Движение на българските майки - БУРГАС /работна тема 24/

• 30 394
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Какво правим с тендата, нещо ми се върви че може да е в Сиси или Краси, ама не съм сигурна. Без нея не става.... трябва нещо да измислим

В Ками е тентата  Peace

# 106
В мен са краката и винила

Найлоните са при СИСИ, току що говорих с нея.
Ще изпрати утре мъжа си да я достави пред НХК - казах й в 9
В колко иначе е срещата  newsm78

...ох изприщих се

# 107
Ще помоля някое от момичетата, които утре са трета смяна да ми се обадят като решат да прибират, защото не знам дали ще мога да дойда преди 18 часа. Ще докарам колата до масата и ще преберем мартениците в багажника, само да не ме глобят полицаи. В неделя сутринта ще докарам кутиите пред НХК и понеделник и вторник същото упражнение сутрин  и вечер. В тази връзка, колко кутии с мартеници има, дали ще мога да ги събера в багажника, а и масата колко е голяма? С тентата не знам дали ще се справя, мога да я взема у нас стига да не е много обемна. Аз живея в червения блок зад кафе Ултра. телефона ми е 0896660354 Нели Лазарова

# 108
  • пловдив
Успешен базар момичета!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 109
  • По света и У нас
Времето направо не ми се коментира   cold .....  По-идиотско не можа да се падне  Twisted Evil ..... най-лошото е, че ако се вярва на една по-дълга прогноза ще е все така мразовито следващите няколко дни и този северен вятър  Twisted Evil

Ками* - радвам се, че се откри винила  Hug ... Надявам се, че си се поуспокоила  Hug

Успешен базар  Hug и повече клиенти  Hug, въпреки времето  Wink

На  всички болнички - бързо оздравяване  Hug

# 110
момичета, идете в 10-11, това е моят съвет.
топла прегръдка от мен  за 1 смяна Hug

# 111
  • Бургас
В 10-11 ще са останали само кофти места, търговците излизат към 9, цяла седмица ги наблюдавам Rolling Eyes, и мен времето не ме радва, затова в този ред на мисли, нека който може да дойде към 11 часа за една междинна смяна и същото за вечерта към 16 часа, да не вземем да измрем от студ.
Ками напомням за кашони, ако можеш направо ги раздели на парчета
Отивам да се обличам и тръгвам Hug

# 112
http://sinoptik.bg/?lid=100732770

дали наистина е така ...  ooooh!

Приготвила съм и чантичката с 20лв на монети вътре
Ще изпратя и 2те мои тениски за всеки случай

# 113
Аз нещо съм "разстроена" и дано издържа и двете смени. Sick

# 114
deyzi, мога да поема последната смяна. Peace

# 115
deyzi, мога да поема последната смяна. Peace

Голямо добро ще сториш,попи!Едва станах от леглото.След малко застъпвам и докато ме държат краката съм там. Laughing

# 116
Успех момичета!!!Повечко  Coffee и по-толи дрешки!!!!Стискам палци да удържите фронта! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 117
Тини, моля те да вземеш фотото, че нещо с батериите на моя не можем да се разберем ... ще купувам нови

Голям студ било - нямам идея как ще издържим... пък на ски не ходя, нямам и подходящо облекло ... имам подозрения, обаче, че един умалял вече екип на Митко може да ме опакова... отивам да го издирвам и като нищо ще се появя с него  Joy  

# 118
чух се с Мадлен.
криза, студ... Confused

в другите теми дали знаята за нас, да си купят мартенички от нас.
или да пусна по-късно банерчето на Ася из темите Rolling Eyes

# 119
http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=114044045338010

Ане, аз бях писала в Отчетната Бургаска, но в Къде в Бургас, не

Ако имаш време пусни по едно съобщение наистина

Общи условия

Активация на акаунт