Февруари ето го дойде ,здраве и късмет на всички да ни донесе.

• 8 029
  • 156
  •   1
Отговори
# 60
Красуна, виждам чакаш бебе :Lil: Heart Eyes честито миличка  Hug лека и безпроблемна
с щастлив финал  :hug .

# 61
Красунче, и аз сега забелязах подписа ти! Лека и безпроблемна бременност ти желая! Hug

# 62
  • Варна
Радвам се, че новините за Фивка са добри. Само така да е.
Krasuna лека и бе зпроблемна бременност ти желая и живо и здраво бебче на финала.

# 63
 Peace  Peace Peace за Фивчето!
Krasuna,и от мен леко бременеене и на есен заедно с песен Laughing Laughing

# 64
Благодаря много момичета за пожеланията!   Hug Hug Hug  Надявам се да протече всичко успешно и тази бременност както предишната с Мимето и всичко лошо да е зад гърба ни.  Praynig Praynig Praynig
 newsm17 newsm17 newsm17 за Фивърчето и бебчо и само добри новини за напред от тях .

# 65
  • Варна
Красунка, честито ново щастливо очакване! Simple Smile Всичко най-добро ти желая! Много се радвам за теб! Пиши как са батко Ваньо и Мимето?

# 66
Днес се чух с Фивърчето! Пази леглото и засега нещата са овладяни. Казали са й, че мехурът дори се е прибрал зад шийката, което според мен е една прекрасна новина!!!  Grinning Тъй като лежи на повдигнато легло и изобщо не става, има придружител, който е нейната майчица! И така, всеки ден е спечелен. Въпросът е да устиска колокото се може по-дълго. Според нейния си лекар е в 26 седмица, а според докторите в отделенеието е в 23-та. така или иначе засега нещата са спокойни. Дай Боже все така да е близките седмици, че и месеци дори! Praynig

Честит ви празник! Кой каквото празнува! Mr. Green

# 67
Ех, какви хубави новини на този хубав ден Heart Eyes

Красунка, честито мила! Безпроблемна и лека бременност ти желая   Hug  bouquet

Светле, много се зарадвах като прочетох поста ти  Hug Продължавам да стискам палци за Фивърчето и силно вярвам, че този път ще успее Praynig

И на края
Честит празник на всички! Обичайте се, бъдете обичани и не забравяйте да го казвате и да го показвате на любимите си хора! cheers

# 68
  • на дъното
Krasuna Честито мила и аз ти пожелавам една спокойна и лека бременност и на финал едно или две  Wink прекрасни здрави бебчета Hug
Честито малко със закъснение на всички имали повод за празнуване  bouquet
Много се радвам за хубавите новини които споделяш Светле за Фивърчето Hug все така да са.Поздравия от нас.Днес тук е снежно  ooooh!
Хубав ден на всички Hug

# 69
Лилибонче, благодаря че питаш  Simple Smile добре са "калпазанковците"   Simple Smile. Бати  Ванко ходи на детска градина, тази година е предучилищна и на есен с песен ще е първи клас . Сега се опитваме да изберем госпожа, училището вече сме се спря ли на кварталното и така.  Simple Smile А Мимето, както батко и я нарича е "лудо парче" Laughing много живо и активно дете е, няма почивка за нея. Което в сегашното ми състояние, ми идва малко в повече, но както и да е ще се справим някак си.
Много се радвам за хубавите новини от Фивърчето и продължавам да се  Praynig Praynig Praynig
sladurana_83, silviayo  благодаря много  Hug
На всички  Hug Hug Hug

# 70
Krasuna и аз много се зарадвах на новата ти лентичка, пожелавам ти лека и спокойна бременност и щастлив финал.
Аз скоро си мислих, че Прити не се е появявала скоро и хоп тя се появи бременна. Преди няколко дена разхождайки се из списъчето се сетих, че и Красунчето и тя не се е разписвала скоро и ето я и нея бременна
Снощи си помислих за Зоренцето и това че скоро Жоро има РД, и тя отдавна ни забрави. Та и нея я чакам тия дни да се появи бременна  Hug

Praynig Praynig Praynig И днес чакам хубави новини за Фивърчето.

# 71
  • Варна
Красунка, тая година ще имате значи много нови емоции - първокласник, ясленче? и ново бебче. Има ли кой да ти помага все пак? Предлагам ти да отскочиш до темата "Многодетни  мами" в подфорум "Нашите деца" и да трупаш впечатления от живота в голямо семейство от сега.  Hug

Радвам се за новините за Фивър! Дано си е намерила някакво приятно занимание за времето на дългото чакане.

# 72
  • Бургас
Nefertity - радвам се, че не съм ти била аз наум, че не се виждам с три  Joy ....поне засега  Wink
Аз да се похваля с моето ясленче - бързо се адаптира и ходи с удоволствие, което много ме успокои , защото се наложи бързо да се връщам на работа...леко неочаквано.
Мария също се чувства добре, двамата са в една ДГ , за по-лесно. Там тя има специални занимания, логопед, психолог.
Аз пък , неочаквано за себе си, също бързо свикнах с връщането на работа и засега всички се справяме добре  Simple Smile
И аз надничам всеки ден за Фивърчето  Praynig

# 73
Nefertity - радвам се, че не съм ти била аз наум
и аз това си помислих  Grinning  не че не искам още едно бебче, но...........

# 74
Ехее, много нови бременеещи, радвам се за всички, дано мине леко до края  Praynig
Да кажа, че преди малко се чух с Фивърчето. Добре е, не става от леглото, с майка си е , то без придружител не може изобщо. Звучеше доста изморена, ама то не може в това състояние. Гледа да не се вълнува и притеснява за нищо, доколкото е възможно. Ами това е. Дано се задържат нещата така до края  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт