и се радвам много на новите бременни - да е лека и спокойна бременността им с прекрасен финал! Heart Eyes
Проверявам редовно за новини за Фивчето и и стискам силно палци Praynig,та сега като видях ,че Нефчето  Hug ме споменава и си викам " я бързо на един отчет" Laughing
Целувки на всички!

# 77
Eх, Зоренце, как се зарадвах, че си писала.  Hug Heart Eyes Липсваш, ама многоооо! Пусни някоя снимчица на пораснал слънчо!

Nefertity - радвам се, че не съм ти била аз наум
и аз това си помислих  Grinning  

и аз това си помислих, ха ха ха

Добре, че пиша редовно!  Joy

# 78
# 79
Зори много сте хубави и двамата  Heart Eyes Grinning Hug
много е пораснало това слънчице.

# 80
Зори, наистисна сте много хубави! Пу пу, все такъв хубавец да расте! За радост на момите! Grinning

# 81
  • Варна
Зори много сте хубави на снимките, пу-пу да не ви е уроки!

# 82
Много се радвам за Фивчето, дано все такива добри новини има до края! Praynig
Красунче - щастлива бременност! Hug Heart Eyes

# 83
Пожелавам на мама Зори, хубавото и сладко момченце много радост да и носи ,и да е жив и здрав  bouquet

# 84
  • Варна
Зори, Жори много е пораснал! Толкова е интересно да наблюдаваш на снимките, как уж личицето е същото, но всеки път е по-различно, излъчването е на по-голямо дете! Да ти е жив и здрав!

Мамите от Варна, които се чудят как да си забавляват децата в студа, да кликнат на подписа ми - правим интересно събитие със свободен вход последната неделя на февруари.

# 85
  • Варна
Lilibon благодаря за информацията, може да заведа племенницата, че тя наскоро лежа в болницата и за нея може да е интересно.
Днес имаме годишнина от сватбата и да ви почерпя по този повод.

# 86
Честита годишнина Марго пожелавам ви дълги години съвместен живот изпълнен с много радост и любов и няколко дечица за да е пълна радостта  Hug Hug Hug

# 87
  • Талант на 2012,2013 г.
Честита годишнина Марго! пожелавам ви още много щастливи мигове заедно. Взех си най-хубавият бонбон... Wink

# 88
Марго,честита годишнина и от мен  bouquetДа сте живи ,здрави и много щастливи HugДа остареете заедно заобиколени от много внучета Laughing

# 89
  • София
Благодаря ви! Hug

Марго,честита годишнина - да се обичате още мноооого години и къщата ви да е пълна!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт